keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Ihan kuopalla!

TEHOSEKOITIN - MÄ DIILAAN RAKKAUTTARovaniemi ei olis mitään ilman Kauppayhtiötä.

Mestan hallittu kaaos ja ainutlaatuinen sisustus tekee siitä paikan, joka todella pelastaa tän harmaan kaupungin. Kuopalta (kauppayhtiö --> kuoppayhtiö --> kuoppa) on mielettömästi muistoja, niin onnellisia kuin tajuttoman surullisiakin. Kaikessa pyhässä yksinkertaisuudessaan rakastan kyseistä kahvilaa koko sydämestäni.


Kuopasta vois luetella miljoonittain hyviä puolia! Se on retro, lämmin ja tuntuu ihan olkkarilta (asiaan kyllä voi vaikuttaa se, että oleilen siellä yleensä useamman tunnin viikossa...). Koko mesta on kuin tehty taiteilijasielulle ja pääasiallisesti sen näköistä porukkaa siellä pyöriikin. Kuopan kaakaot on taivaallisinta tavaraa mitä maan päältä saa, samoin kahvit. Puhumattakaan patongeista!


Terassi edustaa kauneinta rappioromantiikkaa mihin oon ikinä törmännyt. Maisemat ei ole mitkään elegantisti silmiä hivelevät - vanhojen kerrostalojen takapihoja - mutta sieltä täältä voi poimia ihania yksityiskohtia. Kesäisin vastapäisessä rapistuvassa talonseinässä kiipeilee pikkulintuja, sivulla näkyvän talon katonreunasta on edelleen erotettavissa vanhan yrityksen nimikirjaimet. Viereisen kiinalaisravintolan takaoven auetessa saattaa ulkona haistaa tuoksun, joka ei ole tästä maasta.
(rakastan yli kaiken mun takin huppua! mikään viima ei iske naamalle ku tuo on päässä)

Tänään yllätettiin kaverini Ennin kanssa itsemme jälleen kerran lintsaamasta (köh...) kuopalta. Hups.

ja sit parin päivän takainen outfit josta tykkäsin ite kovasti!:


bolero - Vila
huivi - kirppari
pöllökaulakoru - Ninja
mekko - Vila
vyö - Pietarista
kengät - SpiritStore
laukku - H&M

huolestunut, tyhmä ilme omasta takaa :---D

2 kommenttia:

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ