maanantai 9. toukokuuta 2011

with the cataclysm raining down, insides crying save me now

LINKIN PARK - IRIDESCENT

I've been so busy during past week, so had no time for posting, sorry! School is gonna kill me. Summer holiday seems to be still so far away, even though there's just few weeks to freedom. Today I chose courses for next schoolyear. It was damn frustrating, 'cause the whole thing is a mess and guidance counsellor of our school was so busy that she hadn't enough time for helping. Anyway, now the timetable is ready and I must say that I don't feel very good about next autumn. It's gonna be veeery hard year.

Actually I don't have anything special to post today. So, outfit of the day and few random photos. Tomorrow we're going to Kauppayhtiö with my friend Enni, so maybe the next post will be more interesting!VEST - Jennyfer (St. Petersburg)
LEO-SHIRT - 2nd hand
BLACK SHIRT - Monki
LEGGINGS - Gina Tricot
SHOES - Spirit Store
JEWELS - 2nd hand, Vila, Lithuania...


Favourite perfyme at the moment - Dior Cherié.


Basic content of my bag:
wallet, cigarettes & lighter, hairbrush, busscards, lipstick x 2, pencils, phone & keys


Dara's favourite place at the moment is rose bush in our backyard. Funny cutie.

(AND OVER 80 READERS?! LOVE YOU ALL BABES!! THANK YOU!!)

15 kommenttia:

 1. Nuo etuhiukset sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. You're so gorgeous and have super style, I love it. Great photos, too! Your dog is adorable!

  x Michelle | thefeatherden.net

  VastaaPoista
 3. I love your style!! Gorgeous look!

  www.themoptop.com

  VastaaPoista
 4. ihana asu taas kerran! miten voitkin olla aina noin tyylikäs? :---D

  VastaaPoista
 5. Love the color of your hair and the layering in this outfit is genius!

  VastaaPoista
 6. Voi apua miten ihana asu taas! Rakastan tota kellokorua ♥

  VastaaPoista
 7. Anteeks jos tää kommentti loukkaa tai jotaa, mutta yks kysymys. Sul on 80 lukijaa, mikä on aika vähän. Tai, no mittakaavassa miten vähän aikaa oot tehny blogia, ja miten harvaa tahtiin postaat, ni paljon, mut kuitenkii 80 lukijaa, eiks enimmäis osa niistä oo suomalaisia? Ku ite ainaki tykkäisin lukee ihan suomeksi, esim tää postaus meni ihan ohi ku hitot mä mitää osaan englantia. Kiva jos jaksat molemmille kielille kääntää, mut eiks suomi ois ensi sijainen?

  VastaaPoista
 8. Elina, kiitti! :--)
  Michelle, thank you so much! :--)
  Tonya, thanks a lot! :--)
  Roosa, kiitti paljon! Ja tuuppa kattoon mua tylsinä himapäivinä sillonku ei tarvi mennä mihinkään - tyylikkäästä kaukana. :--DD
  Laura, so much thanks! :--)
  Hanna, kiitti kauheasti! :--)
  laiiza, en loukkaannu! Ihan fiksusta aiheesta kritisoit. 80 lukijaa on mun itseni mielestä paljon, nimenomaan mulle. En oo aikaisemmin pitänyt blogia, koskaan pitänyt tyyliäni kovin ihmeellisenä ja kuten itse sanoit, tää on ollut pystyssä verrattain varsin lyhyen aikaa (2 kk), joten oon erittäin positiivisesti yllättynyt missä määrin lukijakunta on kasvanut. Kyllä, suurin osa mun lukijoista on suomalaisia, mutta kuitenkin viime aikoina oon saanut enemmän kommenttia ulkomaalaisilta. Siksi halusin kirjoittaa postauksen englanniksi ja tulen varmasti jatkossakin kirjoittamaan. Suurin osa suomalaisista lukijoista kuitenkin on englanninkielentaidoltaan sillä tasolla, että pystyvät tulkitsemaan mun tankerosönkötystä, joten enemmistö jyrää tässä(kin) asiassa. Lisäksi enkun vääntäminen kehittää myös mun omia kielitaitoja. Lupaan kyllä, että multa tulee varmasti vielä suomenkielisiäkin postauksia, mutta tämän kohdalla on nyt näin. Pahoittelen!

  VastaaPoista
 9. Miksi sä tupakoit, kun sulla on koira? Ja tää ei oo syytös, haluan vaan tietää (: Koirallahan on aika paljon parempi hajuaisti kuin ihmisellä.
  Näyttelyissäkin näkee nykyään, miten aivan koiran kirsun edessä savutellaan, yök.

  VastaaPoista
 10. Ja kiva ku otit mun kommentin kivasti vastaan::) Taidan tykätä tästä blogista aina vaan enemmän::)

  P.S. Kyl mä ton tekstin ihan hyvin ymmärsin, että tossa oli kylläkin liiottelun makua, mut you get the point::)♥

  VastaaPoista
 11. Vitsi tykkään noista sun koruista! ja punasista hiuksista :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymille sen verran, että joo, ylipäätään miksi kukaan tupakoi? Rahaa menee, terveys menee pilalle, mut kun on niin megamageeta ilmeisesti joistakin kuitenkin polttaa, itse en voi sietää hajua. Mutta koiranäyttelyissä, tokokisoissa ja ties kuinka monessa muussakin paikoissa tyypit sauhuttelee, ihan sama oliko siellä koiria vai ei. Ei ole kivaa niistä, jotka eivät polta, eikä etenkään koirista, mut no can do, kun ei ole toistaiseksi kielletty joka paikassa.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi, mä en polta mun koiran naamassa kiinni. :--D Pääasiassa savutan ollessani kavereiden seurassa tai koulussa välitunneilla, lenkillä en niinkään. Koira siis tuskin kauheasti kärsii. Koiranäyttelyissä tupakointia inhoan kyllä itsekin.
  laiiza, parempi ottaa hyvin vastaan ku vittuilemalla. :--D Kyllä mä kuitenkin tajuan, että englanniksi ei moni jaksa lukea. :--)
  arttu, kiitti paljon! :---)
  Anonyymi, eiköhän me kaikki tiedetä tupakoinnin seuraukset ja haittavaikutukset, ilman että niitä täällä käydään vielä erikseen huutelemassa, kiitos. Jokaisen oma asia.

  VastaaPoista
 14. sul on mielenkiintosen oloi tyyli ja alan kyl seurailee tätä blogii (:

  -emmi

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ