tiistai 22. maaliskuuta 2011

it's all about wolf nebula

Voi vittu mikä päivä. Ragetin all day long säännöllisin väliajoin, ainoastaan koulunjälkeinen kahvilakäynti kaverin kanssa helpotti suurta maailmantuskaa. Istuttiin Mutteri -kahvilan (...ehkä daijun nimi ikinä, pistetään Rovaniemen piikkiin) kakkoskerroksessa, alapuoleisella kadulla kulkevia ihmisiä stalkkaillen. Ehkä inhottavin mahdollinen sää, jäätävä räntäsade, piiskasi alapuolella vyöryvää autojonoa ja tuntui aika infernaaliselta, että kylmän viiman, meidät, minttukaakaon ja parin laten erotti vain semiohut lasiseinä. Kameran kotiin unohtuminen harmitti, olisin mielelläni ikuistanut teille Rovaniemen koko hirveydessään. :--D

Illalla vedin kunnon huutotappelut mutsin kanssa tulevaisuudensuunnitelmista. Alkaa vaikuttaa hienosti siltä, että päätyminen uusioperheeseen on vain ajan kysymys. En kaipais kyllä mitään muutosta tänhetkiseen elämään, kaikki on vasta alkanut jälleen järjestyä.

No mut tämmösistä lattiatasotunnelmista kuviin, ettei ihan depressionistiseksi jää koko postaus! :---Dscarf - St. Petersburg
necklace - second hand
jacket - H&M
wolf-nebula -shirt - Bershka, see print
shoes - Vagabond
Niin ja oon tosiaan lukemassa tällä hetkellä sellaista runokirjaa, jonka sisältöön mun on jo kauan pitänyt tutustua. Kyseessä on Tähtiotsa, kirjoittanut Otto Grundström. Kyseisen sanataiturin muistaa ehkä paremmin taannoisesta Tehosekoitin -bändistä. Voin sanoa, että runot eivät jää todellakaan Tehareiden lyriikoille kakkoseksi.

Lukekaa tämä, loistavampaa saa hakea! Esim. mua ei kauheasti oo runot kiinnostaneet missään elämänvaiheessa, mutta tää on jotain ihan erityistä.

12 kommenttia:

 1. first pic of your face is soooo awesome!

  VastaaPoista
 2. отличные фотографии!

  VastaaPoista
 3. Oi, tykkään kauheesti tosta paidasta!

  VastaaPoista
 4. J, kiitti paljon. :--)
  Anonyymi, thanks a lot! :--)
  Ника, спасибо! :--)
  Hanna, voi kiitos! Se on kyllä tosi kiva. :--)

  VastaaPoista
 5. Toi paita on kyllä niin makee! Haluun tommosen kans. Hmmh.

  VastaaPoista
 6. oi ihana paita ! mistä oot ostanu ? (; jaja sä oot kaunis ja ihana blogi :)

  VastaaPoista
 7. Janni, kiitti! Tontapaisii saa tilattua vissiin jostain eurooppalaisista nettikaupoista. Ei susiprintillä, mutta tommosella tähtisumulla! :--)
  Emmi, oi kiitti tosi paljon! Paita lähti messiin Tsekistä (Prahasta), Bershka -nimisestä puljusta. :--)

  VastaaPoista
 8. Totta kai hei! :---D Tilasin kyllä omankin kappaleen just viimelauantaina! :--)

  VastaaPoista
 9. Oh great! Millon siis saan pikkuiseni takaisin? T: Ikävän riivaava runokirjan omistaja. Ok kuulosti oudolta :--D

  VastaaPoista
 10. Viimeistään perjantaina! Tarvin sen sinne portfolioseminaariin vielä, mut voin sen jälkeen vippaa sen sulle heti takaisin. :--) Thank's a lot lainasta!

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ