lauantai 15. lokakuuta 2011

hyvää huomenta helsinki

Vihdoin ja viimein perillä! Ei varmaan tarvi sanoo et junamatka oli varsin tuskaisa. Totaalikooma iski päälle jo kymmenen maissa, vaikka matkaeväänä olleet uskolliset Timppa ja Valdemar yrittivät parhaansa. Joka tapauksessa oli ihan hauskaa tajuttoman väsyneillä ja laatuköyhillä jutuillakin, varsinkin kun saatiin kaikessa rauhassa soittaa musiikkia omassa makuuvaunussa. Pakko nostaa vielä hattua Määtälle luovasta bissen avaamisesta! Sankariteko!Viehättävät aamunaamat.

Aamu oli loistava. Mun fiilikset oli katossa heti laiturille astuessa - tuntui kuin kaikki paska olisi pyyhkiytynyt pois samalla sekunnilla. Olin kotona - siellä minne kuulun ja missä olen onnellinen. Päässyt hetkeksi pakoon. Röökin polttaminen ennen aamukahdeksaa, uuteen päivään heräävän kaupungin liikkeitä seuraillen, puhalsi sisälle käsittämättömän onnentunteen.

Löydettiin kehittävää seuraa isorobalta. Jätkä ei ollu perillä ees omasta nimestään mut sätkä kelpas kyllä! :-D

HUIPULLA TUULEE


Tasokasta metroilua :-D

Rimppa, Mätsky ja Timppa puskassa.

Kokonaisuudessaan tää päivä on ollut aivan mahtava. Ollaan juostu ympäri Helsinkiä kirppareilla, syöty take awayta palellen Tuomiokirkon portailla (ai mitkä pakonomaiset traditiofiksaatiot), koomattu vähäisten yöunien takia, seikkailtu, naurettu ihan liikaa ja valokuvattu (pääosin julkaisukelvotonta materiaalia :-D). Päivästä käteen jäi saatanan kipeät päkiät (tää tuska on sanoinkuvaamaton), uusia vaatteita (joita en jaksanut vielä valokuvata koska olen laiska paska), tyhmiä videoita ja ihan kamalasti uutta älyvapaata insideläppää ("ÄLÄ NOIDU!"). Seuraavia päiviä odotellessa! Huomenna tapaan vihdoin ihanan Rosan, ei olla nähty reiluun vuoteen ja ihan mieletön ikävä. :-) Illalla todennäköisesti suuntaan Lintsille kuvaamaan ilotulituksia huipussa seurassa ja siitä sitten sen jälkeen Kallio/Sörkkä -akselille illanviettoihin huhhei!


6 kommenttia:

 1. Valmistaudu dorkaan "moi, luen sun blogia 8----)" heittoon, voi olla että tulen toteuttamaan sen jos nään sut huomenna Lintsillä tai Kalliossa!
  Niin kivaa lukee miten fiiliksissä oot täällä, tulee itsellekin yhtäkkiä hyvä mieli tästä kaupungista.

  VastaaPoista
 2. Wilma, joo valmistaudu sä sit "VAUTSI KIVAA HIENOO" -vastauksen :--D ! ja voin vaan sanoo et oon ihan tajuttoman onnellinen et oon tääl!

  VastaaPoista
 3. Helsinki, tekee mutkin onnelliseksi ♥ Ihania kuvia ja ihanaa tekstiä : )

  VastaaPoista
 4. You look stunning - looks like you had a great day out, too.

  x Michelle | thefeatherden.net

  VastaaPoista
 5. ihania tuo eka ja vika helsinki kuva! MIKÄ FIILIS NOISSA. ah. kauan oot helsingis? :) tai vastaa vaik fbssä:-D

  VastaaPoista
 6. Hitto, tällaset postaukset saa mut rakastamaan Helsinkiä vaan entistä rajummin. Varsinkin toi vika kuva Hämeentieltä, kun se on ihan mun naapuria. Kunpa vaan olis ikuinen kesä tai alkusyksy, talvi on niin perseestä, jopa täällä.

  Sulla on muuten helvetin cool tukka!

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ