perjantai 11. maaliskuuta 2011

must haveNäin maaliskuun alkuun on hyvä kasata vähän hankintahaaveita tuleville kevätkuukausille. Tässä on kyllä aika sekalaisesti sellaista, mitä haluaisin ottaa käyttöön vasta myöhemmin keväällä, mutta myös sellaista, joka kelpaisi jo nyt.

Esimerkiksi HARMAAT MATSUMOTOT voisin ottaa joko heti tai sitten vasta kun lumi on jo alkanut sulaa! Ne olis aivan ihanat spesiaalisti just ton VALKOISEN TRENSSIN kanssa. Muutenkin vähän alkaa tuntua, että mun kestomusta tyyli on alkamassa saada näin kevään myötä ripauksen harmaata ja valkoista sekaan.

HARMAITA SHORTSEJA oon kaavaillut vasta loppukeväälle ilmojen ollessa tarpeeksi lämpimät. Nää olis kiva yhdistää vaikkapa grunge -tyylisesti tietynlaisiin printti- tai ruutupaitoihin.

MUSTA SALKKU on ollut etsinnässä jo tammikuusta. Näitä on osunut silmiin kirppareilla monet kerrat, mutta just ku tarvisin sellaisen, mistään ei löydy! Tyypillistä. Lisävitutusta tuottaa vielä sekin, että kaks kaveria oli onnistuneet löytämään tällaisen laukun pari viikkoa sitten ja ostaneet sen vielä puoliksi (tiedossa oli hyvin, että etsin tällaista). Ei voi kieltää etteikö pieni kateus olis herännyt!

JOHN LENNON -AURINKOLASIT (?) oon kerennyt bongaamaan jo useamman kerran lb:stä ja muutamilta suosikkibloggaajiltani. Luulisin, että näitä saattais löytää ihan jostain pilailupuodistakin? Jokatapauksessa, aivan ihanat!

MUSTA ALUSLAKKA + HARMAA GRAFFITILAKKA, muhun ei oo oikeen nää graffitilakat missään vaiheessa kunnolla iskeneet, ennen kuin bongasin yhdestä blogista tän nimenomaisen yhdistelmän. Näytti ihan mielettömän hyvältä!

+ loppuvalitus: oon ollut jo pari päivää ihan olotilassa raato - yskä ja flunssa ovat lyöneet ihan kympillä yli. :---( Huomenna olis tarkoitus lähteä takaisin kohti pohjoista, saa nähdä kuinka tuskainen junamatka tulee kun naama on täynnä räkää. Love it!

6 kommenttia:

 1. great stuff!
  I think you have great taste!

  VastaaPoista
 2. you speak and understand Russian language?)

  VastaaPoista
 3. yes, but not as fluently as a native. i understand better than i speak. :)

  VastaaPoista
 4. Paulaseni tämä blogi on upea! Vasta nyt pääsin koneella tänne ja hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ