lauantai 23. kesäkuuta 2012

I was left standing in the wilderness downtown

ARCADE FIRE - WE USED TO WAIT


Hyvää juhannusta kaikille! Oma meininkini Suomen valtakunnallisena dokauspäivänä oli aika chilli - jäin ihan vaan kaupungin valoihin Mariannen kanssa. Onneks asian saa korjattua ensi viikon viikonloppuna, jolloin suunnataan porukalla saaristoon purjehtimaan ja muuta huippua!

(okei, pakko kyllä myöntää, että tuli sivistyneesti siemailtua alkoholia Aurajoen rannassa ja sen jälkeen vähän kiipeiltyä strippiklubin katolla...)

SILVER COLLAR - CUBUS
NECKLACE - GIFT FROM MY COUSIN
LONG SHEER SHIRT - 2ND HAND
TOP - JC
BRACELETS - 2ND HAND & JC
BELT - 2ND HAND
SKIRT - H&M
TIGHTS - GINA TRICOT
WEDGES - CHEAP MONDAY / WEEKDAY
(i really should use my other shoes too...)


Huomenna on tarkoitus viettää chilli sadepäivä leffojen merkeissä tai jotain muuta vastaavaa. Jos sää sallii illasta, lähdetään kaupunkikierrokselle katselemaan vähän paremmin mitä näkymiä Turku tarjoaa!

13 kommenttia:

 1. So pretty, beautiful outfit and amazing pics.
  parfum pas cher

  VastaaPoista
 2. love the kimono!

  www.velvet-daisy.com

  VastaaPoista
 3. Rakastuin sun vaatteisiin <3 Oot myös jotenkin ihan älyttömän kaunis! Ootko aasialaistaustainen vai ihan suomalainen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos tosi paljon! haha, tää on kolmas kerta blogin puolella kun multa kysytään tätä, mutta ei, mulla ei oo aasialaistaustaa. :--) mutsi on kyl syntyny pietaris, et oon puoliksi venäläinen! ehkä sieltä sit tulee sellast vähän erilaisuutta ulkonäköön. :--)

   Poista
  2. Oon kokoajan tienny, että et voi mitenkään olla kokonaan suomalainen, mutten oo koskaan tullu kysyneeks ! Nyt selvis sitten sekin :--) Oot hirveän nätti ja sulla on ihanan omaperänen tyyli, etenkii oon rakastunu sun kaikkiin kenkiin ♥____♥

   Poista
  3. apua kiitos hirveesti! mäkin tykkään itse asias siitä etten ihan suomalaiselta näytä, persoonallisuus on parasta ja silleen :--D

   Poista
 4. Upeet hiukset ja tyyli siulla! Ja smileykö se sieltä huulen takaa kurkistelee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! :--) ja smileyhän se siellä on, kyllä vaan!

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ