tiistai 9. lokakuuta 2012

my heart is a secret garden and the walls of it are very high

CRYSTAL CASTLES - VIETNAM

Mulla oli kyllä niin hyvä tiistai kuin vain mahdollista! Jaksoin pitkästä aikaa jäädä lähes loppuun asti kuviskoululle ilman sen suurempia väsymyspotemisia. Koulussa oli helppo päivä ja muutenkin niin huojentunut olo nyt kun kaikki isommat hommat on poissa harteilta. Piirreltiin elävänä mallina toiminutta yliopistoharjoittelijaa (ja yritettiin kiusata sitä selittämällä kaikkea hauskoja juttuja :-D), lopputulokset harjoituksesta voi tsekkailla vvoltagesta. Keitettiin kans ihan tajuttoman kitkerät kahvit - mitta oli kadonnut ilmeisesti jonnekin sinne minne aurinko ei paista. Siinä sitten kauhoin legendaariset seitsemän ja puoli kuppia ruokalusikalla suodatinpussiin kaverini Jannen lähes itkiessä vieressä kyseisen mittavälineen suurta brutaaliutta ja vääryyttä.

Oli muuten suuri henkilökohtainen voitto vetää nää Monkin legginssit jalkaan pitkän ajan jälkeen! En oo koskaan erikoisemmin tykännyt miltä mun jalat näissä näyttää, mutta nyt oon oppinut pitämään näistä. Tuntuu vaan hassulta, kun asun pääpaino siirtyy yläkropasta alaspäin... Ei kovin mun tyylille tyypillistä. Kuvista suuri kiitos kuuluu Ladalle!

I had so good Tuesday! The school day was easy and I'm so relieved that I don't have big things to worry anymore (at least for a while). For a long time I stayed at art school without being too tired, and worked finally almost as long as possible. We had an exercise to draw living model (tried to make him laugh and it was so fun :-D), you can see my result in my other blog vvoltage. We also made really bitter coffee. The main reason for the bad drink was a missing measuring spoon which was like completely vanished. So I measured legendaric seven and half cups of coffee with table spoon, my friend Janne almost crying next to me because of my brutal option for meteing tool.

By the way, it was high personal victory to put on these leggings from Monki this morning. I haven't always liked how they look on me, but now I have learned to like these. It only feels kinda funny, when the main point of my outfit moves from up to down... Not so typical for me. Big thanks for photos to lovely Lada!idkuva

SILVER COLLAR - CUBUS
CARDIGAN - AX PARIS
MESH JACKET - GINA TRICOT
MESH BLOUSE - MICK'S
LEGGINGS - MONKI
WEDGES - NELLY.COM

11 kommenttia:

 1. toi asu on superkiva!! ja kiva kuulla et jollain oli hyvä tiistai. Itselläni kun ei, kiitos helsingin paikallisjunien -.- :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hurjan paljon kiitoksia! ja ah paikallisjunat, siellä kiskoilla on aina joku kuollut citykani, radioaktiivinen kivi tai tekninen ongelma jota ei millään osata poistaa lyhyemmässä ajassa kuin puolessa tunnissa :-DD sympatiat!

   Poista
 2. Cute leggins, is great that you found a way too look great with them.

  Have a nice day,
  see you

  VastaaPoista
 3. Ihanathan noi leggarit on! Sopii sulle hyvin :-)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis on ne kivat mut en vaan jotenki osaa käyttää muutenkaan mitään tiuhaan kuvioituja vaatteita :-D myös musta-valkoinen yhdistelmä on vähän vieraannuttava, huhhuh! mut kiitos :)

   Poista
 4. ootko laihtunut?:o :)

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ