lauantai 13. lokakuuta 2012

ARVONTA!! --- JAOSSA KAKSI LIPPUA "I LOVE ME" -MESSUILLE!Nyt teillä lukijoilla on huikea mahdollisuus voittaa liput Helsingissä 19.-21.10. järjestettäville I LOVE ME -messuille! Tapahtumassa löytyy varmasti jokaiselle jotain kiinnostavaa, sillä niin muoti-, kauneus- kuin terveysalankin asiantuntijat kokoontuvat saman katon alle. Ohjelmasta voit ottaa tarkemmin selvää tämän esitteen kautta.

Liput onnekkaalle voittajalle tarjoaa helsinkiläinen vaate-, asuste ja sisustusliike PALONI, joka edustaa kyseisessä tapahtumassa Helsinki Design Districtin osastolla. Suosittelen lämpimästi vierailemaan myös varsinaisessa myymälässä osoitteessa Eerikinkatu 7, tai vaihoehtoisesti tutustumaan valikoimaan yrityksen nettikaupassa. Paloni myy yli 80:nen itsenäisen suunnittelijan luomuksia - valikoimasta löytyy niin suomalaista designia (Antti Asplund, Fiona Timantti, Avaruusmuovi) kuin ulkomaalaisiakin tuotemerkkejä (QooQoo, Lyane Lind) sekä ekologisista, orgaanisista ja kierrätysmateriaaleista valmistettua tavaraa.

Lauantaina ja sunnuntaina aamu alkaa muotipuolella mielenkiintoisesti OutsaPop Trashion -blogista tutun Outi Pyyn kertoessa kierrätysmuodista Fashion Loungessa. Outi on myös tämän jälkeen tavattavissa Palonin kojulla, josta on myös mahdollista hankkia hänen juuri julkaistu Trashion! -teoksena omistuskirjoituksella varustettuna. Olen itse suunnitellut kyseisen kirjan hankkimista, sillä OPT -blogia on tullut seurattua jo pitkään suurella mielenkiinnolla. Käsittämätöntä luovuutta, kumpa omakin pää toimisi noin rakentavalla tavalla, haha!

Koko viikonlopun kestävä häppeninki pitää sisällään myös muun muassa tämän syksyn isoimmat muotinäytökset (Muoti 2012-2013 Fashion Show ja Hää- ja juhlamuoti 2012-2013 Fashion Show), joissa catwalkilla nähdään esimerkiksi Guessin, Changen, Jukka Rintalan ja Vuoden Nuori Suunnittelija -voittajan luomuksia. Kannattaa myös vierailla Bloggers' Loungessa, jossa syksyn kuumimmista trendeistä ja tyyleistä ovat kertomassa suosikkibloggaajat White Trash Diseasen Nata, Design Marketin Elina, Nelliinan Vaatehuoneen Niina sekä Pupulandian Jenni.


Olen ihan mielettömän harmissani etten itse pääse osallistumaan näin mahtavaan tapahtumaan sillä kerkeän lähteä Helsingistä jo ennen perjantaita. Onneksi minulla on nyt mahdollisuus tarjota liput jollekin teistä. :)

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi. Arvonta sulkeutuu maanantaina 15.10. klo 20:00, jonka jälkeen otan henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan tarkemmista yhteystiedoista. Tarkkailkaahan siis sähköpostianne kyseisenä iltana, jotta liput ehditään postittaa perjantaiksi!

24 kommenttia:

 1. oi että olis huippua päästä!! tälläselle muoti- ja terveysfriikille unelmatilaisuus.

  sylvia.kumpulainen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. haluaisin niiiin päästä sinne!!

  heidi-1092@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Voi kun ois mahtava päästä messuille! :)

  varjokuvia@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Vitsi mä haluan voittaa nää!

  sapphires_(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 5. kivat messut (:

  annskuu-@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. ei vitsit olis kyllä siistiä!

  sssintsa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. minna.hamalainen@kotikone.fi

  VastaaPoista
 8. hilda.hamalainen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 9. Me,me,meeeeeee!!!
  evapicallo@gmail.com

  VastaaPoista
 10. hanna.jalkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. sini.aalto@helsinki.fi

  VastaaPoista
 12. sini.jee.ranta@gmail.com

  olen köyhä

  VastaaPoista
 13. pleasuresimoi@gmail.com

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ