torstai 18. lokakuuta 2012

CLOTHINGLOVES.COMOlen aloittelemassa yhteistyötä nettikauppa CLOTHINGLOVES.COMin kanssa ja mun oli pakko tulla jakamaan jo vähän etukäteen maistiaisia kyseisen kaupan laajasta koruvalikoimasta! :-) Clothinglovesin yhteyshenkilö ehdotti alustavasti, että mun ensimmäinen paketti tulisi sisältämään kaksi vapaavalintaista korua. Sivuston valikoima näiden asusteiden suhteen ei tällä hetkellä oo ehkä ihan mielettömän tajunnanräjäyttävä, mutta bongasin silti tuolta muutamia tosi kivoja juttuja ja kokosin ne tähän postaukseen kollaasiksi. Mikä on teidän suosikki näistä?

I'm starting to collaborate with online shop CLOTHINGLOVES.COM and I just wanted to share a little tasting from the shop's wide jewelry assortment! :-) The contact person of Clothingloves suggested that my first packet would contain two jewelries. I found few really lovely pieces from their selection and I made collase of them. Which one of these is your favourite?

idkuva


Clothinglovesin hyvä puoli on sen halvat hinnat. Mun on toistaiseksi vähän vaikea kertoa tavaran tarkemmasta laadusta, mutta uskoisin ettei nyt puhuta kuitenkaan ihan mistään käsiin hajoavista tuotteista. Postituskulut voivat kyllä olla suhteessa aika hintavat, mutta tuotteet saapuvat kuitenkin lento- tai merirahtina Aasiasta asti, joten eiköhän se ole ihan ymmärrettävää. Maksaa voi kätevästi muun muassa joko luottokortilla tai PayPal -tunnuksilla. Kerron teille lisää, kunhan ensimmäiset tuotteet tipahtavat konkreettisesti omaan postiluukkuun! :)

The good thing as for Clothingloves.com are low prices. At the moment it's little bit difficult to say anything about quality of their products as for my own point of view, but I strongly believe that the rate is high and items are extremely well done. Shipping costs vary little bit, but the store sends packets worldwide and their delivery time is short. You can pay with credit card or using PayPal account. I will tell you more when I receive my first own parcel! :)

8 kommenttia:

 1. Uuuu jännää! Onnea yhteistyöstä <3 Piristää varmaan vähän harmaata arkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on!! kiitos paljon hihi! ja todellakin piristää, ehkä opin käyttään nyt taas enemmän kultaisia koruja kun tuolla ei niin kauheasti ollu hopeisena semmosia tosi kivoja juttuja! :>

   Poista
 2. sounds cool :)

  http://munchmecat.blogspot.ch/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. so does it in my point of view too! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. aijaa! ja toi on viel aika iso, ettei jää semmoseks solisluitten välistä tihrustettavaks kärpäsenpaskaks :D on kyl makee munki mielest :)

   Poista
 4. Mieletön toi kauluskoru! Muutenkin tosi upeen näköisiä! :o Onnittelut uudesta yhteistyöstä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muakin miellyttää tossa kauluskorussa just ton koristeellisuus. :) kiitos paljon!

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ