keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

I want lights to blind me, I want beat, want to disappear

NIKI & THE DOVE - DJ, EASE MY MIND
(kuinkahan suuri rikos on linkittää postaukseen musiikkia, jos on väärän bändin paita päällä? Toivottavasti en oo nyt hirveen tekopyhä)

Terkkuja maalta! Tän kesän reissut on nyt mun osalta tehty ja suurkaupunkien jälkeen on ollut ihanaa palata lämpimään Savoon huilaamaan kokonaiseksi kuukaudeksi. Suunnitelmissa on palata lappiin vasta ennen koulujen alkua ja tää on ehdottomasti paras paikka ottaa iisisti. Työtkin on tältä kesältä tehty ja seuraavat deadlinet on vasta elokuussa, tosi hassua ettei oo mitään varsinaista tekemistä. Onhan toki toi kirjoituksiin lukeminen, mutta kyllä sen ehtii vielä...toivottavasti...ehkä. :--D Kovasti oon sitä yritellyt vakuutella itselleni viime sunnuntaista lähtien.

On ihan upeeta omistaa jalusta ja kaukolaukaisin! Ihan käsittämätöntä verrata viimekertaisiin täällä vietettyihin aikoihin, jolloin outfitkuvien otto riippui ihan täydellisesti siitä milloin Anne tai Heli olivat räpsimässä kuvia. Nykyisin vaikein osa-alue koko hommassa on meikkaaminen, jota en millään jaksais harrastaa täällä keskellä ei mitään pelkkien asukuvien tähden. But anything for you, babies!

Heittelin sekaan myös satunnaisia koirakuvia, beware! ;--) Jos joku ei tiedä/muista/on muuten kujalla, vietän siis aikaa koirani Daran kasvattajan luona Misty Island -kennelissä. Oon neljättä vuotta kenneltyttönä täällä ja vaikka koirahommat on jääny tosi paljon vähemmälle verrattaen muutaman vuoden takaiseen, saa täällä aina sen sopivan annostuksen sukutauluja, rotupiirin uutisia yms. koko vuoden tarpeisiin. :--D Iltalukemisetkin on vaihtuneet muotilehdistä vanhoihin International Collie Handbookeihin, apua.

LACE PONCHO - JC
BLACK COLLAR - ACCESORIZE
CROSS NECKLACE - CUBUS
PINK FLOYD TEE - 2ND HAND
BELT - 2ND HAND
SHEER MAXI SKIRT - 2ND HAND
CREEPERS - UNDERGROUND / SPIRIT STORE

25 kommenttia:

 1. Hyyvin ehtii kirjotuksiin lukea - itsekään en ole vielä aloittanut, jossei lueta sitä, että olen lukenut n. 1/2 psykan 2. kurssin kirjasta loman alussa :D Tosin olen melkoisen varma, etten muista siitä _mitään_ muuta paitsi hienon ajatusvirheen: on eri asia olla perheen ainokainen, kuin kymmenpäisen perheen keskimmäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tollahan pääsee jo pitkälle, haha :--DD mä en oo ees ottanu kirjoi laatikost, apuaaaa

   Poista
 2. Dara on ihan mahdottoman söpö :>

  VastaaPoista
 3. upeaupeaupea asu ja sinä ja hymyilevät koirat

  VastaaPoista
 4. apuaupea mitä koiria! no, olet säkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on aivan mielettömän ihania ja kauniita! <3 kiitos! :--)

   Poista
 5. Hyvin ehtii olla lukematta kirjoituksiin :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehtii olla lukematta nimenomaan :--DD apua isa mä kuolen...

   Poista
 6. miten mä en osaa kuvittella sua koiranomistajana lenkittämässä koiria jossain landella! oot vaan niin kaupunkilaisen superbloggaajaan olonen että tuntuu hassulta nähä sun kuvissas koiria :D kaikella rakkaudella siis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mulla on salattu kaksoiselämä :--DD oon harrastanu koiria enemmän tai vähemmän aktiivisesti jo monta vuotta, kun dara oli nuorempi sen kanssa on käyty kaikki maholliset näyttelyt ja agi- ja tokokisat. :--) jos tuntuu hassulta nähdä mun kuvissa koiria, niin sitten voi miettiä että miten hassua oikeasti on kuvitella mut käveleen paljain jaloin hevosten kanssa pelolla ilman meikkiä, jotku randomit rääsyt päällä ja tukka paskasena :--D lande on paras <3

   Poista
 7. Oo, täydellinen asu! you're the best :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. voi ihanainen, kuinka kaunis asu ! ja ihanat haukut oivoi :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos sinä ihana <3 ja ne haukut on ihan super joka ikinen!

   Poista
 9. miten oon missannu tän postauksen aiemmin täysin o: mutta jooo ihana oot ♥

  VastaaPoista
 10. Aivan iiihana asu ja sulla on aina ihan jumalaisia kuvia kans :)

  VastaaPoista
 11. ihanan hypnoottinen asu♥ kaunokainen :)

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ