maanantai 18. kesäkuuta 2012

VVOLTAGE - toinen blogini | my another blog

Kuten muutama teistä on saattanut huomata, joitakin päiviä sitten Intergalacticin sivupalkkiin ilmestyi muutama postaus takaperin suunnittelemani toisen blogin tulos. Kovin moni ei sitä ilmeisesti ole vielä hoksannut tai vaihtoehtoisesti olen epäonnistunut mielenkiintoisen sisällön luomisessa (tosin 12 postausta kertookin todella paljon), mutta päätin kuitenkin mainostaa IRSin "pikkusisarta" myös täällä.

Kyseessä on siis toinen blogini VVOLTAGE, joka on yksinkertaisempi, pelkistetympi ja ehkä jollain tapaa turhempi (mutta samalla ei kuitenkaan). Ekasta postauksesta voi lukea lisää mitä kyseinen konsepti tulee sisällään pitämään. Intergalactic ei siis ole lopettamssa, halusin vain vastapainoa vaateblogin luomalle kulutusjuhlalle ja oman naaman toistamiselle.

As few of you may have noticed, some days ago I added link of my another blog to Intergalactic's sidebar. It's baby of my plans to put up a blog without so much clothing things, something deeper and more personal. The name of it is VVOLTAGE. You can read more from the first post. I will continue with IRS also, so this is not the end!VVOLTAGE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ