torstai 9. elokuuta 2012

maailman ihanin video | cutest video in the world

Mun oli aivan pakko pölliä tää video Mikon ja Aten blogeista, sillä viimeinen kuusiminuuttinen oli kauneinta katseltavaa ikinä. Harvoin liikutun nykyisin mitenkään niin ylimalkaisen paljon että se näkyisi myös ulkopuolelle asti, mut nyt on pakko myöntää että tirautin ehkä pari pientä kyyneltä tätä katsoessani. Ihan siks koska Mikko ja Atte on varmasti maailman ihanin pari.

I just had to steal this video from Mikko's and Atte's blogs, because in my opinion these six minutes were the most beautiful thing to watch since while. It's really unusual from me to sensitize very much nowadays, and now I have to admit that pair of tears ran from my eyes. Just because Mikko and Atte are the most loveliest pair ever.


http://pictureputtonen.com
http://attekilpinen.blogspot.com

19 kommenttia:

 1. ähähä :D ihana heti kun toi toinen biisi alkaa, toi video herää jotenkinki eloon ja on aidompi. Alkupuolellakin oli kivoja yksittäisiä kohtia. :) Kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toka osa onkin mun mielest sitä aidointa mikkoa ja attea, ne kun on tommosia hassuttelijoita :--D ole hyvä vain!

   Poista
 2. miten tähän videoo törmää nyt joka paikassa? :DD Enkä mä voi olla kattomatta tota joka kerta kun se tulee vastaa... Etkä muuten ole ainoa, joka tihrautti kyyneleen tai kaks ton takia.. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä video niin sitä tunkee vähän joka puolelta! :--D ja ihana kuulla etten oo ainoo, haha :--)

   Poista
 3. niiii et onko ne nyt yhessä vai eeei??? :D toivottavasti on koska ne on niin ihania yhessä *____* ja kyllä, tuo video oli niiiiiin kaunista!

  VastaaPoista
 4. Mulla kirjaimellisesti sattuu sydämeen tuo video! Ihana! Mie pakahdun sekavasta, "miten joku voi olla näin ihanaa" tunteesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi siis niin mullakin ja samoin täällä! <3

   Poista
 5. PAULA HALUUN RUTISTELLA SUA. (en kouria niinko atte sua XD ) oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei nyt saatana, en ikinä toivu siitä aten kourasusta :------DDDD säkin, ja feat atte myös <3

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ