keskiviikko 26. lokakuuta 2011

you may feel alone when you're falling asleep

THE BOXER REBELLION - LOCKED IN THE BASEMENT

THE BOXER REBELLION - MURDER BALLAD

SCANDINAVIAN MUSIC GROUP - RAUHAN LAULU

THE SOUNDS - WISH YOU WERE HERE

DEATH CAB FOR CUTIE - SOMEDAY YOU WILL BE LOVED

DEATH CAB FOR CUTIE - WHAT SARAH SAID

SNOW PATROL - SET THE FIRE TO THE THIRD BAR


These sleepless nights and miserable mornings take me to the borders of reflections.
I'm not happy in this town, where people and memories cripple my soul.
I just wanna go, far away, far away, where I could start over and be alive again.

Somebody please show me how to love and breathe again.

(TODAY'S OUTFIT)
FUR VEST - H&M
SCARF - MARMALATO
TRANSPARENT KNIT - 2ND HAND
SHORTS - LEVI'S
PLATFORM HEELS - NELLY.COM

lauantai 22. lokakuuta 2011

this is my zero kilometers, starts counting from Kazan

Мураками - Нулевой километр (0 км)
(tää ihana biisi on soinut radio sputnikilla joka ikinen aamu kun meen junalla keskustaan!)


Tänään iltapäivällä pyörin upean Isan kanssa Malmilla, jälleen kirppistellen ja valokuvaillen! Meille jäi harmittavan vähän aikaa ja tuntui että reilu kolmisen tuntia hurahti silmänräpäyksessä. Toisaata ajan nopea kuluminen osoittanee kuinka iisiä ja mukavaa Isan seurassa oli olla. Oltais ehdottomasti tarvittu vielä toiset kolme tuntia lisää. Ja Isahan on ihan paras valokuvaaja, oli mielettömän kivaa harkita ja miettiä tarkkaan kaikki kuvauspaikat ja (Isan tapauksessa) valon tarkat suunnat sun muut! Toivottavasti päästään näkemään pian uudelleen ja siten, että aikaakin on vähän enemmän. :--)
LEATHER JACKET - 2ND HAND
MESH KNIT - 2ND HAND
KNIT - TOPSHOP
SCARF - MARMALATO
HEELS - SPIRIT STORE


Viimeinen ilta (tai no, nyt jo yö) Helsingissä. Suru repii mua ihan hajalle, en millään haluais palata pohjoiseen. En jaksa kohdata todellisuutta ja tiettyjä ihmisiä. Haluaisin vaan jäädä harhailemaan tuonne jonnekin ja unohtua sinne. Tuntuu kummalliselta, etten ylihuomenna pysty enää kuuntelemaan junassa suoraan puhelimesta Radio Sputnikia tai Radio Helsinkiä. En enää joudu pohtimaan jaksaisinko kävellä Kampista steissille vai ottaisinko laiskana metron (päädyn kyllä aina kävelemään). En pysty hakemaan Sörkän turkkilaiselta kiskalta Smarttia. Enkä törmäämään sattumalta helsinkiläisiin tuttuihin vähän siellä ja vähän tuolla. En myöskään kerennyt käydä katsomassa sitä aasialaisten pitämää kahvilaa Hietsun lähellä, jossa astiat ovat kaikki eri sarjoista ja terassi vaikuttaa romahtavan kasaan koska tahansa - kuten serkkuni sitä kuvaili. Onko pakko lähteä jos ei tahdo? Haluan jäädä kotiin.

(ps ei oo varmaan kauheen normaalia ostaa viikon sisään 16 uutta vaatetta.....?)

perjantai 21. lokakuuta 2011

if my life is mine what shouldn't I do?

METRIC - HELP I'M ALIVE

Tapasin tänään maailman ihanimman Auran! Mielettömän suloinen ja persoonallinen tapaus! Voisin niin kuvitella hänet jonnekin ranskalaiseen kahvilan terassille suunnittelemaan kuvituksia lastenkirjoihin, jotain oikein laadukasta erikoiskahvia tyylikkäästi siemaillen. Kierrettiin parilla UFFilla ja käytiin kesärannassa kuvailemassa. Tuuli ihan kauheasti ja oli kauhean ahdistavaa miten tukka oli koko ajan sekaisin, mutta näytänpä kerrankin vähän räjähtäneeltä bloginkin puolella. Auran kauniit kuvat onneksi kompensoi mun epämääräisyyttä.


RIVET DETAILED JACKET - 2ND HAND
DRESS - H&M
LEGGINGS - GINA TRICOT
WEDGES - NELLY.COM
Mun jalat tekee totaalikuolemaa. Oon hiihtänyt joka ikinen päivä lauantaista lähtien koko ajan keskustassa ja vähän muuallakin korkkarit jalassa. Päkiät ei varmaan taivu normaaliasentoon koskaan, au au au.

torstai 20. lokakuuta 2011

no time to think of consequences

MGMT - KIDS

Mun oli tarkoitus postaa tää jo eilen, mutta onnistuin nukahtamaan sohvalle... :--D Anyways, tavattiin vihdoin ihanan Thelman kanssa! Mua jännitti ihan kauheasti, pelkäsin olevani ihan tylsä ja aivokuollut, mutta jotenkin Thelma oli alusta asti tosi helppoa ja kivaa seuraa. Kierreltiin keskustan vaatekaupat ja parit UFFit aika hyvin läpi ja käytiin valokuvaamassa yhden tosi siistin vanhan kerrostalon pihalla. Paikkaa on tosi vaikea kuvailla (koska se oli mielettömän hieno ja sanat ei riitä antamaan sille oikeutta), mutta se oli aivan mahtava. Alue oli sisäpihan tapainen, keltaisten vaahteranlehtien peittämä pieni aukea, jonne pääsi eräänlaisesta tunnelista (joka kyllä toimi roskakatoksentapaisena mutta romantisoidaan nyt vähän ja jätetään tämä fakta kertomatta). Kaikilta sivuilta kohosi korkeita, kivisiä erivärisiä kerrostalon seiniä.
Thelma oli aivan ihana ja niin kaunis! Toivon todella, että nähtäisiin mahdollisimman pian uudestaan! Pystyttiin jutteleen vaikka mistä ja tunnuttiin olevan niin täysin samalla aaltopituudella (sininen otsatukka - oranssi otsatukka - eiku oranssi otsatukka - tarkoitan sininen otsatukka) !

tiistai 18. lokakuuta 2011

I'm looking for a quick exit like a prisoner on the run

CHASE & STATUS FT. WHITE LIES - EMBRACE

Istuin tänään Pikku Huopalahden ratikassa matkalla Töölöön. Tuttujen maisemien vilistäessä ohitse tunsin ensimmäistä kertaa täällä oloni aikana viiltävää surua sisälläni. Vuodentakaiset muistot vyöryivät vastaan vuoroveden tavoin, yrittäen painaa minua pinnan alle. Ironisinta oli, että päätepysäkki sattui olemaan se sama Kansaneläkelaitos, aivan kuten aikaisemminkin. Hyvä etten joutunut kääntymään tien ylitettyäni oikealle. Mental breakdown olisi käynyt turhan lähellä.

Onneksi alakulo pyyhkiytyi pian mielestä. Tapasin ensi kertaa kymmeneen vuoteen kunnolla serkkuni Idan. Ihmettelen edelleen, miten puhuminen tuntui niin mielettömän helpolta - vuodatettiin toisillemme elämäntarinamme muutamaan tuntiin. Muisteltiin lapsuuden leikkejä mummolassa ja löydettiin hämmentävän paljon yhtäläisyyksiä toisistamme. Juotiin pannullinen kahvia ja ravattiin kerrostalon takapihalla tupakalla. Juttu kulki poukkoillen perhesuhteista valokuvauksen kautta asumiseen Helsingissä sekä miljoonaan muuhun asiaan. Niin pitkän ajan jälkeen puhuminen tuntui mielettömän upealta. Mulla on varmasti maailman paras ja kaunein serkku.Idan kissat Kaisa ja Kenny! Maailman sympaattisimpia otuksia.


Selkeesti samasta suvusta. :-D

Palatessani keskustaan hymyilin ja nojasin ikkunaan. Musiikki tuntui soljuvan läpi kehon ja hypätessäni junaan (jättäen samalla heipat Määtälle ja Reetalle) matkatakseni takaisin Koivukylään, kaupungin tuottama onni oli jälleen (onneksi) palannut sisälleni.

(ajatuksia saattoi myös piristää minua vastapäätä istunut tyttö, jolla oli upeimmat merensiniset silmät jotka olen koskaan nähnyt)

Sytyttäessäni tupakan Koivukylän asemalla suljin silmäni ja annoin tuulen heittää tukkaa sekaisin. Onneksi on jäljellä vielä neljä päivää onnea. Huomenna (...vai pitäskö sanoo tänään) nään VIHDOIN Thelman (joka sivumennensanoen kuulostaa tosi sympaattiselta puhelimessa) ja mulla jännittää ihan kamalasti! Vois vaikka suunnata nukkumaan etten tule olemaan ihan aivokuollut vihannes.

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

in this town we are deathless

Näin tänään ihanaa Rosaa, ei olla tavattu yli vuoteen kunnolla ja oli ihan tajuttoman hyvä päivä - vaikka sukkahousut repes perseestä ja meinattiin kierii alas puiston rinnettä, nypittiin lehtiä tukasta ja harhailtiin päämäärättömästi Stockalla! :-D


SCARF - MARMALATO
JACKET - VERO MODA
DRESS - H&M
LEOPARD WEDGES - NELLY.COM


Nyt lähden painamaan kohti Lintsiä ja valokarnevaaleja! Illalla sit Kallioon jesjes!

lauantai 15. lokakuuta 2011

hyvää huomenta helsinki

Vihdoin ja viimein perillä! Ei varmaan tarvi sanoo et junamatka oli varsin tuskaisa. Totaalikooma iski päälle jo kymmenen maissa, vaikka matkaeväänä olleet uskolliset Timppa ja Valdemar yrittivät parhaansa. Joka tapauksessa oli ihan hauskaa tajuttoman väsyneillä ja laatuköyhillä jutuillakin, varsinkin kun saatiin kaikessa rauhassa soittaa musiikkia omassa makuuvaunussa. Pakko nostaa vielä hattua Määtälle luovasta bissen avaamisesta! Sankariteko!Viehättävät aamunaamat.

Aamu oli loistava. Mun fiilikset oli katossa heti laiturille astuessa - tuntui kuin kaikki paska olisi pyyhkiytynyt pois samalla sekunnilla. Olin kotona - siellä minne kuulun ja missä olen onnellinen. Päässyt hetkeksi pakoon. Röökin polttaminen ennen aamukahdeksaa, uuteen päivään heräävän kaupungin liikkeitä seuraillen, puhalsi sisälle käsittämättömän onnentunteen.

Löydettiin kehittävää seuraa isorobalta. Jätkä ei ollu perillä ees omasta nimestään mut sätkä kelpas kyllä! :-D

HUIPULLA TUULEE


Tasokasta metroilua :-D

Rimppa, Mätsky ja Timppa puskassa.

Kokonaisuudessaan tää päivä on ollut aivan mahtava. Ollaan juostu ympäri Helsinkiä kirppareilla, syöty take awayta palellen Tuomiokirkon portailla (ai mitkä pakonomaiset traditiofiksaatiot), koomattu vähäisten yöunien takia, seikkailtu, naurettu ihan liikaa ja valokuvattu (pääosin julkaisukelvotonta materiaalia :-D). Päivästä käteen jäi saatanan kipeät päkiät (tää tuska on sanoinkuvaamaton), uusia vaatteita (joita en jaksanut vielä valokuvata koska olen laiska paska), tyhmiä videoita ja ihan kamalasti uutta älyvapaata insideläppää ("ÄLÄ NOIDU!"). Seuraavia päiviä odotellessa! Huomenna tapaan vihdoin ihanan Rosan, ei olla nähty reiluun vuoteen ja ihan mieletön ikävä. :-) Illalla todennäköisesti suuntaan Lintsille kuvaamaan ilotulituksia huipussa seurassa ja siitä sitten sen jälkeen Kallio/Sörkkä -akselille illanviettoihin huhhei!