sunnuntai 18. marraskuuta 2012

won't take you so far, i am in control

CRYSTAL CASTLES - NOT IN LOVE


Arvatkaa kenet tapasin eilen! Aamukymmeneltä rautatieaseman kompassilla venailiviat nimittäin supercoolit Vilma ja Annica. Oon halunnut tavata nämä muijat jo ihan sairaan pitkään, kyseessä on nimittäin kaikesta päätellen siisteimmät tyypit ikinä. Vilman ja Annican persoonallista ysärityyliä ei voi kuin ihailla, suosittelen ehdottomasti tutustumaan siihen paremmin edellämainituista linkeistä. Lookbookprofiilien lisäksi heillä on myös melko uusi blogi, joka kannattaa myös ehdottomasti käydä vilkaisemassa läpi! Syy miksi tavattiin niin aikaisin oli se, että oltiin suuntaamassa UFFin euron päiville. Kierrettiin eilen yhteensä seitsemän kirpparia ja muutamia juttuja tarttui mukaan, tarjonnan tyhjyydestä huolimatta. Sain vihdoin ja viimein hamstrattua violetinvärisiä vaatekappaleita tulevan talven varalle, haha. Roban ja keskustan jälkeen käytiin Hietaniemen hautausmaalla kuvaamassa, joka oli ihan mielettömän upea paikka. Kaikki vanhat ristit sekä enkelipatsaat, haudoille lakastuvat ruusut ja sammuvat kynttilät olivat uskomattoman kauniita yksityiskohtia hautakivimeressä. Yleisesti ottaen mulla oli ihan huippu päivä - Vilma ja Annica olivat ihan mieletöntä seuraa, joiden kanssa viihdyin ensihetkistä aivan loppuun asti. Haluan ehdottomasti nähdä uudelleen niin pian kuin mahdollista ja pakko sanoa, että varmasti tulee ikävä Rovaniemellä. Oli niin upeaa päästä tapaamaan näin uniikkeja ja mahtavia ihmisiä!

Guess who I met yesterday! At 10AM I finally met super cool Vilma and Annica in Central Railway Station. I have wanted to meet these girls so long - from the first moment I saw their photos I was sure that they are the most amazing people ever. You can't do anything but look up to their 90's style, I totally recommend to get to know with their blog, which is kinda perfect even though it's quite new. The reason for our early meeting was that 2nd hand shop UFF was selling clothes in the price of 1 euro only. We visited in seven UFFs around the city and I finally found some violet garments haha! After checking out the drifting markets of centre, we headed to cemetary to take photoshoot. Old crosses and angel statues, dying roses and diminish candles were incredibly beautiful details in huge sea of gravestones. Overall I had amazing day - Vilma and Annica were just so cool as I had thought, and I really enjoyed their company. I really really want to see them as soon as possible again, and I say that I'm totally gonna miss them when I go back to Rovaniemi. It was so incredible to meet so unique and lovely people.




idkuva







LEATHER JACKET - 2ND HAND
SHEER TAIL MAXI WOLF DRESS - ZARA
FUR COLLAR - VILA
CROSS NECKLACE - SOUVENIRE FROM BALI
CREEPERS - UNDERGROUND / SPIRIT STORE

39 kommenttia:

 1. toi sun uus tukka on kyllä tosi upee, ja niin oot kyllä itsekin :3 mulle tuli tytöistä mieleen jotenki pmmp en tiedä yhtään että miks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! onnistuttiin kaverin kaa onneks saamaan siitä semitasasen värinen ja muutenki hyvä :--)

   Poista
 2. Cool flicks!

  munchmecat.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. cooler than cool!! they are freaking amazing

   Poista
 3. ootte kaikki niin upeen näkösiä niinkun aina ja kiva, miks mä taas en huomannu uffin tasarahapäiviä????? -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voi ei noora :--DD mähän sanoin sulle viel perjantainaki et ne on! toisaalt et ollu kovin vastaanottavaisis kuoseis :--DDD ja kiitti <3

   Poista
 4. Ihania kuvia, näistä sun menoistas on niin mahtava lukea, viitaten tähän ja edelliseen postaukseen :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos hurjasti! kivaa, että joku jaksaa tutustua noihin teksteihinkin. :--)

   Poista
 5. ooo mitä mimmejä! ootte superupeita <3

  VastaaPoista
 6. Todella kivannäköinen asukokonaisuus, mut etenki noi korut ja niiden määrä on silmänruokaa! :-)) kaikenkaikkii hyvännäköisiä ja mielenkiintoisia kuvia!

  VastaaPoista
 7. sun kaverit näyttää lesboilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sithän mun pitäs viihtyy täs seuras erinomasesti

   Poista
  2. anteeksi karkeakielisyyteni, mut vittu paula oot paras

   Poista
  3. pitää vaan todeta karut tosiasiat aina! :--D haha kiitos!

   Poista
 8. Hoho eka ;pp Oot niin upee, taas!♥

  VastaaPoista
 9. onpa sun hiuksissa kiva hehku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdin just värjää ne ennen helsinkiin lähtöö! :) kiitos paljon! :>

   Poista
 10. heheeee ootte ihania♥
  btw minkä pitune oot :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vilma ja annica on <3
   oon 176 cm pitkä :--)

   Poista
 11. Eniten tunteita tässä postauksessa herätti Martti Takala. :/ Siihen on kyllä syy, miksi esimerkiksi Vogue ei esittele ketjuja ja vaatteita tuoreiden hautojen keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö? harmi vaan, espanjan vogue tais ehtiä tehdä niin jo viime toukokuussa. :D googlaa esim "la dama blanca by victor demarchelier". onhan hautausmaa tietyllä tavalla kuvausympäristönä varmasti mielipiteitä jakava, mutta tarkoituksena ei ollut missään vaiheessa loukata ketään. pipoa vähän löyhemmälle kiitos.

   Poista
  2. anteeksi, espanjan vogue ei kuulu seurattaviin lehtiini, muihin törmään useammin. :) Minusta vain vahvasti ajatuksia herättävät ympäristöt ovat tosi riskejä postauksen uskottavuuden kannalta. Älä ota tätä sun omaa persoonaa loukkaavana kommenttina, haluan et jatkat samalla draivilla bloggaamista. :) On vain ilmiönä jotenkin irvokasta, että sama identtinen posetus toistuu ostoskeskuksen käytävällä ja hautuumaalla, aivan kuin tekijöiden ajatukset eivät yhtään vaihtuisi välillä. On vain "mun vaatteet ja mun kamera".

   Poista
  3. mielenkiintoinen aihe keskustelulle ja näkökulmien vaihdolle kyllä! toisaalta jos mietitään vahvasti ajatuksia herättäviä ympäristöjä positiivisessa mielessä, ne voi just herättää ihmisissä suurempia tunteita (vaikka oliskin negatiivisia) ja saada muistamaan näin postauksen olennaisen sisällönkin paremmin. ihastuin myös tuohon hietsun hautausmaahan ihan miljöönä, en vain siksi, että "saanpas kivoja hautakivia kuviin" - postasin vvoltageenkin muutamia erillisiä otoksia paikasta. toisin sanoen inspiroiduin alueesta ja kuvien ottaminen tuntui hienolta ja siistiltä idealta juuri tuolla paikassa. vertasit poseerausteni olevan identtisiä sekä hautausmaalla, että ostoskeskuksen käytävällä. tässä kohtaa on pakko puolustautua sanomalla, että mielummin ottaisin ihan oikeasti niitä kuvia jossain muissa paikoissa kuin sisällä keinovaloissa tai paljasta betoniseinää vasten. aina siihen ei vaan ole mahdollisuutta, jotta saisin juuri pidettyä tämän "saman draivin bloggaamisessa", mistä puhuitkin. näissä kuvissa on ajatuksena muutakin kuin "vain mun vaatteet ja mun kamera" - ainakin koen ja näen asian itse niin.

   Poista
 12. vähän hassun näköinen tuo teijän kolmen yhteiskuva ko kaikilla tommonen "olen fashionista ja niiiiin muodikas" -poseeraus.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. parempi sekin kuin "pissaliisarivi kädet lanteilla" -poseeraus

   Poista
  2. Millä tavalla parempi? Minusta tuo teidän poseeraus on teennäisempi kuin "pissaliisarivi kädet lanteilla"-pooseraus... Mutta hei, kaikki tyylillään, jopa me tavalliset pissaliisat ;)

   Poista
  3. koska pissaliisarivi kädet lanteilla -poseeraus on taas sit mun mielest hirvein ja teennäisin olemus mitä voi kuvassa olla. :D tiivistit kuitenkin kaikista olennaisimman kommenttis loppuun - kaikki tyylillään, oli se tyyli sit mikä tahansa. :)

   Poista
  4. no joo ootte aivan oikeassa molemmat kommenttienne lopussa! mutta pakko sanoa, että tuo teidän yhteiskuva on jotenkin kylmä tunnelmaltaan ja teistä saa sellaisen "olen ylenkatsovan persoona ja te olette alamaisiani" -kuvan... olenko väärässä? teidän kasvot vaan on jotenkin just silleen :D

   Poista
  5. huoh ja anteeksi. yhteiskuvien ottaminen ei oo ikinä läpihuutojuttu, varsinkin ekalla tapaamiskerralla kymmenen sekunnin itselaukaisimella ilman kaukosäädintä. lisäks kamera oli kaltevalla alustalla ja jouduin tukemaan objektiivia hieman ylöspäin jotta mahduttaisiin päinemme kaikkinemme kuvaan - tän takia vähän alaviisto asettelu kuvassa. ollaan me oikeesti kivoja.

   Poista
 13. wahh~ I am loving your edgy style. Your hair color is amazing and that wolf maxi dress is now my dream piece!

  VastaaPoista
 14. Oot ehkä kaunein ikinä noissa alimmissa kuvissa, parhaat otokset mitä oon susta nähny <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi situli ihana <3 kiitos miljoonasti!

   Poista
 15. jumaleissön oot upea.. jälleen kerran :--D en varmaan koskaan kyllästy sanomaan tätä. Arvostan järkyttävän paljon miten rohkeita pukeutujia nämä kaksi flikkaa ovat!

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ