torstai 4. lokakuuta 2012

the way we used to laugh and so much more, wish I could take it back

SHE WANTS REVENGE - MAYBE SHE'S RIGHT


Tää päivä kului, kuten jo eilen mainitsinkin, rokuillessa Kauppayhtiön sohvilla. Vaikka päivä oli sateinen ja harmaa, tuntui tosi energiseltä ja harvinaisen keskustelukykyiseltä. Oli ihanaa päästä kunnolla pitkästä aikaa puhumaan Saaran kanssa kunnolla kaikesta mahdollisesta, nyt tuntuu paljon paremmalta ja jollain tavalla kevyemmältä. Onneksi mun elämässä on näin ihania ihmisiä. :--) Karamellilaten ja kolmen peruskupillisen jälkeen olin taas niin kofeiinitärinöissä, että meinasin ajaa kotimatkalla kahdesti auton alle... hups. Tiedostamaton itsetuhoisuus for the win ja silleen.

This day included, as I mentioned yesterday, only chilling on café Kauppayhtiö's sofas. Even though the day was rainy and gray, I felt somehow quite energic and talkative. It was lovely to talk with Saara for a long time, I felt immediately better. Luckily I have so amazing people in my life. :--) After one caramel latte and three basic cups of coffee I had so bad caffeine overdose that I almost crashed with car on the way home...oopsie. Unknown self-destruction for the win and so on.idkuva"
DRESS - 2ND HAND
STUDDED LEATHER VEST - CARLINGS + DIY
SHEER BURGUNDY CAPE - 2ND HAND
BELT - GINA TRICOT
HEELS - SKOPUNKTEN

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. aww thanks darling, same question to you!

   Poista
 2. Oh gorgeous, I really dig your style!

  Vastailen sun sähköpostiin heti kun saan jonkun ajatuksen jostain. Mulla on tosiaan syysloma samaan aikaan kuin sulla, ja olin visioinut lähteväni silloin mahdollisesti kohti Keski-Suomea, mut se on vähän hankalaa kun kaikki jännät ihmiset on valumassa Helsinkiin just samaan aikaan. :D Pohdin mitä teen, mut sua en aio missata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oahh thank youuu dear!

   joo oottelen sun ajatusta! :--D mut hei me voidaan nähdä vaikka jo tuossa samana viikonloppuna ku tulen (lauantai tai sunnuntaina aamupäivästä), pääsisit sit sitä seuraavan viikon alusta lähteen tai jotain? mut mietihän! :>

   Poista
 3. Tää on kyl ehkä täydellisin asu ikinä mitä oon nähny. Siis jumalauta!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no huhhuh eipä liioitella! :--) oon kovin otettu, kiitos!

   Poista
 4. oi onpas kiva asu! ja toi pinkki väri hiuksissa sopii sulle ihan älyttömän hyvin, kuten myös valkoinen joka sulla joskus muinoin oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äääh et olis muistuttanu siitä vaaleesta tukasta, oon ikävöinyt sitä ihan hitosti jo tosi pitkään! :--D harmi vaan ku en voi varmaan blondata enää moneen vuoteen, tää on sen verran kärsiny... :--( mut kiitos paljon kivasta kommentista! :>

   Poista
 5. ihan älyttömän upee outfit ! :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. muru hei voisin ottaa kaikki sun kenkäs................deal? <3

   Poista
 7. Voi hitsi miten makee tukka sulla! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hyviä asukuvia aina, osaat olla kuvissa tosi mielenkiintoinen, asukuviinkin tulee sisältöä :) Keep going girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa ihana kommentti <3 kiitos hurjasti, musta sellaset pelkät pönötöyskuvat onki vähän tylsiä :--)

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ