lauantai 29. syyskuuta 2012

be forgiven by the time my lover comes

THE NATIONAL - DAUGHTERS OF THE SOHO RIOTS


En jaksa nyt kauheesti kirjoitella mitään, sillä mitään kovin erikoista ei ole tapahtunut. Eilen tuli istuttua kuusi tuntia Kauppayhtiöllä hitonmoisissa kofeiiniövereissä ja oltua taiteilijasieluja Auran kanssa (joka on ihan superlatiivi ja paras keskustelukumppani!). Vielä Auraa venaillessa oli ihanaa hautautua yksin pehmeisiin sohvatyynyihin ja lueskella hyvää kirjaa samalla musiikkia kuunnellen. Kappaleiden lopussa sitä vilkuili ulkona ohikulkevia ihmisiä ja välillä kävi fiilistelemässä viileää syysilmaa takaterassilla. Yksinäiset kahvilahetket on ihania, kokeilkaa mikäli ette vielä ole jostain syystä niin tehneet!

Mun pitäis löytää jostain perusmusta kauluspaita, jotta pääsisin toteuttaan yhden hyvän DIY-idean! Hävettää myöntää, etten omista yhtäkään sellaista. Vois käydä keikkaamassa äidin vaatekaapista, hähää.

Nothing special happened and I'm too tired to write anything longer, sorry! Yesterday I sat six hours at café Kauppayhtiö shaking in caffeine overdose, listening good music, reading interesting book and being artist souls with Aura (who is ultimate superlative and best interlocutor ever!). Do you ever sit in cafés alone? If not, you should try! Reading good book, looking through window how people pass by, sometimes smoking a cig or two outside and drinking good coffee is one of the best things I know.

I should find basic black blouse from somewhere. Ashamed to admit, but I don't own even a one shirt like that. Maybe I should visit at my mother's wardrobe, haha.
idkuva

STUDDED COLLAR - JC
"CULTURE, ALIENATION, BOREDOM, DESPAIR" -T-SHIRT - BLACK SANCTUARY
CHAIN BELT - 2ND HAND
CROSS ACCESSORY - CUBUS
MESH JACKET - GINA TRICOT
MESH MAXI SKIRT - 2ND HAND
HEELS - NELLY.COMMeidän superhieno daideilijapöydä! Kaikki on sekaisin ja joo kyllä, haluaisin päästä tuosta Nokian halosta eroon (varsinkin kun sillä on taipumus hajota kolmeen osaan vain hipaistaessa). Kunnon puhelin ei olis pahitteeks, lähettäiskö joku rahaa?

Our super cool ardisd dable! :-D Everything is messy and yes, I wanna get rid of that antique Nokia (especially because it breaks in three pieces every time when someone touches it). Proper phone wouldn't be bad, someone send me money please?

22 kommenttia:

 1. Haha ihana taiteilijapöytä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kauheen sekainen, kirjoja, musiikkia, puhelimia, luonnoslehtiöitä, irtonaisia sivuja, juonitiivistelmiä, kahvikuppeja ja mitäköhän vielä :--DD

   Poista
 2. Hertsileijaa noi kengät! :o Upeet!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. sä oot! kiitos paljon, tykkään iteki hirveesti :>

   Poista
 4. kahvilahengailu yksin alko kuulostaa yllättävän mahtavalta, pitänee uskaltautua joskus haha:D ja voii toi sun hame on myöskin aika ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi se on niin ihanaa, ajan ja tilan ja kaiken saa vaan pysäytettyä ohikiitäväks ajaks pelkästään itselleen. :-) tekis varmasti hyvää jokaiselle. ja kiitos paljon, vaikka kyseinen hame leventääkin mun perseen ainaki viisinkertaseksi diggailen siitä itsekin, haha :-D

   Poista
 5. OHHH GOD, rakastan tätä asua ehkä eniten ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohh ihanaa kiitos hulma <3<3 ikävä!! kohta onneks nähdään jee!

   Poista
 6. Oot niiin hurjan luonnollinen kuvissa, upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no hyvä jos ainakin näyttää siltä! :-D mulla on kyllä välillä vähän kaikkea muuta kuin luonnollinen olo kuvaustilanteissa, mutta ehkä kuvat sitten korvaa! tai jotain!

   Poista
 7. Vau upee! Miten sun iho on noin täydellinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha koska photoshop :--DD unelmissanikaan pysty saamaan noin hyvää ihoa varmaan ikinä.

   Poista
 8. Tuo siun teeppari on niin siisti! Sulla on kyl niin omaperäinen tyyli muutenkin :----) sohvatyynyjen väliin hautautuminen kirjan kanssa on kyllä niin syksyjuttu! Miekin sitä täällä oon tykänny harrastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi joo tykkään siitä hirveesti iteki! ja voi kahvilahetket on kyllä niin parhaita, varsinkin jos sattuu olemaan jossain tukholmassa niinku sä :--D ikkunan takana virtaa ehkä vähän astetta mielenkiintoisemman näköisiä ihmisiä ohi!

   Poista
 9. Taas oot vaan niin jäätävän upeen ja omaperäsen näkösenä D: ♥ oikeesti vaihetaan hiuksia, noi pinkit on aivan tajuttoman ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos hirveesti! punasesta ei oo vaikee värjää pinkiks, tietenki saattaa sävyttyy vähän erikoisesti mutta tokalla värjäyskerralla pitäs näkyä jo. :--)

   Poista
 10. you have so cool grunge style! xx

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ