maanantai 27. elokuuta 2012

as long as somebody takes me home, every now and then

THE KILLERS - SAM'S TOWN (ABBEY ROAD VERSION)


Parina viime päivänä oon miettinyt tulevaisuutta ihan liiaksi asti. Mikäli kaikki menee putkeen ja onnistun vihdoin jossakin asiassa elämässäni, istun vuoden päästä Helsingissä omassa asunnossa (kahvimuki kädessä) käsittämättömän onnellisena. Mutta mitä jos. Jos. Jos kusenkin kaiken - kirjoitukset, kevään yhteishaun, pääsykokeet? Kuuden vuoden suunnitelmat sekä haaveet kaatuvat kertaheitolla ja enää ei ole mitään mistä unelmoida ja minkä vuoksi jaksaa vaikeiden kausien yli. Yrittämistä opiskeluun löytyy ja olen enemmän kuin motivoitunut, mutta epäonnistumisen mahdollisuus kolkuttaa takaraivossa. Koko ajan tulee mietittyä, etten yritä tarpeeksi, etten ole tarpeeksi hyvä. Pahinta ei ole se ettei riitä muille, vaan se ettei riitä itselleen.

Moni on yrittänyt lohduttaa minua ajatuksella välivuodesta tai kahdestatoista kuukaudesta jollain muulla paikkakunnalla, mikäli käy huonosti. Ei toimi. Tiedän niin vahvasti mitä haluan ja missä haluan olla, ettei mikään muu kelpaa. Olen itsepäisesti päättänyt pyrkiä sinne, minne sydän sanoo minun kuuluvan. Ensi kesäkuussa nähdään, vollotanko sängynpohjalla elämän pettämänä vai etsinkö hullunkiilto silmissä asuntoa pääkaupunkiseudulta. Vaikea uskoa, että tämä on viimein se the vuosi.

Tai sitten olen vain ylistressaantunut, koska KUUNTELUT ja KAKSI VIIKKOA. Niin kuin englanninopettajani tänään ohimennen hilpeästi mainitsi. Yhhhhhhhh...

During last two days I have been thinking of my future too much. If everything goes as well as I have planned, after a year I'm sitting in my own apartment (drinkin coffee) in Helsinki. But if. If. If I screw up everything - matriculation exams, aplying to schools next spring, entrance exams? Dreams I have had about six years will be ruined and I will have nothing to dream about anymore. Nothing what would help me survive over bad times. I keep on studying and I am highly motivated, but failing scares the hell out of me. The worst thing isn't that you aren't enough for other people - worst thing is to be not enough for yourself.

Many of my friends have tried to encourage me by speaking of gap year or studying in other locality. Doesn't work. I know so accurately where I want to live that any other place doesn't feel good. I'm stubbornly decided to end up there where my heart says I belong. In next June we will see, am I searching new apartment with sparkling eyes or dying and crying in my bed. It's so weird to think that this really is the last year.

Maybe I'm over-stressed, because LISTENING EXAMS and TWO WEEKS. As kindly as our english teacher mentioned. Ewwwwwwww...SILVER COLLARS - GINA TRICOT & CUBUS
CROSS NECKLACE - CUBUS
CROSS - SEPPÄLÄ + 2ND HAND
PASTEL MINT CARIGAN - 2ND HAND
DENIM VEST - CARLINGS + DIY
SHEER STRIPE DRESS - GINA TRICOT
VELVET LEGGINGS - GINA TRICOT
WEDGES - HTTP://NELLY.COM

22 kommenttia:

 1. Oi voi, nöy hätä. Mä oon kussut kaiken tuhanteen kertaan ja saavuttanut lähes kaiken mistä kakarana haaveilin (eli Japanissa asumisen, DJ:n ammatin ja kesyn lemmikki-iguaanin ;), puuttuu enää filosofian opiskelut yliopistossa koska opintoni kusin, mutta sitä kohti suunntataan nyt seuraavaksi ;))
  x, Lara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei hitto, iguaani lemmikkinä olis kyllä makee! kiitos kannustavista sanoista, jospa tää vielä iloksi muuttuis jossain elämänvaiheessa :--)

   Poista
 2. Voi pieni, koita selviytyä ja pysyä kasassa. :o Kirjoitukset on niin hysteeristä aikaa, mutta kyllä siitä selviää. Sanoisin myös, ettei kannata lannistua jos suunnitelmat ei meinaa ensimmäisellä yrittämällä onnistua. Todennäköisesti se surettaa hetken, mutta sen jälkeen kannattaa vain nousta tuhkista entistä voimakkaampana ja eheämpänä, ja yrittää uudelleen. Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritän! :> tahtoa pysyä kasassa kyllä löytyy, saa vaan nähdä mitä tässä tapahtuu. kauhea paniikki ku enää viikko kuunteluihin! mutta lippu korkealla ja toivotaan et kaikki päättyy hyvin!

   Poista
 3. mun tekis mieli harjata sun hiukset :D:DD

  t.tyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei kai ne niin sekasin näissä kuvissa ole, apua :---D vai oliko tässä joku muu ajatus takana haha

   Poista
 4. mä olen sitä mieltä, että tällaisissa asioissa ainoa vaikuttava asia on kohtalon voima - koska siis totuushan on, että sä olet upea ja taitava ja susta pitääkin tulla juuri sitä ja juuri sinne mitä sä haluat, ja samat sanat mä annan istellenikin, mutta välillä nuo... kliseiset kohtalon voimat... päättävät toisin. niinku mun kohdalla tänä vuonna! tää vaan meni näin ja oon ihan varma, että mun vuoteni (jos toinenkin...) tulee olemaan hieno ja kasvattava! tän vain piti mennä näin, vaikka se onkin jokseenkin jollain tapaa hieman ikävää :D

  eipä ollut kovin lohduttavan kuuloinen kommentti, mutta siitä varten se oli luotu
  JA SÄ NIIN PÄRJÄÄT älä huolehdi :) me ollaan nuoria ja pygeeviä, mahtavia ja kauniita ja mitä vielä herranjestas jee! CARPE DIEM

  ja nähdään hyvin pian eli KOHTA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiii aura oot maailman ihanin <3 kyllä mä luulen et pärjäisin kans vuoden jossain muualla, mut suurin pelko on se itsensä pettäminen.

   CARPE VITUN DIEM JA KOLMIOITA!!!!

   Poista
 5. Jumalauta! Kiva asu ja superit kengät! :o Hei no panic sis :) Kaikki aina rullautuu mukavasti kunhan parhaansa yrittää eikä liikaa stressaile..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti paljon! ja toivottavasti, huhhuh. :--)

   Poista
 6. Itse vietin kaksi välivuotta, mut en luovuttanut ja nyt huomenna aloitan koulun. Olen taas askeleen lähempänä haluamaani tulevaisuutta. :) Eli tiedän kyllä miltä tuntuu kelailla noita ajatuksia päässään. Ja samalla olen elävä esimerkki siitä, et nousin sieltä pohjalta ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi miten ihana kuulla että on kohtalotovereita! välivuosikin kyllä varmasti menisi omalla kohdalla, jos saisi asua siellä rakastamassaan kaupungissa ja tehdä töitä. mutta keväällä näkee mitä tapahtuu! :>

   Poista
 7. muistan sut ala-asteelt olit sellane söpö koiratyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei nyt helvetti :--DD olis jännä tietää kuka oot, olin omast mielest ihan jäätävän hirvee ala-asteella... ahahaha

   Poista
 8. Meanwhile stressing (or stop, it will be even better), keep going like this, you look gorgeous. And you outfits are surprising me every time. Love it! x

  Please drop by,
  www.cupcakecuisine.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh thank you so much sweetie! your words made me feel better. :-)
   xx

   Poista
 9. Voithan sä koettaa tehdä jotain back-up-suunnitelmaa että pääsisit vaikka pk-seudulle viettään sitä välivuotta tai opiskeleen vuoden jotain muuta jos niin huonosti käy ettet pääsis. :) Mutta vaikutat vahvalta ihmiseltä ja sellaselta, että jos yrität parhaas niin pystyt mhiin tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, ihan totta. mulla onkin kakkosvaihtoehtona lähtee opiskeleen suomen kieltä tai venäjää vuodeks, mut kattoo nyt mihin päädyn. onneks vaikeudet on kuluneen vuodenki aikana kasvattaneet sen verran, etten oo aivan heti luhistumassa kasaan toivottavasti. :--)

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ