maanantai 3. joulukuuta 2012

so watch what you say, there's a beast that's in me

THE BOXER REBELLION - NO HARM


Heippa, täällä on joku joka kuolee kohta ihan järjettömään stressipaniikkiin. Deadlinet tuntuu väijyvän jonossa nurkan takana lihakirveet kourassa ja velvollisuudet kasaantuu yhä korkeammaksi keoksi niin töiden, koulun kuin bloginkin osalta. Tuntuu, että oon ihan käsittämättömän pahassa - oikeastaan pahimmassa - kiirehelvetissä ikinä. Asiaa ei helpota yhtään muuttoasioissa niskaan hengittävä äiti ja oma henkilökohtainen epäonnistumisen tunne, tää ei oo kyllä ollut ihan mun päivä.

Onneksi kivat vaatteet piristi edes vähän. Sain tämän asun upean kaulakorun CLOTHINGLOVESilta, jonka asustetarjontaa esittelinkin jo syksyllä tässä postauksessa. Toi on tosi kivan kokoinen eikä edes paina niin paljon että niskat tuntuis hajoavan. Kaiken päälle se on vielä niin suloinen ja kauniskin, että kokosin korun ympärille vähän tyttömäisemmän asun. Puuterinvärinen kotelomekko delegoitui minulle ystävältäni Maijulta ja olen miettinyt jo jonkin aikaa minkä kanssa yhdistäisin sen! Melko hyvä lopputulos, vai mitä mieltä te olette? Tykkäättekö korusta? :--)

Hello, here is someone who is dying for incredible stress panique. Deadlines are waiting me with cleavers just behind the corner and my duties are building up to heavens as for job, school and blogging. I feel like I'd be in impossible hurry-hell for a change... Even my mother doesn't ease my mood by complaining repeatedly about every little thing I should do at home. She just doesn't get that I really have more important things to do. Phew, this totally isn't my day.

Luckily nice clothes cheer up at least little bit! I got this amazing necklace from CLOTHINGLOVES, which jewelry selection I presented in this post earlier last autumn. I just love that piece, it's good sized and doesn't weight too much. It's also so cute and beautiful that I needed to build up little bit more girly outfit around it than I normally use to wear. Powder colored dress is from my friend Maiju and I have thought a while what should I combine with it. This is quite good result, or what do you think? Do you like the bird necklace? :--)

idkuva

LEATHER JACKET - 2ND HAND
NUDE DRESS - 2ND HAND
BIRD NECKLACE - CLOTHINGLOVES
BELTS - 2ND HAND
HEELS - NELLY.COM

39 kommenttia:

 1. Ihailen tätä siun tyyliä koska uskallat pukeutuu just silleen niinku haluat ja kaikkien muidenkin pitäis uskaltaa:) Miulle ei tollaset vaatteet välttämättä sopis tai en osais käyttää niitä mut siulle noi sopii pirun hyvin! :)


  http://naineneriplaneetalta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos hurjasti! oon ehdottomasti samaa mieltä, että jokaisen tulisi pukeutua haluamallaan ja itse hyväksi kokemallaan tavalla. silti omalta mukavuusalueelta poistuminen on välillä hyväksi ja voi tarjota paljonkin uutta inspiraatiota! :>

   Poista
 2. Vähän erilainen kun mitä yleensä on totuttu näkemään :D Mut tosi hieno, sopii sulle ;)
  Äläkä ota mitään stressiä, jos kaikki kaatuu niskaan niin ainakin mun puolesta saat pitää taukoo bloggaamisesta! Bloginhan pitäis olla harrastus eikä pakkopullaa. (Äläkä nyt ymmärrä tätä väärin niin etten haluis et bloggaat, tarkotin vaan et jos on niin kiire tai siis sillee.... Äh.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no joo, en kyllä kovin usein vedä ylleni mitään vaaleita sävyjä :--D mut kiva jos miellyttää, kiitos! :>
   tajuan kyllä pointtisi bloggaamisesta ja varmasti pitäisinkin hieman taukoa, jos mahdollista. kyse on nimittäin sponsoreista ja heidän lähettämistään tuotteista, jotka mun on tietyssä määräajassa postattava blogin puolelle, jotten rikkoisi yhteistyösopimuksia. se vähän stressailee! muutenhan tää on ihanaa ja rentouttavaa haha :--)

   Poista
 3. nätti koru ja sullehan sopii hyvin myös tollaset tyttömäiset vaatteet yhistelet ne asenteella hehe :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis kokeilin tohon kans jakkua mut mun oli ihan pakko vaihtaa nahkatakkiin haha :--D kiitos paljon noora <3

   Poista
 4. Hih, somia pieniä hymynpoikasia näissä kuvissa :---)))

  VastaaPoista
 5. Tosi hauskannäkönen asu! Sulle sopii tommonen ns. pelkistettykin tyyli!! :-)) miilaikii!

  sylitoisensatapasi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Oi ihana asu taas kerran ♥ Sulle sopii tällaiset söpömmätkin asut niin hyvin!
  Ja stressikuolemaa täälläkin podetaan mut yrittämällä vaan pitää mieles se, millanen olo on sen jälkeen kun kaikki on alta pois (ja stressi on purkaantunut mun kohdalla hahah) jaksaa ainaki jotenkin! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos! :--) pitää söpöillä välillä!
   ja äläpä muuta sano!! en muista koska olisin odottanut joululomaa näin kovasti, huhhuijaa...

   Poista
 7. maailman ihanin mekko!!!

  VastaaPoista
 8. makee toi koru. mitä yleensä teet su fledalle aamul? tai suoristaks tai mitää vai teetkö mitää? tai ku toi on tavallaa tollain sotkunen mut sit kuitenki niin ihana! oot kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ikinä suorista mun hiuksia! :--D harjaan ne vaan aamul läpi, tupeeraan vähän ja heitän inhimillisen määrän lakkaa päälle. sit päivän mittaan ronkin niitä tuuheamman näkösiks jos ne meinaa lässähtää. :> kiitos!

   Poista
 9. Hei, lähettäisitkö sun kropan mulle? Saisit vaihdossa rutkasti vähemmän ihanan takaisin, mutta ainakin mä olisin tyytyväinen! Lintukoru on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos todella paljon tästä! :--) oon otettu

   Poista
 10. oot niin wau, rakastan noita kenkiä erityisesti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! :--) kengät on kyl kivat, harmittavan inhat vaan kävellä - lesti ei oo ihan mun jalkaterän mallille paras. :s

   Poista
 11. ihanasti noi vyöt, rakkauss♥♥ ja kaunis kaulakoru :)

  VastaaPoista
 12. ihana asu!!

  onko tuolta clothing clovesilta tilaaminen vaikeaa? :D kun haluaisin sieltä tilata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :--)

   ja ei oo vaikeeta, mutta maksaminen pitää suorittaa joko paypal -tunnuksilla tai luottokortilla. kannattaa myös varautua mahdollisiin käsittelykuluihin, koska tuotteet postitetaan jenkeistä asti.

   Poista
 13. SÄ OOT NIIN IHANA! NÄÄ KUVAT, AH!

  VastaaPoista
 14. Älä vaan sano että sä hiihtelet pelkästään tommosella takilla ulkonakin? :D Hhhrrrrrrr tuntuu että jäädyn pelkästä ajatuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EN TODELLAKAAN, herranjumala varmaan kuolisin!! :D on mulla lämpimämpi takki tossa päällä vielä :--)

   Poista
 15. vau vau, tosi ihana!

  VastaaPoista
 16. Oot kyllä niin söpö! Sun tyyliset vaatteet ei sopis mulle kyllä yhtään, mutta sulle aivan täydellisesti. (8

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ