lauantai 16. huhtikuuta 2011

we'll head south, just hold my hand nowViikonloppu. Oli. Tajuton.

Voin vaan sanoo et oon kuollu onnesta. Jumalainen keikka, jumalainen fiilis, jumalainen tunnelma Pakkahuoneella, kaikki jumalaisimmat biisit ja jumalainen olotila vielä nyt seuraavanakin päivänä. White Lies veti perkeleen hyvin ja kyllä näkyi jätkien naamasta, etteivät olleet ehkä ihan näin suurta suosiota odottaneet Suomessa saavansa! Oli mahtavaa kattoa miten McVeighin suupielet käänty hymyyn melkeen joka biisin kertsin kohdalla ja miten helvetinmoisella karismalla se piti koko jengiä otteessaan. Musta tuntuu et pompin virallisesti jalkani hengiltä, huusin ääneni käheäksi, kuuroutin korvani lukkoon ja kaikista aistimurhista huolimatta olo oli onnellisempi kuin ikinä. En haluu unohtaa sitä fiilistä koskaan!

Tietty kerettiin myös juosta vaatekaupoissa - pääasiassa koluttiin kirppareilla. Mukaan lähti tällainen kasa tavaraa:


Parempaa postausta ostoksista ja reissusta yleensä on tulossa lähipäivinä, kuvat on Inarin kamerassa koska oon ite laiska paska ja en jaksanu ottaa omaani mukaan. :--D Oli pakko kirjottaa tällanen fiilistelypostaus vaan!

(& ps: I HAVE A BIRTHDAY TODAY 16.4. ---> SO I'M 17 NOW!!)

6 kommenttia:

 1. onnea! :)) tälleen päivän myöhässä ;D

  VastaaPoista
 2. onnee kans päivän myöhässä :D (:

  VastaaPoista
 3. о, с прошедшим днем рождения! :D

  VastaaPoista
 4. Hyvä keikka jee!

  Meinasin eilen ostaa samanlaiset pinkkipohjaiset kengät Radiokirppikseltä, mutta ne oli vähän liian isot (ja kalliit). :(

  VastaaPoista
 5. The two toned shoes are lovely :)

  VastaaPoista
 6. .veera, kiitti! :---)
  Emmi, kiitti kans! :--)
  Вероника, спасибо! :--)
  Saana, aivan tajuton keikka jee! Ja me ei ees keretty käydä Radiokirppiksellä. :---F Harmi et ne kengät ei sopinu. :--( Mut löydät varmasti vielä paremmat jostain! :--)
  yiqin;, thanks, I think so too! :--)

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ