keskiviikko 21. marraskuuta 2012

cause there's a hole in her heart that still harbors the question

SHE WANTS REVENGE - RACHAEL


Ömm, hyvää... yötä? Ilmeisesti nää koeviikon vapaapäivät pistää mun unirytmiä aika lahjakaasti sekaisin. Toisaalta tää postausajankohta on ihan kiva päivän outfitin fiiliksen kannalta - mustaa huulipunaa yhdistettynä samettiin sekä nahkaan luo vähän astetta tummempaa ja synkempää yleisilmettä. Violetti kauluspaita samettisine sekä läpinäkyvine ornamenttikuvioineen on 2,50 euroa maksanut löytö viime helsinkiviikonlopulta. Ainoa miinuspuoli on se, että vaate on mulle aika telttakokoa - onneksi päälle heitetty neule kuitenkin pelastaa vähän ylisuurilta hihoilta ja huonolta istuvuudelta. Muutamat teistä lukijoista ovat pyytäneet mua kokeilemaan laittamaan välillä hiukset kiinni. Tänään luovuin jopa harvoin julkisesta sotkunutturastani ja yritin sliipata reuhkaa vähän päänmyötäisemmäksi. Mitä tykkäätte? Olis kiva kuulla kommenttia, kerran tällaista on toivottu! :--)

Inari on tulossa huomenna (...tänään) käymään ja tekemään mun kanssa suurta vaateinventaariota. Ehkä sen puitteissa saatais heitettyä muutamia rättejä pinoon nimeltä "blogikirppis". Tai ainakin toivon niin - mun vaatekaappi nimittäin räjähtää ihan just.

Umm, good... night? Free days during exam week are truly getting my sleep pattern upside down. On the other hand this time for posting is kinda nice as for the feeling of today's outfit - black lipstick with velvet and leather make little bit darker and gothic vibes. I love that ornament decorated violet blouse - found it from second hand shop last weekend when I was in Helsinki. It costed only 2,5 euros! The only problem is that it's way too big for me, but luckily the black cardigan on it saves little bit from big sleeves and wrong size. Couple of you readers have suggested me to put my hair up, not keeping it always open. Today I tried what you said and I kinda like it. Do you? It would be nice to here some comments. :--)

Inari is coming tomorrow (...today) to my place and we are gonna clean my wardrobe. Kinda exciting, I'm planning to put up second hand blog for my old clothes (this would be only for Finnish readers, sorry guys!) because my clothes cupboard is just exploding.idkuva
PEARL COLLAR - 2ND HAND
CARDIGAN - AX PARIS
BLOUSE - 2ND HAND
ARM CANDY - 2ND HAND
CROSS HARNESS BRACELET - KUKEE
SKULL RING - GLITTER
SMALLER CROSS NECKLACE - CUBUS
BIGGER CROSS NECKLACE - MANGO
LEATHER SKIRT - 2ND HAND
WEDGES - WEEKDAY / CHEAP MONDAY


PS:


Näillä skilleillä voittais selkeesti Suomen seuraavavn Master Chefin tittelin, eiks nii?!!
I really should win next Master Chef Finland competition with these skills, don't you think?!!

26 kommenttia:

 1. hiukset kiinni on tositosi kiva! ja oon ikuisesti kateellinen tosta nahkahameesta. aina ku luen leather skirt - 2nd hand niin yhyy. mutta oot superupee taas kerran :3

  VastaaPoista
 2. Hei paljon maksoit nuista kengistä? Ovatko millaiset? :) Onko koossa eroa normaalikokoon, mulla 38, mikä kannattais tilata? ja suositteletkos noita ylipäätään :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse asiassa en oo maksanu niistä mitään koska ne delegoitui mulle viime keväänä parhaan kaverini vaatekaapista puolivahingossa käveltyäni ne hänen jalkoihinsa sopimattomiksi (meillä on tismalleen samanmallinen jalka mutta todella erilainen kävelytyyli).... :--D uutenahan nuo taitaa maksaa jotain 80-90e? ainakin nellyltä kyseisiä popoja on saanut joskus, samoin solestruckilta. mun mielestä eroa normaalikokoon ei kyllä ole, noikin taitaa olla just 38. jalassa varmaan yhdet mukavimmista korkkareista millä oon koskaan kävellyt, oon saattanut hiihtää noilla esim helsingissäkin koko päivän ilman mitään päkiä- tai jalkateräkipuiluja. :--) ainoo huomioitava asia on se, et noi ei ole loskakelin kengät - pohjiin nimittäin pakkautuu puoli kiloa nuoskaa jokaisella askeleella ja kävelystä tulee oikeasti ihan mahdotonta. jonkin verran pikkukiviä noi myös imaisee uriinsa, mutta se nyt on loppupeleissä ihan harmiton juttu. kannattaa kyllä tilata, ehdottoman ihanat ovat!!

   Poista
  2. ui kiitos pitkästä selostuksesta.. sait mut varmemmaks! huh! ihailen sun tyyliä, haluaisin kanssa kaikkea tuommoista... naisellistasametti"goottimaista". upeaa :--)

   Poista
 3. oho, nyt on upeeta <3 toi paita, hame korut, hiukset, hullun peuran silmät, ooh<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha aattelinki että saattaisit tykätä! kiitti mikko, oot paras <3

   Poista
 4. sitteku luovut siitä täydellisestä jenkkikuositakista nii täällä on potentiaalinen haluaja :--D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha sitä on kyselty useampaankin osoitteeseen jo, mutta ainakaan toistaiseksi en oo siitä luopumassa. ;--) pidän kuitenkin mielessä! :--)

   Poista
 5. Oih, näytät ihanalta kun sulla on hiukset kiinni & asukin on mahtava :--)! Ja ilmotteles sit tuosta sun blogikirpparistas lisää sitten !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ihana! :--) ja lupaan ilmoitella, nyt on myytävien vaatteiden kasa valmis ja enää pitäis sit kuvailla sekä hinnoitella ne. plus luoda blogikirppikselle oma blogi, tietysti. :>

   Poista
 6. hyvin sopii hiukset myös kiinni! mut noh, mikäpä siule ei sopis;*

  VastaaPoista
 7. Ihana look, mä niin tykkään sun tyylistä! :-) Mun mielestä näytät superhyvältä hiukset noinkin, mutta vielä paremmalta ne normisti auki... tai ehkä se on vaan tottumuskysymys!

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha tai sitten ei, mäkin nimittäin tykkään niistä niin paljon enemmän ihan vaan auki olevina. :--) kiitos paljon ihanista kehuista!

   Poista
 8. Tosi hyvin sopii noikin hiukset sulle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva et oot tota mieltä. :--) kiitos!

   Poista
 9. jotenki toi kampaus sai mut huomaamaa et sussa on jotenki aasialaismaisia piirteitä! jos sulla ois musta tukka näyttäsit varmaan ihan Geishan muistelmista siltä sinisilmäseltä tytöltä:) random huomio mutta tuli ihan heti mieleen jotenki!:-D

  ja aivan ihana asu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun äiti on venäläinen ja meidän sen puolen suku tulee jostain uralin takaa, joten voi ihan hyvin olla mahdollista että mussa on vähän aasialaista verta! jos ei ihan sieltä itäisimmästä kolkkaa maanosaa, niin sitten lähempää kaukasiasta. :) tää oli tosi ihana kommentti, kiitos hurjasti!

   Poista
 10. Infinite love to your shirt <3

  http://velvet-lightning.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Sulla on mahtava tyyli! Oot niin persoonallinen ja kaunis! Tykkään kovasti sun blogista!!! (:

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ