tiistai 9. elokuuta 2011

vastauksia

Vastaukset taannoiseen kysymyspostaukseen!
Answering to questions asked few posts ago. Only in Finnish (and Swedish), sorry!Junasta pari päivää sitten! oon niin söpö

-----------------
ULKONÄKÖ, TYYLI JA VAATTEET
-----------------

Miten pitkä oot?
- 176 cm

Haluaisitko tatuoinnin? Millaisen?
- Oon mä joskus miettiny! Lintujen siluetteja vasempaan lapaluuhun kohoamaan sieltä alaselästä olis hieno. Tai sit äärettömyyden merkki niskaan tai ranteeseen. Joku tärkee päivämäärä olis myös kiva johonkin selkeästi erottuvan luun päälle, vaikka lantiolle tai solisluuhun.

Voisitko käyttää hiustenpidennyksiä?
- Periaatteessa joo, mutta mun tukka on laadultaan niin hamppu ja paskanen, että ne näyttäis loppujen lopuks ihan karseelta.

Entä jos sulle maksettais mikä tahansa kauneusleikkaus, menisitkö ja millaiseen?
- Tuskin menisin. Vaikka naamassa on joitain piirteitä joista en tykkää, en haluais niitä muokattavan kirurgisesti. Vaarallista, liian kallista ja epäluonnollista.

Mikä on sun lempparivaate?
- Tää on tosi paha. :-D Varmaan toi yks viime Helsinginreissulta ostettu Monkin liivi, jossa on mesh-kangasta etuosassa. Se on kätevä yhdisteltävä melkeen minkä tahansa kanssa. Sit tykkään kauheasti yhestä mun ikivanhasta JCn valkosesta t-paidasta, jossa on vinyyleitä. En vaan osaa enää yhdistellä sitä nykyiseen tyyliini kovin hyvin! Myös Topshopin tiikeritoppi on kiva... näitä riittää!

Minkätyyppisiä koruja vihaat?
- En "vihaa", mutta en tykkää kauhean isoista ja massiivisista koruista. Ne ei oo mun tyylisiä. Plus rannerenkaita en oikeen osaa käyttää, ne tuntuu aina olevan tiellä.

Entä kenkiä?
- En tykkää siltä miltä mun jalat näyttää tasapohjaisissa kengissä (tennarit, ballerinat, herrainkengät), vaikka käytän niitä silti. Muuten en oikeen osaa sanoa, semmosen tätimäiset tanttakengät on aioka rumia. :-D Toisaalta en oo koskaan tykänny sandaaleista, gladiaattoreista ja pitkävartisista saappaista. Ei oo van mun tyylisiä!

Minkälaiset hiukset aattelit hommata seuraavaksi?
- Ihan ennen koulujen alkua olis tarkoitus värjätä hopeanvalkeiksi. Oon suunnitellu sitä keväästä asti!

Pahimpia tyylimokiasi menneiltä vuosilta?
- Seiskaluokan ernukausi tulee vahvimpana mieleen... :-D Ja sit ysiluokalla loistelias legginssit + iso miesten t-paita tyylicombo.

Mitkä olis sun ihannemitat (pituus/paino)?
- Ne missä tällä hetkellä oon. (haha, yritän yksinkertaisesti huijata itteäni, pari-kolme kiloo sais lähteä pois.)

Mitä vaatekappaletta et ikinä pukis vapaaehtoisesti päälles?
- Hmm pikemminkin asukokonaisuutta - perinteistä ginatoppi+neule+legginssit -yhdistelmää tai vastaavaa. Tappavan tylsää ja massaa. En myöskään diggaile kauheesti kirkkaista väreistä päälläni (mulle tulee sillon itestäni ihan karsee tikkurilan värikartta -olo).. Mut UGGit on ehkä se ainoo oikee vastaus tähän kysymykseen. Epäkäytännölliset, kamalan näköset, aitona liian hintavat ollakseen niin rumat, löytyy joka toisen vastaantulijan jalasta talvikuukausina. Yksinkertaisesti hyi helvetti.

Atm lempikengät?
- Varmaan noi leowedget. TOSIN nelly.comista on tulossa ens viikolla varsin ihastuttava tilaus josta saattaa löytyä mun uudet lempparit, mikäli ne vaan suostuu meneen jalkaan!

Oletko tyytyväinen itseesi?
- Joinakin päivinä olen, joinakin en. Tällä hetkellä tyytymättömyys kohdistuu pääasiallisesti itseluottamuksen puutteeseen muutamissa asioissa ja sosiaaliseen kyvyttömyyteeni tietyissä isommissa porukoissa. Ulkonäöllisissä asioissa oon taas ollut vähän pidempään enemmän tyytymätön kuin tyytyväinen, not good.
-----------------
MATKUSTAMINEN JA ASUMINEN
-----------------

Missä Helsingin osassa haluaisit asua?
- Töölössä, Kalliossa, Pikku Huopalahdessa, Hakaniemessä, Arabianrannassa, Lauttasaaressa...näitä on.

Jos voisit asua yhden vuoden ihan missä tahansa, missä asuisit?
- New Yorkissa, Losissa, Lontoossa, Pietarissa tai Moskovassa.

Kumman valitsisit, loppuelämäsi Suomessa etkä saisi lähteä pois vai loppuelämäsi jossain muualla etkä saisi ikinä palata Suomeen? Miksi?
- Muualla. En oo kuitenkaan niin rakastunut Suomeen, että jäisin pelkästään tänne koko loppuelämäkseni. Maailma on iso ja avara, jos voin olla missä vaan paitsi Suomessa, valitsen mieluummin sen koko muun maailman. Ja jos tulee kauhea ikävä kotimaata, voihan sitä vaikka mennä Ruotsiin, hahah :-D

Mihin oot seuraavaksi matkustamassa (ulkomaille)?
- Toivottavasti syksyllä Pietariin, mahdollisesti talvella Moskovaan. Amsterdamista ja Lontoostakin on ollut puhetta, mut ne ei ole ihan ajankohtaisia.

Jos saisit nyt tältä istumalta lähteä jonnekkin, minne lähtisit ja miksi?
- Ottasin kauhean lössin parhaita kavereita ympäri Suomen mukaan ja lähtisin niiden kanssa kreisibailaamaan Amsterdamiin, Berliiniin tai Pietariin! Oon jo pitkään halunnut lähteä tekeen roadtripin tai muuten vaan jonku matkan isommalla porukalla. Jos seurustelisin tällä hetkellä haluaisin varmaan New Yorkiin, se olis hieno kaupunki kokea jonku sellasen kanssa jota rakastaa! Toisaalta myös joku lämmin kohde houkuttais, Kambodza, Bali, Brasilia tai Karibia.

Lentokone vai juna?
- Juna. Jaloitteluvaraa enemmän, helpompi nukkua, paremmat ruuat, maisemat monipuolisempia, riskittömämpi. (ja koska reilaaminen <3)

Mihin sellaiseen Euroopan kaupunkiin matkustaisit, missä et ole vielä käynyt?
- Amsterdamiin, Rotterdamiin, Milanoon, Pariisiin, Brysseliin, Hampuriin, Kiovaan, Murmanskiin,Samaraan, Gdánskiin, Roomaan... Näitä riittää.

Entä onko sellaista paikkaa, mihin et missään nimessä haluaisi matkustaa?
- Intia herättää mussa suuria ristiriitaisuuksia. Se on mulle eräänlainen foreverdream, mutta lähteminen sinne epäilyttää suuren kulttuurishokin vuoksi. Muuten oon aika avoin maailmalle.

Voisitko tehä postauksen teidän kodista tai ees sun huoneesta?
- Kodista ehkä joo. Omasta huoneesta en ainakaan toistaiseksi, täällä on hidas uusiminen menossa.

Ootko koskaan käyny Porissa? :-)
- En! Haluisin ihan mielettömästi, mul asuu yks huippuihana kaveri siellä (terkkui vaan Rosalle, oot ihan puipi <3). Piti viimeks tänä kesänä käydä, mut suunnitelmat sit peruuntuki. :--(

Asutko vielä porukoillas vai iha omas kämpäs jo?
- Äidin luona viel, valitettavasti.

Ootko matkustellut elämäs aikana paljon?
- Oon mä varmaan aika paljon! En tiiä mikä on paljon. :--D Tuossa sivupalkissa on muutamia kaupunkejä joissa oon käyny. Meillä oli mm. kesäasunto Liettuan maaseudulla kun olin pieni, et vauvasta asti oon päässyt istumaan lentokoneessa ja tien päällä. Lisäks oon käynyt laskujeni mukaan 12:ssa maassa, muutamissa useammankin kerran. Myös Suomen sisällä oon matkaillu aika laajasti kaikkialla.
-----------------
OPISKELU JA TULVAISUUDENSUUNNITELMAT
-----------------

Mitä aiot tehdä lukion jälkeen?
- Haaveissa olis kämppä Helsingistä, journalismiin liittyvä opiskelupaikka ja joku paskaduuni ilta- ja viikonloppuriemastuttajaksi.

Kuka aiot olla isona?
- Superhyvä journalisti, way to go.

Ootko mielestäsi hyvä puhumaan ruotsia?
- Oon ihan semihyvä! Pyysin siirtoa hyvien arvosanojen varjolla ylä-asteen lyhyestä B-ruotsista lukiossa pitkään A-ruotsiin.

Voitko kuvitella itsesi joskus naimisiin?
- Rehellisesti sanottuna toivon pyhästi, etten kahlehdi itseäni naimisiin kenenkään kanssa.

Lemppariaine koulussa?
- Kuvis, bilsa, äikkä, venäjä, mantsa. Ruotsiki sillon ku pysyn kärryillä.

Milloin viimeksi sait kympin todistukseen ja mistä aineesta?
- Tossa mun lukiossa ei saada enää varsinaisia todistuksia, mutta nyt ykkösvuoden kursseista mulla on keskiarvona kympit venäjästä ja bilsasta. Peruskoulun päättötokarissa sain kympit enkusta, ruotsista, fysiikasta, kemiasta, uskonnosta, kuviksesta ja valinnaisesta kuviksesta. En kyllä tajua miten oon jaksanu pakertaa kuin erkki niska ja perse limassa noiden numeroiden eteen... Lukiossa vähän into lopahtanu. :-D

Käytkö lukion kolmessa vuodessa?
- Jep, ellei jotain ihan ihmeellistä tapahdu.

Aiotko tanssia Wanhat?
- En. En osaa enkä halua tanssia.

Mitä kieliä osaat puhua?
- Suomen lisäks (no lol :-D) englantii, ruotsii ja venäjää. Plus muutamii sanoi saksaa, ranskaa, japania ja italiaa.

Miten haluaisit elää 70-vuotiaana?
- En halua elää 70-vuotiaaksi.
-----------------
MUSIIKKI
-----------------

Onko jotain tv-sarjaa/leffaa/bändiä tms josta tykkäät mutta et aina kehtaa myöntää sitä?
- Voi luoja joo, salaisiin paheisiin kuuluu mm Anssi Kela, Sugarcult, Three Days Grace, suomalainen reggae ja onhan näitä, ei vaan tuu just nyt mieleen. Enemmänki on biisejä, joista haluaisin vaieta.

Mikä on inhokkikappaleesi?
- Rihannaa en siedä yhtään, enkä Katy Perryä. Radiokanava vaihtuu asap jos sieltä kuuluu jotain niiden vikinää.

Soiko radiossa jatkuvasti tällä hetkellä joku sellainen biisi, mitä et voi sietää?
- En oo kuunnellu radiota oikeastaan koko kesänä kunnolla... Viitaten edelliseen, mikäli siellä soi jotain Rihannalta tai Katy Perryltä niin vastaus on siinä.

Atm lemppari bändit?
- Pink Floyd ja Scandinavian Music Group on viimeisimpiä fanatismin kohteita. Kuuntelin pelkällä SMG:llä Spotifyn kuukausikuuntelumäärän täyteen, ehheh.
-----------------
KOIRAT JA ELÄIMET YLEENSÄ
-----------------

Tykkäätkö eläimistä? Onko teil jotain elukoita?
- Joo tykkään tosi paljon! Mulla on ihan oma koira (mun nimillä kennelliitossa & stuff), 4-vuotias pitkäkarvainen collienarttu ("Lassie") Dara.

Jos ottaisit nyt toisen koiran niin olisiko se myös pk collie?
- Olis joo!

Pelkäätkö hämähäkkejä, ampiaisia ym ötököitä?
- No en varsinaisesti pelkää, mut inhoon niitä kyllä.

Haluaisitko toisen koiran?
- Haluaisin. Oikein kovasti.

Jos et saisi enää ottaa pk. collieta, minkä rotuisen koiran ottaisit?
- Oon ties kuinka kauan unelmoinut saarlos wolfhondista, mutta nykyisillä resursseilla ei vielä tuommosta koiraa oteta. Mielessä on käynyt myös joku vinttikoira, esim venäjänvinttikoira (borzoi) tai italianvinttikoira.

Harrastatko koirasi kanssa mitään?
- Jees, tokoa ja näyttelyitä. Ennen harrastettiin myös agilityä, ennen kuin selkä meni epämääräiseksi. Myös pk-hakua on kokeiltu.

Tykkäätkö hevosista?
- En silleen erityisemmin. Ne on hienoja eläimiä ja tosi kauniita, mutten oo koskaan ollut kiinnostunut mitenkään erikoisesti ratsastamisesta tms.

Pidätkö itseäsi hyvänä koiranomistajana?
-Pidän. Mulla on aikaa Daralle, teen sen kanssa juttuja, treenaan, lenkitän ja aktivoin sen kunnolla. Huolehdin sen harjaamisesta ja ruokinnasta itse. Mikäli tulee tilanne, et haluun lähteä esim. kavereiden kanssa jonnekin ja en pysty viemään koiraa kunnolliselle pitkälle lenkille tai muuten viihdyttämään sitä, välitän äidille ajoissa pyynnön asian korjaamisesta.
-----------------
RUOKA JA VÄHÄN SEN TAPASET
-----------------

Vadelma vai mansikka?
- Mansikka.

Jäätelö vai mehujää?
- Jäätelö.

Paras ja huonoin tupakka mitä oot maistanu?
- Parasta on Jardin Sous La Neige -niminen hedelmäaromitettu Vogue. Camelii inhoon yli kaiken.

Tietääkö porukkas et poltat? Mitä ne miettii siitä?
- Must tuntuu et faija saattaa arvaa, mut äiti on onnellisen tietämätön asiasta toistaiseksi.

Entäs paras ja huonoin alkoholijuoma?
- Maultaan sellanen, jossa alkoholi ei lyö liikaa yli. Makee, muttei kuitenkaan mikään ällöttävä siiderinen sokerisotku. Lime Breezer on kestosuosikki, vahvemmista sit joku neutraalihko johon on lotrattu mehua tai limsaa. Valkovenäläiset on hyviä kans. Bissee ja punkkua en saa alas ellen oo tosi kujalla jo. :-D Kultalonkkuki on aika pahaa.

Oletko allerginen millekään?
- Koivun, haavan ja jonkun muun siitepölylle, joillekin heinille ja sit kissoille. Kuulemma lievästi myös koirille, mutten oo kyllä koskaan huomannu mitään oireita. Viime syksynä aloin myös saada allergiaoireentapaisia omenoista, josta oon hemmetin katkera. :-(

Mitä ruokaa et voi sietää?
- Hernekeittoa (keittoja yleensäkin), maksalaatikkoa, kalaruokia (myös katkaravut muualla kuin pitsassa ja simpukat on nounou), kouluruokia, sisäelin- tai veriruokia, sianlihaa, höyrytettyjä vihanneksia, kaikkea missä on liikaa kaalia, tilliruokia, mitään missä on sieniä. En kehtaa sanoa enempää. t. nirso pennusta asti

Atm lemppari herkku?
- Kaakao kermavaahdolla. Ihan karsee pahe, saatan vetää sitä 3 kuppii päivässä. Luumut on nam kans!
-----------------
BLOGGAAMINEN
-----------------

Miksi vaihdoit tän blogin nimeä?
- Edellinen oli liian pitkä ja suomenkielinen. Plus tarttin jotain omaperäsempää.

Jos sun pitäis poistaa tunnuksesi yhdestä paikasta, missä nyt käyt aktiivisesti, mistä poistaisit?
- Formspringin. Se on periaatteessa aika turha.

Mimmosia blogeja et lue? Mikä sua ärsyttää blogeissa?
- Tylsiä massablogeja joissa on kuvia joka ikisestä mahdollisesta eteentulleesta pellonreunasta, Demistä, karjalanpiirakasta, aurinkolasista ja kaverin varpaasta. Ne on kaikki ihan samanlaisia. Myös tämmöne kirjotustyyli ärsyttää, puhuttaes vaik et mitä kivaa tein mun kavereiden<3 kaa tänää;);) eli ihan perusjuttuu pompittii trampal ja juotii kokakolaa. ;);) Lisäks tyyliltään massan mukana kulkevat ihmiset ei niinkään kiinnosta mua, koska en inspiroidu sellaisista outfiteistä (tässä mä ja mun ginatricotin uus pinkki toppi ja siinä ginatricotin uudet farkkusortsit ja sit mul on nää seppälän ihanat valkoset tennarit<3<3 lisäks mul on nää aurinkolasit jollaset löytyy joka toiselt vastaantulijalt iha samanlaisina<33 joo kiitos ei). Ei mua silleen varsinaisesti ärsytä kuitenkaan muiden ihmisten blogien sisältö. Jokainen menee tyylillään, on oma asia mitä sinne pistää ja sellaista mistä ei tykkää ei tarvi lukea. Ainoostaan liian pienet kuvat ärsyttää, en ikinä jaksa selata kunnolla blogia, jossa näkyy kärpäsenpaskan kokoisena joku tienvarteen kulahtanut voikukka 20px levyisissä kehyksissä.

Koska alotit bloggaamisen?
- Viime maaliskuun alkupuolella! Eli oon kohta puol vuotta bloggaillut.
-----------------
MINÄ JA MUUT
-----------------

Sano joku asia mitä et osaa
- No käsitöitä en osaa. Ja sit en kans osaa ajaa mitään moottoriajoneuvoo.

Missä oot tosi hyvä?
- Elämäni sotkemisessa, eiku. No koen olevani ihan semihyvä valokuvaaja, webdesigner ja kirjoittaja, mutta oikeasti hyvä taidan olla vaan collieiden esittämisestä, viimeisistä eventeistä päätellen.

Mikä on sun paras piirre?
- Sanon asiat suoraan, valehtelu ei ole mulle ominaista. En myöskään levittele paskaa ihmisistä ympäriinsä.

Millaisista ihmisistä pidät?
- Avoimista, helposti lähestyttävistä, perushyväntuulisista, huumorintajuisista. ihmisistä jotka ovat suvaitsevaisia, kiinnostuneita myös muidenkin asioista kuin omistaan. Myös jonkinlainen taito puhua syvällisiä juttuja on kiva ominaisuus.

Entä millaisista et pidä?
- Itsekkäistä, ylpeistä, itserakkaista, toisista paskaa puhuvista, ensivaikutelman perusteella ihmisen luokittelevista, kylmistä, kaksnaamaisista paskiaisista. Ihmisistä, jotka ovat liian pinnallisia. myös sellaiset ihmiset, jotka puhuvat päälle, keskeyttävät, jauhavat vaan itsestään ja omista asioistaan, puhuvat liian kovalla äänellä (= kailottamalla tai puolihuutamalla), eivät arvosta toisten mieipiteita tai ovat näkökulmaköyhiä herättävät mussa tietynasteista inhoa.

Mikä on sun mielestä pahin tapa satuttaa toista ihmistä?
- Pettäminen, perusteeton syyttäminen, jättäminen oman onnensa nojaan. Myös sanat voi satuttaa enemmän kuin teot.

Onko sulla mitään vakiosanontoja/sanoja, joita käytät?
- Myöntävä vastaus "kylli" (kiitti vaan vitusti Kerttu...), "okayy brandooon" (sami hedberg <3), "ooksä tosissas" (sössötysäänellä, Eva on kiva), "vedä alahuuli pään yli ja nielase", "oho sori se oli vahinko", "vittuperkele" yms tyhmää, en ees muista ku ne tulee niin automaattisesti ja ne vaihtelee riippuen kenen seurassa oon. :-D

Millainen olet vihaisena?
- Riippuu kelle oon vihanen. Tietyissä tapauksissa huudan päin naamaa, vittuilen ihan kunnolla ja saatan loukata sanoillani tosi pahasti. Toisaalta oon vihanen myös olemalla ihan tuppisuuna ja menemällä mököttämään jonnekin. :---D Oon tosi harvoin oikeasti vihanen.

Oletko koskaan pelännyt henkesi edestä?
- En omani, jonkun muun kylläkin.

Mitä pelkäät?
- Läheisten ihmisten menettämistä, ihmissuhteiden kaatumista ylipäätään. Sitä, etten enää ikinä sais mahdollisuutta sanoa jotain tärkeää jollekin spesiaalille. Sitä, että Dara sairastuu ja kuolee ennen kuin täyttää kymmenen, huonohkojen lonkkien ja epämääräisen selkänsä takia.

Mikä on randomeinta, mitä oot ikinä tehnyt?
- Lähetettiin kuviskouluporukan kanssa kirjallinen valitus Malacolle, koska niiden salmiakkiaakkoset on niin saatanan rumia. Saatiin paluupostissa kaks pussia karkkia hyvitykseksi "henkisistä kärsimyksistä". :-D Tää tapahtui ylä-asteella.

Mikä on mielestäsi huonoin ensivaikutelma, jonka olet koskaan onnistunut antamaan?
- Öm varmaan se, kun tulin ylä-asteelle. Olin niin pihalla ja ahdistunu ala-asteen kiusaamisjutuista, että olin lähes paniikkikohtauksen partaalla siinä uusien ihmisten keskellä. Ei ollu kivaa! Muuta ei oikeen tuu mieleen... paitsi lukion tutustumispäivänä multa oli ääni lähteny ihan kokonaan :-D Se oli kyllä toisaalta ihan huvittavaaki, ni en oo mieltäny sitä ihan kamalaksi.

Mihin oot koukussa?
- Tupakkaan, kahviin, bloggaamiseen, ihmisten seuraan, valokuvaamiseen. Noin pääasiallisesti.

Osaatko nimetä elämästäsi yhden tärkeimmän ihmisen?
- En enää.

Kerro mulle jotain hassua itestäs :>
- Mikähän olis tarpeeks hassuu, ei mulla tuu mieleen oikeen mitään tähän hätään. :--c No ainakin viimetalvena kannoin lähes joka päivä mukana vaihtokenkiä koulussa! Kävelin ulkona liukkailla teillä tuulessa ja tuiskussa mun unelmavagabondeilla joilla en liukastunut tai kaatunut _kertaakaan_, mutta sisällä käytävillä ja tunneilla mulla oli jotku muut korkkarit jotka mätsäs asuun paremmin. :-D Tuntui vähän friikiltä kulkee aina kenkäpussi handussa mut no can do, tyylistä ei tingitä.

Sit öö puhallan filtteriin aina ennen kuin sytytän tupakan. Se nyt ei oo kovin hassua, mut jotku kummeksuu sitä. Tapa on peräisin Kertulta jonka kanssa poltettiin joskus vuos sitten ahkerasti chessua, jonka laadussa ei nyt ollut kauheesti kehumista (= siinä filtterin päällä oli tosi usein jotain "jauhoa" tmv, joku sanoi et se on lasikuitua?). Se on jääny tavaksi vaikka polttaisin mitä. Puhaltelin viime talvena jopa ohuihin Vogueihin automaattireaktiona. :-D

Mm... Keräilen puolivakavasti postikortteja. Tai en silleen fanaattisesti, mut aina kun joku kaveri on lähdössä reissuun, pyydän sitä lähettään mulle kuvan paikasta. Keräilen niitä mun vaatekaapin seinään. Nyt näitä alko tuleen mieleen vaik mitä, ehk mun pitää tehdä joku 100 random faktaa itsestäni -postaus. :--D

Ootko sä poliittisesti aktiivinen? :-D
- En todellakaan, inhoon politiikkaa.

Seurusteletko?
- Nope at the moment. Iskekää kii vaa.

Ihastutko helposti?
- Itseasiassa oon aika kranttu! Mutta sitku ihastun, niin ihastun kunnolla.

Millaisiin ihmisiin rakastut?
- Persoonallisiin, tyylillisesti omaperäisiin, mielenkiintoiselta vaikuttaviin, spesiaaleihin ihmisiin. Ihmisiin, jotka kehtaavat poiketa massasta ja olla erilaisia. Ihmisiin, jotka ovat taiteellisia ja sosiaalisia. Keskustelukyky on kans tosi jees. Periaatteessa en voi kuitenkaan määritellä tiettyjä piirteitä yleispätevästi, mutta noi edellämainitut saa mut ainakin kiinnostumaan kovasti. Loppusilauksen antaa itse persoona ja käytös.

Pakkomielteitä?
- Pyöräily, itseni vilkuileminen melkein kaikista mahdollisista heijastavista pinnoista, materia, asioiden varmistelu (esim. onko lompakko ja puhelin ja iPod varmasti vielä laukussa kuten viisi minuuttia sitten...).

Pidätkö itseäsi syvällisenä?
- No joo kyllä! En ehkä minään pää pilvissä liitävänä runotyttönä, mutta syvyyttäkin löytyy persoonasta.
-----------------
LEMPIJUTTUJA JA IHANAA
-----------------

Mitä lehtiä luet?
- Trendii ja Ellee nyt varmaan lähinnä. Nii ja tietty Koirammee ja Colliesanomia! + Lapin Kansaa.

Lempivärisi?
- Musta ja valkonen pukeutumisessa, punainen huulipunana, sinisen sävyt, auringonlaskun vaaleanpunainen ja violetti sekä kirkas turkoosi noin yleisesti.

Mikä on kauneinta ikinä?
- Näitä tulee nyt ihan liikaa: pelloilla pyörteilevä aamu-usva, pakkaskelien puhdas tähtitaivas, katulamppujen heijastukset syksyn märässä asfaltissa, keskiyön aurinko, korkeat näköalat, kaupunkien valot ja siluetit, linnut, sudet, ihmisten sivuprofiilit, sininen, hopeinen tai vaaleanpunainen tukka, kirkkaanpunainen huulipuna, selkeästi erottuvat poskipäät, jäänsiniset silmät, aamuyöt, pianon koskettimisto, musiikki, kuiskaukset, äänien kaiut, meri, ukkosmyrsky ja kaatosade, unet ja nukahtaminen.

Onko sulla mitään lempikirjoja, jotka voit lukea uudestaan ja uudestaan? Entä elokuvia?
- Tolkienin tuotanto on pyhä, samoin Potterit. Leffoista vastaavia on mm. Moskova ei usko kyyneliin, ne Lotrit jälleen, Piratesit, Amélie. + Merirosvoradio oli aika vinkee pätkä kans, vaikka se onki tultu nähtyä tähän mennessä vain kerran!

Ihanin tuoksu?
- Kahvi, tupakka (paitsi käsiin/vaatteisiin/hiuksiin jämähtäneenä), ilma myrskyn ja sateen jälkeen, kevät, kuumuus, bensa, nurmikko, koiranpentu, yö, meri, tuore ananas, Eclipsen hiuksien UV-suoja, metsä, koti, pakkasyöt (ja pulla, mutta sitä en myönnä).

Milloin viimeksi sulla oli sellainen olo, että elämä on ihanaa?
- Ihan täysin sellainen olo mulla oli kesäkuussa, joka ikinen päivä Helsingissä ollessani.
-----------------
MUUTA
-----------------

Jos olisit päivän hedelmä niin mikä hedelmä haluaisit olla? ::D
- Onpa hyvä kysymys... :--Dd Joku eksoottinen, ananas, karambola tai papaija. Sais killua sen päivän trooppisen auringon alla.

Oletko hyvä käsitöissä?
- Ihan saatanan huono. Ala-asteelta lähtien jopa virkkaaminen on ollu taistelua elämästä ja kuolemasta.

Koska sait viimeksi kukkia?
- Rippijuhlissa pari vuotta sitten. Sääliä saa.

Pistä käsi pöydälle kämmen alaspäin ja koeta nostaa nimetöntä niin etteivät muut sormet liiku, onnistuuko? ::D
- Joo onnistuu :-D

Millanen polkupyörä sulla on?
- Punanen jopo. ♥

Voisitko esiintyä alastonkuvissa jos saisit itse päättää palkkasi?
- Enpä usko, sori vaan kaikki toiveikkaat (teitä varmasti onkin monta)

Millainen olet humalassa?
- Oon yleensä yltiösosiaalinen ja puhelias, nauran ku hullu, tanssin paljon, huolehtien yleensä samalla muista (oon yleensä se joka lohduttaa niitä jotka on laskuissa). Omien fiilisten laskiessa meen yksin mököttään ja itkeen jonnekki paskaa maailmaa, kerjäten huomioo et joku tulis vuorostaan lohduttaan mua :-D Sit kans soittelen paljon kännissä kavereille. En ikinä könyä kauheesti, eli en oo koskaan tietääkseni rikkonu tai pudottanu mitään.

Aiotko ajaa ajokortin heti, kun mahdollista?
- Enköhän mä aja! Ens helmikuussa siis (hui).

Ootko koskaan joutunut leikkaukseen?
- En onneksi! Kerran oli kyllä lähellä.

Mitä tekis just nyt mieli tehdä?
- Tekis mieli juosta jo tuonne Saimin talolle ku se on tullu kolmen viikon kielikurssilta Englannista! Kamala ikävä.

Mikä on kallein tavara, mitä oot omilla rahoillas ostanut?
- Öö apua... En yleensä ostele mitään kallista, koska tykkään ostaa halvemmalla - silloin saa enemmän (materialisti tässä moi). Koira ei sinänsä oo tavara, mutta maksoin siitä yli puolet sillon joskus aikanaan (~500-600 e).

Voitko tehä videopostauxen? =))))
- Jos taion itelleni jostain jonku nauhoittavan laitteen ni eiköhän onnistu jossain vaihees!

Onko asioita joita haluaisit elämässäsi muuttaa?
- Asuisin mielelläni tällä hetkellä Helsingissä käyden lukiota siellä, koska tiedän että pärjäisin jo omillani. Lisäksi haluaisin paremmat välit äitiin, läheisemmät välit faijaan ja toinen koirakin kelpais. Lisäks toivoisin pystyväni muuttamaan piirteitä itsestäni joista en pidä tai jotka on haitallisia. Forever loverkaan ei olis pahitteeks.

Tiedätkö olevasi ihana?<3
- En ku luulin että sä olet!<3
-----------------
PÅ SVENSKA
-----------------

Vilka språk talar du?
- Finska, svenska, engelska och rysska.

Vad är din favoritmusik?
- Mitt senaste fynd är finsk folkrock band Scandinavian Music Group (vad är ganska bisarr, eftrsom jag hatade bandet förut). Dessutom tycker jag t.ex. om IAMX, Lostprophets, Tehosekoitin, The Boxer Rebellion, Death Cab For Cutie, Editors, Hurts, Haloo Helsinki!, Joy Division, Pink Floyd, Nirvana, The Killers, Pariisin Kevät, She Wants Revenge, Sick Puppies, Snow Patrol, The Sounds och White Lies.

Vilken är din naturliga hårfärg?
- Ganska blånd, tycker jag. Det är grå som landsväg, haha. :-D

JOS JÄI VIELÄ JOTAIN EPÄSELVÄÄ TAI TULI UUTTA KYSYTTÄVÄÄ, MUISTAKAA FORMSPRING!

21 kommenttia:

 1. pöh olet sulo!
  tämä oli: rakentava kommentti.

  VastaaPoista
 2. Could not understand a word, but I love the red lipstick/leopard combo.

  VastaaPoista
 3. oot kyllä todella mielenkiintoinen ja hyvä tyyppi!

  VastaaPoista
 4. Haastoin sut yhteen kyselyyn mun blogissa ! Käy kurkkaamassa ! (:

  VastaaPoista
 5. Ihana tää!
  Ps. Ehtisitkö millään vastata viime postauksien kommentteihin? Olis tosi kiva hjos vastaisit :---)

  VastaaPoista
 6. Sähän olet aika ihana. Tää kysymyspostaus kertoo ihan mielettömästi sun persoonasta :D

  VastaaPoista
 7. nyt on niin kiirus, etten kerkee kommentoimaan muutaku että: SAMI HEDBERG!! mieletön tyyppi :--D

  "ootsä siin vielä ku mä nään sut?!?!" ahaha paras.

  VastaaPoista
 8. ja sana 'pyhä' kuvaa lotreja parhaiten ikinä, kyllä.

  VastaaPoista
 9. Oot kyllä aivan mahottoman sulonen ja mahtavalta vaikuttava tyyppi ♥

  VastaaPoista
 10. Vaikutat nii kivalta :--D Hei pliis laita joku kuva sun ERNUAJOILTA XDDD

  VastaaPoista
 11. Love your hair colour! you look really pretty :-)
  xxHelene

  VastaaPoista
 12. j, ite oot!
  Kirsten, thanks dear!
  kaisa, samoin ihana! <3
  M, käyn ja vastailen jos innostun!
  Anonyymi, kiitos! Ja kerkesin vastailla, ne on vähän jääneet, pahoitteluni! Tuohon auringonlaskupostaukseen bloggeri ei jostai syystä anna mun kommentoida, joten se jää nyt ilman. :-(
  Kyllikki Nyrkki, no toivottavasti kertoi hyvällä tavalla! Kiitos!
  Enya, INDEED. Lotreja parempaa ei ole eikä tule, mun muihin kirjoihin kohdistuva hypetys ei ole mitään verrattuna niihin. Yksinkertaisesti parhautta! Ja Hedberg on <3, ruotsinlaiva ja radiokanavat, ei luoja. :--DD
  ilonapa, voi apua kiitos samoin oot ihana!
  Miiru, oii kiitos paljon! Ja en varmana laita... :-D
  Helene, oh thank you! xx
  Girl in a million, <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 (niit on kaksinkertainen määrä, ihan just to let you know <3)
  Clara, thanks a lot! xx

  VastaaPoista
 13. voi olet aivan ihana<3 tosiaan, erittäin mielenkiintoinenn!

  VastaaPoista
 14. Mistä tuo "Erkki Niska"-veto tuli, hajosin totaalisesti:D minun sedän nimi on erkki niska, se on joku pomo yhessä isossa tehtaassa. Apua, oot hassu!

  VastaaPoista
 15. aa ihana tuo kuva!!

  VastaaPoista
 16. Thelma, samat sanat <3 purr
  Anonyymi, :--DD no johan on sattuma! Oon käyttänyt "Erkki" -termiä jo useamman vuoden, en muista mistä se on lähtöisin!
  Anonyymi, voi kiitos ite oot ihana!

  VastaaPoista
 17. luettuani koko tekstis, pari sanaa: ootpa suppeakatseinen..suntyyppisiin törmää harva se päivä.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi, jaa no, onneks nää tekstit ei kerrokaan ihmisestä kaikkea. Kiitti "hyvinperustellusta" mielipiteestä.

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ