keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

I followed rivers, I followed highways

NEW MODEL ARMY - RIVERS


Nää kuvat on eiliseltä, jolloin näin taas ihanaa Isaa! Ihan huippua, että pystyttiin tapaamaan tänä kesänä vielä uudemman kerran (ja varmasti vielä monta kertaa lisää täällä oleskeluni aikana). Käväistiin kirpparilla josta tarttui mukaan mm. uusi nahkatakki neljällä eurolla (!) ja vähän muutakin sälää. Oon ollut tosi laiska kuvailemaan mitään uusia kesällä tehtyjä ostoksia blogin puolelle, voisin ottaa projektiksi kasata niistä ihan erillisen postauksen tässä joku päivä.

Kirpparikäynnin jälkeen pysähdyttiin Isan duunipaikalla Café Lattessa juomassa kaakaot ja teet naamaan, jonka jälkeen lähdettiin kävelemään Aurajoen rantaa kohti satamaa. Kasvoille hiljalleen lyövä ja vähitellen voimistuva meren tuoksu oli uskomattoman ihana. Mulla on ollut viime päivinä ihan järkyttävä koti-ikävä Helsinkiin, mutta lokkien huudot ja suolan aromit veti kyllä fiiliksiä korkeammalle - pieni pala pääkaupungista. Ylitettiin joki lautalla ja päädyttiin yhden siistin vanhan keltaisen rakennuksen seinustalle kuvailemaan!


FEATHER COLLAR - GINA TRICOT
CROSS NECKLACE - CUBUS
BLACK DENIM VEST - CARLINGS + DIY
GLOSSY BLOUSE - 2ND HAND
BELT - 2ND HAND
SHEER MAXI SKIRT - 2ND HAND
WEDGES - CHEAP MONDAY / WEEKDAY
GREY NECKLACE - 2ND HAND
LEATHER BRACELET - JC
RIVET BRACELET - 2ND HAND
WOLF RING - JC
LEOPARD, SNAKE & CLAW RING - GLITTER
OVAL RING - GINA TRICOT
OPAL RING - KAPP AHL


Nyt lähden keskustaan Reettaa vastaan, odotettavissa kuumimmat juorut ja uutiset Rovaniemihuudeilta muutaman päivän ajan, jesssss!

Heitelkääs lisää tavaraa kysymyspostaukseen! :-)

14 kommenttia:

 1. Uu toi sun tukka on nyt tosi jännän sävynen, upea! Musta on tosi hauskaa kun puhut Helsinki koti-ikävästä, sillon kun asuin itse vielä Lapissa mulla oli ihan samat fiilikset koko ajan. Sitten heti kun astui Helsingin rautatieasemalle niin ah, olen kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis se on ihan mielettömän hämmentävän värinen! välillä violetti, välillä punainen, huh. ja helsinki-koti-ikävä (liikaa väliviivaa?) on kyllä ihan käsite, en koskaan kaipaa minnekään muualle samalla tavalla! onneksi ensi vuonna (toivottavasti) asun siellä itsekin jo!

   Poista
 2. nätti nätti nätti oot! ja asu kans :)

  VastaaPoista
 3. Ooi, ihanii kuvii varsinki ku toi seinä luo kontrastia sun asulle! :) ja oon niin fiiliksissä, että oot alkanu postailla viime aikoina useemmin ;)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just aateltiin et seinän värin vuoks mentäis ottaan siihen kuvii! :--) ja tosi kiva et nopeutunut postaustahti miellyttää, nykyisin on helpompi päivittää ku elämässä tapahtuu kesän takia paljon enemmän!

   Poista
 4. Miten sie aina löydät kaikkialta kirppareita, ku mie en koskaan löydä niitä mistään? :'D


  http://haaveissamme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha en tiiä, jaksan penkoa ne rekit yleensä niin perusteellisesti ja usein, että väkisinki osuu jotain järkevää käteen :--D

   Poista
 5. Anteeksi random kysymys, mutta osaatko venäjää? Sain vaan sellasen kuvan. Ja jos osaat niin missä/miten olet oppinut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. random kysymykset kunniaan! :--) mut siis joo, osaan venäjää. mun äiti on syntynyt pietarissa, joten oon kuollut toista kieltä pienestä pitäen kotona.

   Poista
 6. Näytät upealta - taas kerran.
  Ihana asu! :) Ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi muru, kiitos paljon! mullakin on ihan kamala ikävä sua, toivottavasti nähtäis taas tosi pian <3

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ