torstai 4. lokakuuta 2012

I count my sins and I close my eyes

IMAGINE DRAGONS - BLEEDING OUT


Kello on yks yöllä ja mietin miks ihmeessä oon vielä hereillä... Ehkäpä siksi, että sovittiin Saaran kanssa viettävämme huomenna rokupäivää yhdessä Kauppayhtiön sohvilla. Chillaamista ja hyvää seuraa tiedossa, mikäs sen parempaa - varsinkaan alustavien tulosten jälkeen. Pelko enkun C:stä tai peräti B:stä vaihtui vielä eilen iloksi M -kirjaimen muodossa, mutta tänään tiedusteltu bilsan heikko C heitti fiilikset lattiasta kattoon alta aikayksikön. Sanoinkuvaamaton turhautuminen, epätoivo ja epäonnistumisen tunne vyöryivät ylitse, eihän tässä mennyt kuin viikko huomattavan rauhallista ja suht stressitöntä aikaa... Vois lopettaa lukion ja ruveta roskakuskiksi taiteilijaksi ja asua sillan alla kommuunissa muiden yhteiskunnallisesti epäonnistuneiden taiteilijoiden kanssa, höh.

Nää kuvat on eiliseltä (vai pitäskö sanoo toissapäivältä...) kun käytiin Auran kanssa ostamassa liput Jyväskylään ja allekirjoittaneelle uus hieno lukuvuositarra opiskelijakorttiin. Perjantaina ostamaan todennäköisesti varsinaisia junalippuja Helsinkiin! Mikäli oot tuttu tai tuntematon ja olis siisti nähä niin ilmoittele itestäs! :-D Muutamille oonkin jo mainostanut tulostani mut aina ei voi muistaa tai saada kiinni kaikkia. Niin että.

It's 1AM and I'm wondering why am I still awake... Maybe the reason is that tomorrow I and Saara gonna spend lazyday together on the sofas of café Kauppayhtiö. Chilling and good company, what could be better - especially after premilinary points of final exams. English went better than I thought but I totally fucked biology. I'm so frustrated, desperate and this feeling of total failing is incredibly horrible. One single week without stress and now it's here again, yeah... Maybe I should drop out from high school and begin career as a trashman an artist and live under a bridge same roof with other societally aborted other artists, huh.

These pictures are taken yesterday (or should I say on Tuesday) when I and Aura went to buy tickets to Jyväskylä for her and new student card for me. On Friday I'm probably gonna go and buy tickets to Helsinki, yeah!
idkuva
BEANIE - H&M
SWEATER - 2ND HAND
OVERSIZED SHEER BLOUSE - CUBUS
CROSS NECKLACE - CUBUS
MIDI VELVET SKIRT - 2ND HAND
CREEPERS - UNDERGROUND / SPIRIT STORE

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. aw you are so sweet! thanks a lot :>

   Poista
 2. ö_ö Oi jos jos sinulla on missään välissä yhtään luppoaikaa niin olisipa suorastaan jännittävää nähdä vähäsen, tsihihi! Tiedätkö jo millaisella aikavälillä aiot heilua Helsingissä?

  VastaaPoista
 3. i friggen love love love ur outfits!!!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! ääää mulla tuli hissasta alustavasti kai B... -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääääh :s jotenki tuntu et tosi moni kaveriki kusi noi reaalit nyt syksyllä, ärsyttävää... mut kiitos!

   Poista
 5. mitämitä siistii oot tulossa jyväskylähoodseille? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha en, aura osti liput sinne, mä ostin lukuvuositarran ja lähen helsinkiin :--D mietinkin et kirjotinkohan epäselvästi... höh.

   Poista
  2. voiei maailman paras lukihärö mulla! :DD

   Poista
  3. no ei ku itehän kirjotan epäselvästi... :--D

   Poista
 6. jeee nämä kivoja kuvia olet kauniiiiis, sydän!

  laita joskus kun ehdit niin gmailiin pari meikän nuamaa ;) hihi. hyvää viikkisloppuva!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitos itsellesi hienoista kuvista <3

   mulla takkuaa netti nyt ihan sikapahasti, onnistuin nykäisemään vahingossa modeemin seinästä ja kun laitoin sen takasin, mun kone ei enää yhdisty verkkoon... ihan saatanan ärsyttävää, mutsin koneessa toimii kaikki mut mulla ei. :)) en tiiä koska toi alkaa taas toimia, mut voi olla et lähen huomenna kauppayhtiölle ni saisin lähetettyä kuvia ja hoidettua muitakin juttuja. ei vituta.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. vastasin tohon yhteen aiempaankin kommenttiin etten oo tulossa jyväskylään, olin vaan kaverin seurana ostamassa lippuja kun se on menossa kotiin viikonlopuksi. :--)

   Poista
 8. Oi! Ihanan värikkäät vaatteet, ihanat hiukset ja ihana blogi. Alan ehdottomasti seuraamaan :)

  VastaaPoista
 9. oe voeeeeeeeeeee ♥ hemulipaita♥♥

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ