sunnuntai 26. elokuuta 2012

░░░░░░░ you burn my star down twice as brightly ░░░░░░░

SNEAKER PIMPS - HALF LIFE


Huhhuh mikä viikonloppu! Kotona ei oo tullut pahemmin vietettyä aikaa ja sen kyllä huomaa tästä käsittämättömästä väsymyksen määrästä. Perjantaina koulun jälkeen pistäydyin vain nopeasti vaihtamassa vaatteet ja laittamassa naamaa hieman ihmisemmän näköiseksi - tuli elämää suurempi kiire ja piti lähteä vispaamaan kauhealla vauhdilla Rantavitikalle Evan luo. Plääninä oli venailla paikalle vielä Saara ja aloitella sen jälkeen kunnon pohjilla Tivolin avajaisia varten. Vodka ei pettänyt taaskaan ja oltiin jo varsin hilpeissä tunnelmissa baarijonossa. :-D Ilta oli ihan käsittämättömän mahtava, tuli törmättyä useampiin tuttuihin ja vieläkin tuntuu vahvasti siltä et oon tanssinu niskani toimintakyvyttömäksi. Se on nimittäin ollut lauantai-aamusta lähtien niin jumissa, että pelkkä katseen kääntäminen jompaan kumpaan suuntaan sattuu niin paljon, ettei tuskasta huutaminen ole kaukana...

Lauantaina vältyin krapulalta ja ponkaistiin Saaran kanssa keskustaan Evalla vietettyjen päiväkuolematuntien jälkeen. Suuntasin hetkeksi Ladalle tappamaan aikaa kunnes sain Reetalta kyydin Alakorkaloon, jonne tuli jäätyä myös yöksi. Nyt pitäis jaksaa nostaa perse lenkille, mutta tuntuu taas elämää vaikeammalta tehtävältä liikuttaa yhtäkään lihasta.

Tässä postauksessa Sitan kanssa kuvattu toinen outfit. :--)

What a weekend! I haven't been home almost at all and I feel just like that - freaking tired and dead haha. On Friday after school I just quickly changed my clothes and made my face to look like human before heading to Rantavitikka, at my friend's Eva's place. Our plan was drink vodka before the reopening of our favourite bar Tivoli - and it worked as good as usually. Evening was super, I danced so much that my neck still isn't working properly. Actually it's aching so much that I'm not able to turn my head without feeling enourmous pain, too much mosh mosh mosh, lol.

On Saturday I avoided hangover and left to center to see Lada. I hung at her place couple of hours before Reetta caught me to her place where I stayed a night. Now I'm supposed to take my dog out with my friend Saimi - seems like impossible mission, my muscles are so drained.

In this post another outfit photoshooted with Sita on last Thursday.
VELVET BLOUSE - 2ND HAND
MARLBORO NECKLACE - 2ND HAND
SHEER BURGUNDY CAPE - 2ND HAND
SHEER DETAILED VEST - MONKI
LACE SKIRT - 2ND HAND
SKELETON DEER BAG - DIY
CREEPERS - UNDERGROUND

12 kommenttia:

 1. iha vitu siisti toi kangaskassi tai mikskä ikinä kutsutaankaa!!111

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hohoo kiitti, vähän on kyl jo maali rapistunu! on se kangaskassi, tai ainakin oletan sen olevan!

   Poista
 2. Ei jessus oot upea näissä!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. FUCK YEAH!! i don't know which of i like more, iamx or sneaker pimps :--D

   Poista
 4. eee haluun noi creeppersit!! mun omat on sika paksut, noi ois tollaset keveemmät ja sirommat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuk taitaa tehdä niitä järeämpiä? nää on undergroundit, kannattaa sen merkkisenä tilata. :--) mulle päinvastoin kelpais vähän kookkaammat!

   Poista
 5. loving these photos! great outfit, your burgundy vest is fabulous!!

  Drawing Dreaming

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ