lauantai 5. maaliskuuta 2011

on the rails again

COLDPLAY - VIVA LA VIDAJunan irtoaminen laiturista Rovaniemellä on yksi hienoimmista tilanteista jonka tiedän. Kaupungin jäädessä taakse, peltojen ja metsien pyyhkiessä ohitse, tuntuu vapaalta, oikealta. Näin tämän kuuluukin mennä - paikka, jonne en tunne kuuluvani, jää kauas taakse.Jääkylmä Frezza, auringonpaiste, uusin Elle ja loistava musiikki, maisemien vaihtuessa sekä oikealla että vasemmalla. Teki mieli hoilottaa kuulokkeista pauhaavaa Viva La Vidaa ääneen.
Se, että on matkalla, on ihanimpia tunteita ikinä. Välillä tosin vaikuttaa siltä, että ei edes haluaisi saapua perille.

Oltiin Daran kanssa matkalla Kuopioon, ystäväni Annen luokse. Huomenna on suuntana Tiitilänkylä, Daran synnyinkoti.

11 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus! sun hiukset on oikeesti aivan ihanat, tekis itekin mieli koittaa punasia hiuksia kun noita kattoo. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Punaset on kyllä kivat mut kauhean työläät pitää hyvänsävysinä. :s Mut on se kuitenki sen arvosta, jos lopputulos on hyvä. :)

  VastaaPoista
 3. Wau noi sun hiukset, oot kyllä niin kaunis :) Ja kirjotat ihan mielettömän hyvin!

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihanat hiukset! ♥ :-)

  VastaaPoista
 5. Waaautsi, aivan ihana blogi! Pakko ryhtyä lukijaksi. (:

  VastaaPoista
 6. kivoja kuvia! aivan ihana tää blogi! :)

  http://edismd-juuli.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Mä rakastan tätä postausta! Ihan täydellinen! Oot ihan taju hyvä kirjottaja ja ääääää.

  Kaikki aina ihmettelee miten joku voi tykätä junalla matkustamisesta, mutta mä tykkään! Jos saa istua rauhassa on musiikkia ja suklaata ja lehtiä ja mielellään vielä koira messissä niin täydellisyyttä :) Junien vaihto tosin on ihan kamalaa, inhoon juosta ympäri asemaa... Legendaarisimpana mieleen on jäänyt, kun olin kolmisen viikkoa Oulussa ja ihan tajuttomasti kamaa mukana. Lähdettiin junalla ja Pieksamäellä vaihto, mulla on koira hihnassa, sen peti kainalossa, olkalaukku, reppu ja tajuttoman iso kassi ja niiden kanssa juoksentelin ympäri asemaa! Ehdin kuitenkin ihme kyllä junaan :D

  MUTTA ASIASTA PORKKANAAN tää sun blogi on ihana!

  VastaaPoista
 8. Ihana postaus. ♥ Tui miten söpö olet, aivan ihanat huulet ja ihana väri hiuksissa! :3 Näytät niin persoonalliselta, niin kauniilta.

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ