keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

it's just your own reflection

Tää talvi on ollut ehdottomasti pimein, hirvein, kylmin ja masentavin ikinä. Ihanaa, kun ei tarvi enää hytistä ja palella ja kriiseillä -30 asteen pakkasten kanssa vaatevalintoja (...kuljin kyllä sukkahousuilla sillonki mutta no, pikkuvikoja :--D). Nykyisin aurinko lämmittää koulua vastapäisen kerrostalon seinää ja hiekoituslaatikolla pystyy istumaan jopa melkein kokonaisen joustotunnin ilman, että perse tuntuu jäätyvän kiinni. Mustat vaatteet on kans aika pätevä juttu, jokainen auringonsäde tuntuu imeytyvän niihin! Jopa kasvot lämpenee ihan kunnolla lennonlasien ympäriltä. :---)


HYMYKUOPAT.......
bolero - Vila
deer-necklace - Only
belt - somewhere from Russia (mom's old)
dress - Vila
shoes - Aleksi 13
canvase bag - DIY

Huomenna olis tarkotuksena mennä seuraamaan ja opettelemaan taittoapulaisen alkeita Lapin Kansalle! Oon ihan hirveän innoissani, vieläpä kun siellä on mun eka juttu operoitavana. Joissain hienoissa suunnitelmissani visioin taittavani joskus Hesaria tai jotain aikakauslehteä, saa nähdä innostunko tästä niin paljon, että alan pyrkiä toteuttamaan haaveeni!

10 kommenttia:

 1. aivan uskomattoman ihana koru - ja voii tuo kassi! oot kyllä ihan älyttömän taitava (:

  VastaaPoista
 2. Blogis (ja sinä!) on mielettömän nätti! Ja tuo kassis on kyl magee, en ite osais tehä:(

  Jään tänne seuraileen:)

  VastaaPoista
 3. Roosa, kiitti paljon! :--)
  Calliforniaction., thanks! :--)
  Ewcia, thank you. :--)
  Maiju, oi kiitti & erikoiskiitti seurailusta! :--)

  VastaaPoista
 4. You have such gorgeous hair!!! We love your necklace & tote bag :)

  We're now following you- please follow us back! :)

  T & J

  www.thestylerawr.com

  XoX

  VastaaPoista
 5. ihan sairaan siisti toi kangaskassi!!

  VastaaPoista
 6. kingaaaa, thanks, i love it too! :--)
  T & J, thanks for following!
  paulikki, kiitos! :--)

  VastaaPoista
 7. Uusimmassa postauksessasi mainitsit pitäneesi tätä blogia noin puolitoistavuotta. Lähdinpä siis mielenkiinnolla tutkimaan, miten nykytilanteeseen onkaan päästy, millä kaikki on pidetty kasassa ja miten lukijat kerätty talteen. Pidetty mukana matkassa.

  Ja täältähän sinut löytää, niin erinäköisenä, mutta silti niin samanlaisena. Ehkä se on salaisuutesi. Että kaikki on alusta asti ollut kasassa. Että kaikki on alusta asti ollut selvää. Tai en tiedä onko todellisuudessa, mutta siltä se tänne ulkopuolelle näyttää.

  Sinulla ei ilmeisesti ole ollut blogia ennen Intergalactic radio stationia? Ainakin näin päättelin ensimmäisestä postauksestasi. Ja senkin seikan huomioiden, minusta on aivan mieletöntä, miten kasassa tämä blogi on ollut alusta asti.

  En nyt ole aivan varma, mikä tämän kilometrikommentin pointti on, mutta kai minä yritän sanoa, että kunnioitan ja ihailen sinua suuresti bloggaajana - ja ihmisenä. Ihanana persoonana.

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ