torstai 22. marraskuuta 2012

LEAVE THE BOY ALONE

RAGE AGAINST THE MACHINE - KNOW YOUR ENEMY


Tänään selivisi muutamia karuja tosiasioita. Esimeriksi se, että vaikka seitsemän aiempaa venäjän koetta olisivatkin sujuneet meiningillä "nojailen tässä poski kämmenessä pulpettiin ja teen paperinivaskan puolessa tunnissa", ei kahdeksas välttämättä ole sitä. Lievästi sanottuna hävettää tulla kaksikielisestä perheestä ja unohtaa sitä ihan helppoa perussanastoa kuten kanttori, kokeellinen kehittäminen sekä kananmunankennot. Huomioikaa sarkasmi.

Palautettuani kokeen lähdettiin Ladan kanssa fotoshoottaamaan ja väistelemään bemareita kerrostalon omaan parkkihalliin. Tykkään ihan sikana näistä kuvista, fiilis on just sitä mitä hain ja suoraan ylhäältä päin tuleva valo toimii näissä otoksissa. Vähän kyllä paleli, mutta onneks rappukäytävän lämpö oli lähellä! Oon pitkään venannut pääseväni käyttämään myös tuota ihanaa ysärifarkkutakkiani joka tais olla neljän euron kirpparilöytö syksyn alkupuolelta - se on niin ihanan iso ja mukava, että voisin muuttaa asumaan siihen kokopäiväisesti.

Boy Londonin paita on siis saatu edellisessä postauksessa kertomaltani LONG CLOTHINGilta ja kyseisten merkkien yhteistyömallistosta. Ei varmaan tarvitse kauheasti perustella, miksi olen rakastunut tuohon vaatekappaleeseen korviani myöten!

Today I realized some cruel facts about this life. For example that if your seven previous tests of Russian language have been so easy that they could have been done with attitude "I'm just hanging on my chair making some excersices in half hour", the eighth one wouldn't probably be so easy. I feel so frustrated because I didn't know some basic vocabulary like cantor, experimental developing and carton for chicken eggs. Notice sarcasm here.

After making the exam I and Lada left to take photos and evade some BMW's in parking garage of Lada's house. I like these photos so much, feeling is just same like I was looking after and right above coming light worked out in these shots really well! It was little bit cold, but luckily warm stairway was close! I also have waited the time to use that denim jacket from 90's bought from second hand shop in the beginning of fall. It's so big and cozy that I could just live my entire life inside of it.

The shirt of Boy London has been got from the great online store LONG CLOTHING which about I told you on last post. This top is from their collaboration collection and I just happen to love it very deeply. Maybe there aren't any reasoning needed why so!
BEANIE - NEFF, BORROWED FROM LADA
OVERSIZED DENIM JACKET - 2ND HAND
BOY LONDON X LONG -TOP - LONG CLOTHING
CREEPERS - UNDERGROUND / SPIRIT STORE

30 kommenttia:

 1. ite aloin opiskelemaan venäjää tässä kuussa, se on jänskä kieli! (osaan ensimmäisinä venäjänkielisinä sanoina shamppanja, vodka ja likööri... :--D) hyppäsin myös sit innostumisen seurauksena heti mukaan venäjäprojektiin. lähden siis lähiaikoina kohti pietaria! osaatko sanoa, onko jotain erikoista miten mun pitäis siellä käyttäytyä tai muuta, mitä pitäis ottaa huomioon?

  ps. toi taustalta tuleva vastavalo näyttää muuten hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oioi propsit sulle, mulla alkaa aina henkilökohtasesti kauheesti lämmittää sydäntä kun joku kertoo opiskelevansa venäjää! :--D (sun sanavarasto kyllä kuulostaa sellaiselta että sillä pärjää venäjällä jo aivan hyvin, haha) ihan mahtavaa, että tollasia projektejakin järjestetään, miks täällä ei oo? pietari on ihana kaupunki, oon ollut siellä elämäni aikana kolmesti mutta se yllättää aina. nyt ei tuu ihan heti mitään tosi tärkeää ja olennaista mieleen, mutta asiakaspalvelun voin varoittaa olevan ihan yleisesti ottaen tosi huonoa - sitä ei kannata säikähtää. ihmiset on ystävällisiä, tykkää juhlia ja varsinkin naiset on usein aika tietoisia ulkonäöstään. myös tollasessa isommassa kaupungissa ruuhkametrot ja -johdinautot (...mietin varmaa viis minuuttia mitä nää on suomeks :-D) on aika inhottavia vaikkei mitään ahtaan paikan kammoa oliskaan. kannattaa tsekata Marian Cloudbusted -blogi, siellä on ihan sikakivoja kuvia ja vinkkejä koskien Pietaria noin vaihtarin silmin. :--)

   ps. kiitän, se oli varsin mukava!

   Poista
 2. the shirt is soooo epic!!!<3<3<3million times!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. woaaahh it totally is <3 thanks darling!

   Poista
 3. i LOVE your look
  i want a creepers, i´d wanted they for a year
  Your t-shirt rocks!
  I´m so jealous, youur rings are awesome
  Nice colour hair!
  Visit my blog

  http://lornea.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you so much! haha i wanted creepers also over a year before i finally bought them :--)

   Poista
 4. mäki haluun tollasen topin ! ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuolta longilta kannattaa kyllä tilata jos jostain! tulivat vähän reilussa viikossa ja suoraan kotiin. :--)

   Poista
 5. So cool! <3

  http://velvet-lightning.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. such a good song choice.. your bracelets and rings are awesome too
  http://pap3rcuts.blogspot.co.uk/
  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha I got inspired by the moment when I and my friend Inari were cleaning my warderobe and she wanted to listen RATM. :--) thank you! xx

   Poista
 7. Love your blog and these pictures are great! Would love it if you can check out mine,

  Can follow each other on bloglovin' & GFC? Let me know if you follow me and will follow straight back,

  xxx

  abangarang.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Kuulet näitä varmaan joka päivä (jos et, sun pitäisi!) rakastan sun tyyliä ja sun omaperäisyyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaw mikä kommentti :--) kiitos tosi paljon, hymyä täältä suunnasta sinne!

   Poista
 9. paulaaaaa aivan ihana oot niiku aina. hehe nään ja tykkäilen fbs mut pakko aina täälläkin kertoo :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. must on just ihana ku kommentoit tänneki vaikka bongaat nää muualta jo aiemmin <3 oot paras! purpur

   Poista
 10. ootpas upea taas:) hahah musta on tullu kirppareilla niin pihi et 4 e kuulostaa siellä niin kalliilta:D sit kotona harmittaa ku on jääny (kaikkea) kivaa ostamatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis en mäkää välttämättä maksais ihan mistä vaatteesta tahansa neljää euroa, vitonen on yleensä mun ehdoton kipuraja :--DD takin ja kengät voin kyllä ostaa vähän hintavampana, jos oikeasti tykkään niistä! kyl oikeesti kannattaa aina poimia mukaan jos oikeesti tykästyy johonkin, halvempi se on kuin normikaupassa. ;--) ainaki yritän psyykkaa itteäni näin haha! ja kiitos paljon! :>

   Poista
 11. ihanat korut ja muutenki oikeen söpö asu!:)

  VastaaPoista
 12. ooot upee niinku asukin ! rakastan näitten kuvien värimaailmaa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii kiitos oot ihana! :--) näistä oli kyllä hauska väännellä värikäyriä vähän joka suuntaan, hih

   Poista
 13. Ihana paita ja ihana paidan kantaja :---)

  VastaaPoista
 14. Great casual outfit. Loving the masses of bracelets you have on too. :)

  http://in-ternal.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ