perjantai 6. heinäkuuta 2012

kamera paskana ja kuumuus tappaa

No niin, nää kuvat on sit jonkintasoisia tuomiopäivän otoksia - just kun olin saanut outfitkuvat otettua ja siirryin tunkemaan pelkkää naamaani linssin eteen, luonnonvoimat iskivät ja kaatoivat koko jalustaviritelmän nurtsiin. Sillä seurauksella, että kitti kierähti kamerasta irti. Ei vituta. Kauheessa paniikissa rupesin sit ränkläämään onko itse runko kunnossa (oli, thank god), mutta ton objektiivin kiinnitysmekanismit taitaa olla entiset (esim. jotain kertoo varmaan se, että käännettäessä kameraa ylösalaisin koko paska hajoaa kahteen osaan). Hauskaa, sillä mulla on ton lisäks ainoostaan kaks linssiä, 50mm jossa ei oo automaattitarkennusta ja zoomi, jonka sijainti on tällä Rovaniemi.

Tekis mieli hakata päätä seinään. Ei oo tosiaankaan ollu suunnitelmissa varata rahaa uuteen obiskaan... Saa nähdä kuinka tää vähentää nyt mun intoo bloggailla ja ylipäätään kuvailla. Hermo menee. Kyllähän tolla ehkä jotain kuvia saa jos varovasti ottaa, mutta pelottaa rupee värkkään liikaa koska oletan sen löysyttävän myös rungon kiinnityksiä. Oon muutenkin puoliks tosissani harkinnut uuden Nikonin rungon + kitin ostamista, koska toi D60 alkaa olla jo niin vanha, mutta en nyt kyllä ihan näin äkkiä. :--( Yhyyyyyyyyy, rahalahjoituksia, anyone?
SHEER TOP - 2ND HAND
BANDEAU TOP - JC
BIG CROSS NECKLACE - 2ND HAND
SKIRT - JC
HEELS - SKOPUNKTEN
BRACELETS - BERSHKA, JC, 2ND HAND

Ulkona on ihan helvetin kuuma, ollaan Daran kasvattajan lasten kanssa lähes asuttu järvessä. Tänkin postauksen jälkeen suuntaan uimaan jo toista kertaa tälle päivälle. Mikäs siinä, jos takapihalta pellonylityksen päästä löytyy oma, yksityinen, hiekkapohjainen ranta! :--D Toi lämpö (varjossa +26...) jotenkin tuntu näkyvän ihan kauheen hyvin näissä kuvissakin, joten heitin suurimman osan mustavalkoisiksi, kun en oikeen tykännyt liian lämpimistä värisävyistä. :--)

29 kommenttia:

 1. voi eiii;(, mut millos tulee kysymyspostaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huomenna, jos oon reipas. jos oon laiska, ylihuomenna. :--)

   Poista
 2. Miks sun tukka on taas punainen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siks koska väri on haalistunu aika paljon jo. myös se, et toi taittaa jossain valossa punaseen voi edesauttaa asiaa. sitku viel muokkaan kuvien värisävyjä niin aika äkkiä siit tulee vähän vääränsävynen ku luonnossa. :s

   Poista
 3. ookko sä uskovainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ::---------------------DDDDDDDDDDDD
   arvaa.

   paras kysymys ikinä.

   Poista
 4. tykkään sun tyylistäsi ja kirjoitustavastasi, mutta mua henkilökohtaisesti kyrpii aika paljon ihmiset jotka käyttää ristejä tolla tavalla koristeena. ihan sama asia kuin jos mä nyt päättäisin kirjoa kirppisvillapaitani täyteen daavidin tähtiä ja olla siten tosi cool koska hei, tää on vaan muotia. tollanen on vaan noloa, enkä tajuu miks kukaan ees haluaisi rakentaa identiteettiään jonkun sellaisen asian ympärillä johon ei usko :D koska uskonnolliset symbolit on olevinaan esteettisyyden riemuvoitto ja koska on rajoittavaa nähdä ristit pelkästään uskontoyhteydessä, kun niitä on käytetty muuhunkin? eihhehehe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä on ihan ok, jos haluut kirjailla kirppisvilliksees daavidintähtiä siitä syystä, että se on muotia. ihmisillä on eri periaatteet ja erilaiset suhtautumiset asioihin - myös uskonnolliset jutut voivat olla toisille merkityksettömimpiä kuin toisille.

   mä en henkilökohtaisesti ole rakentamassa mun identiteettiä korujen tai symbolien ympärille - mulla on ristien seurana roikkunut kaulassa mm. hamsakäsi, joka sekin on uskonnollinen symboli. täytyy myöntää, etten mä kauheasti ajattele ristin syvempää merkitystä pitäessäni sitä kaulassa tai vaatteissa, mutta mua kiehtoo idea merkistä, joka on tunnettu niin laajasti ympäri maailmaa. siihen liittyvät asiat ja vahvat mielikuvat tekevät risteistä hienoja symboleja kantaa, vaikka en kristittyjen jumalaan uskoisikaan. myös se, että niiden pukeminen päälle herättää keskustelua, on musta kiva syy käyttää niitä.

   Poista
 5. wow i love this outfit, but i think the cross is too big...
  anyway, is your choice. if you feel good, them i'm good.

  x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you darling! I saw it in second hand store and it was so cool that I had to buy it. I love it, but maybe won't use it at public places, haha.

   xx

   Poista
 6. toivon todella ettei edellinen anonyymi ollut tosissaan...:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D jos tykkää risteistä ja se symbolosoi itselle esim jotai muuta ku uskoa niin miksi vitussa niitä ei sitten saisi pitää? Kristinusko on olemassa ja joo siihen liitetään ristit, mutta ei se silti tarkota sitä ettei ihminen joka ei usko saa niitä pitää. Ja tuskin kukaan ateisti joka ristejä käyttää nii koko identiteettiänsä sen ympärille kokoaa...voi huhhuh mitä hihhuleita.....::::DDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no musta on ihan ok tulla sanomaan oma mielipiteensä. kuten mainitsinkin aiemmin, ihmiset suhtautuu näihin asioihin erillä tavoin. ymmärrän täysin senkin, että joku voi kokea ristien pitämisen jumalanpilkkana, jos ei kuulu kirkkoon tai vastaavasti kannattaa toista uskontapaa. mut oon kyllä samaa mieltä kanssas siitä, että ristejä saa pitää - niillä ei välttämättä tarvitse olla hengellistä merkitystä jokaiselle.

   Poista
 7. ohh baby your outfit is just so great, love.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh thank you dear, you made me smile <3

   Poista
 8. ^^aika rajoittunutta leimata joku hihhuliksi vain jos sattuu kommentoimaan tota risti-aihetta vähänkin negatiivisesti :D mun henkilökohtainen vakaumukseni ei liity paskan vertaa tähän, mutta näen itse kristinuskon sen verran järjettömänä asiana, etten tajuu miten kukaan samantyylisesti ajatteleva/ei-uskova haluaa tulla liitetyksi siihen. joo, onhan ne ristit kauniita, mutta ei minkään esteettisen arvon pitäisi painaa kovin paljon mikäli toisessa vaakakupissa on kaikki kyseiseen esineeseen liitettävät (imo negatiiviset) mielleyhtymät. kun sä kannat kaulassasi ristiä, sä kannat samalla väkisinkin kristinuskon symbolia, eikä mitkään ”mutkun mä tykkään niistä muutenkin” – sopertelut auta siinä vähääkään. musta on vaan hassua sitoa itsensä mihinkään ton mittakaavan asiaan, jos sitä pitää naurettavana pelleilynä tai jos siihen ei usko. voitte toki valaista mua asian suhteen jos haluutte o/

  ja mikä tärkeintä, en missään vaiheessa kieltänyt ketään käyttämästä ristiä tai sanonut ettei niin saisi tehdä. oon vaan osoittanut huvittuneisuuteni koko ilmiötä kohtaan - useimmille kun ristit taas ei symboloi yhtään mitään…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "useimmille kun ristit taas ei symboloi yhtään mitään…" Ei tässä mun mielestä oo mitään sen kummempaa valaistavaa, kuin että tosiaan, suurin osa nykynuorista ei vaan tuu ajatelleeksi koko kristinuskoa ristikoruja nähdessään eikä osaa edes ajatella asiaa niin kuin sie. Tai en mie ainakaan ajattele rakentavani identiteettiäni korujeni kautta, ei oo tullu mieleenkään :D Okei Thaimaassa sukulaisten luona en pitänyt muotiristikoruja, koska ajattelin niiden ehkä kiinnittävän asiaan huomiota eri tavalla, uskonnollisesti siis (niin kuin sie). En oo vaan aatellu että Suomessakin ja vielä nuorehkot ihmiset tekee niin! Ymmärrän kyllä sun pointin, mutta kehottaisin ehkä katsomaan asiaa vähän yksinkertaisemmalla tavalla :)

   Poista
  2. oon sitan kanssa pitkälti samoilla linjoilla. tietyllä tapaa ristien pitämiseen voi liittyä joissain tapauksissa jopa kristinuskon väheksyminen, asiaa yritetään tuoda maallisemmalle ja keskusteltavammalle tasolle, pois järjettömältä vakavuusalueelta. nyky-yhteiskunnassa näiden asioiden merkitys on laantunut huomattavasti, joten uskonsymboliikkaa ollaan ehkä sen takia uskallettu tuoda ketjuliikkeidenkin hyllyille.

   henk. koht. en nää risteillä myöskään kauheasti esteettisiä arvoja, kyseessä on yksinkertaistetusti kaksi palikkaa päällekkäin, mutta kuten aiemmissa kommenttivastauksissa totesin, symboliikka merkkaa mulle siinä enemmän. ei välttämättä juuri se, että se liitetään kristinuskoon, vaan ne pienemmät yksityiskohdat. mä tiedostan kantavani jonkin uskonlahkon symbolia ja se on mulle ihan ok, sillä voin kantaa sitä sellaisella asenteella, joka on mulle itselleni ok.

   tähän loppuun vois vielä sanoa, että voihan ateistikin opiskella teologiaa ja linjautua esimerkiksi raamatuntulkintaan. ;)

   Poista
 9. http://twoandahalfreasons.blogspot.fi/2012/07/top-5-blogit.html

  :--)

  VastaaPoista
 10. Täällä yks jolla kävi jalusta-kamera yhdistelmän kanssa samalla tavalla, voi sitä vitutuksen määrää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ah ihanaa, kohtalotovereita </3 ottaa kyllä niin päähän!

   Poista
 11. Amazing style, you look flawless.


  Lots of love,
  Sabina
  xxx

  PS: I'd love to invite you to participate in my Fabulous Summer Giveaway! Enter for a chance to win gorgeous jewelry, colourful nail polishes and other prizes. Come check it out - I think you will not be disappointed!!! :)

  VastaaPoista
 12. sun pitäs kääntää toi risti ylösalasin :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saisin varmaan vielä enemmän paskaa niskaan :--D haha

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ