maanantai 17. joulukuuta 2012

strong as you've seen, bold as you behave

INTERPOL - LIGHTS


Ketään muita loman tarpeessa olevia? Tänään oli harvinaisen vahvasti sellainen olo, että olin väsynyt pyhässä yksinkertaisuudessaan elämiseen. Ihan kauhea tunnetila, en vaan olis jaksanut olla koulussa, enkä toisaalta kotona tai missään muuallakaan. Haluaisin vaan nukkumaan kellon ympäri tai lukea jotain kivaa kirjaa peiton alla koko päivän lämpimän kahvikupin kanssa. Onneksi enää kolme päivää ja tää on ihan konkreettisesti mahdollista! Kävin myös lauantaina ostamassa junaliput etelämmäs, suuntaan heti joulupyhien jälkeen koirani Daran kasvattajan luo maalle Savoon koko loppulomaksi. Tää tarkoittaa, että vietän maaseudun rauhassa myös uuden vuoden ja missaan todennäköisesti paljon kaikkea huippua, mutta on se kyllä sen arvoista. En nimittäin muista, onko mulla ollut sitten kesän sellaista fiilistä etten olis ollut jostain stressaantunu ja muutenkin loman tarpeessa...

Tää outfit on Ladan kuvaama viime lauantailta. Päällä on aivan mielettömän ihana uusi villapaita SHEINSIDELTA, toi on niin mielettömän lämmin ja pehmeä - parempaa talvivaatetta en olis osannut toivoa! ♥ Tykkään kauheasti noista ylisuurista hihoista ja siitä, miten koko vaate ylipäätään laskeutuu - printtikin on neulottu tosi nätisti. :--) Sain samassa paketissa myös joululahjaksi kaulassa killuvan kellokaulakorun! Mulla on kyllä joskus ollut samanlainen, mutta se on onnistuneesti hukassa... Oli tosi kiva saada vastaavanlainen paketista! Toi jopa tikittää oikeasti, mutta näyttää ilmeisesti jotain vinkuintian niemimaan aikaa haha. Tykkäättekö te kummasta enemmän, villapaidasta vai korusta? :--)

Anyone else who needs holiday right now? Today I had this incredibly frustrating feeling that I was just fed up with life. So horrible, I didn't care to be at school, but didn't want to go home either or any other place to hang out. I'm so tired that I just would like to sleep over the clock and maybe read some good book with good hot coffee. Luckily only three days and this is possible! I also got my train tickets on last Saturday, right after Boxing Day I'm heading to Central-Finland to the countryside, where I'll spend rest of my holiday. It's gonna be lovely, the peace and quiet of that place is just absolutely incredible. I actually don't remember when I last time felt completely unstressed or like I was on vacation - last summer maybe, huh?

This outfit is photoshooted by Lada on last Saturday! I'm wearing super lovely new cross print sweater from SHEINSIDE, it's so warm and soft! I'm completely fallen in love with it, it's one of the winter's best garments for sure! ♥ It sets really well and I just can't help myself to be enthuasted about those big cozy sleeves and super quality knitted print. :--) In the same parcel I also got little christmas present - the clock nekclace I'm also wearing. I remember that I have owned this kind of jewellery before, but now it's lost somewhere... So it was really awesome to get this one! It's even really ticking, but shows time of China or Venezuela, haha. Which one of you like more, the sweater or the necklace? :--)

idkuva


BLOUSE - 2ND HAND
CLOCK NECKLACE - SHEINSIDE
CROSS SWEATER - SHEINSIDE
BELT - 2ND HAND
SKIRT - 2ND HAND
BOOTS - WHOLESALE-DRESS.NET


Suosittelen ehdottomasti tilaamaan jotain SHEINSIDELTA! Uudet asiakkaat saavat automaattisesti 15%:n alennuskupongin, toimitus on ympäri maailmaa ilmainen ja kyseessä on ehdottomasti yksi laadukkaimmista halpanettikauppaketjuista. Valikoimakin on niin laaja, että jokainen varmasti löytää jotain mieleistä, eikä asiakaspalvelua voi kuin ylistää. Sähköpostittelin yhteistyöjutuista Sheinsiden yhteyshenkilön kanssa, ja hän vastaili koko ajan innostuneesti ja ystävällisesti kysymyksiini. :--) Vaikka toimitusaika meille Suomeen onkin aika pitkä, on matkaan lähtevä paketti satavarmasti odottamisen arvoinen!

I totally recommend you to offer something from SHEINSIDE! New clients get automatically 15% sale from their order and the free shipping is world wide. This is absolutely one of the most high-class clothing web stores you can find on the internet. Their assortment is so wide that I think that everyone would find something special to have! I also need to tell that their customer service is so friendly and lovely, I sended couple of e-mails with some questions and I always got the most kind answer. :--) Even though delivering to Europe may last little bit longer, it's something worth waiting for!

21 kommenttia:

 1. Toi villapaita on ihana, näyttää niin lämpöiseltä :--) Nää kuvat on niin onnistuneita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuvista menee kiitokset ihanalle ladalle! :--) ja villis on kyllä lämmin hihi!

   Poista
 2. koru ja villapaita on tosi ihania, mutta eniten tässä outfitissa mä tykkään susta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaaw eikä, oot ihana en kestä! :--D <3

   Poista
 3. oot niin kaaaaaaaunis ;___; ♥

  VastaaPoista
 4. ihana outfit! :) saaks sheinsidestä tilattua pankkikortilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos, onpa ihana kuulla susta pitkästä aikaa! :D kiva kun kommentoit! sheinsidelta tilattaessa paras tapa on käyttää luottokorttia tai paypal -tiliä. jälkimmäisen avulla pystyy tilaamaan myös pankkikortilla. :>

   Poista
 5. I like the sweater myself, the perfect winter white shade with some substance to it.

  http://in-ternal.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
 6. Jestas nainen, oot ihan mielettömän kaunis! Ei sen pitäisi sun blogia seuranneena tulla niin mielettömänä päin naamaa, vaan olla tuttu juttu jo, mutta joka kerta sitä vaan miettii, miten joku voi olla noin kaunis.. Ja ihana asukin on, näyttää jotenkin ihanan talviselta ja lämpimältä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja joka kerta mä mietin näin ihanien kommenttien kohdalla mitä oon tehnyt, että mulla on näin parhaat lukijat ja erityisesti ne vakkarikommentoijat joihin säkin kuulut! kiitos niin hirveän paljon, arvostan sanojasi hurjasti :--)

   Poista
  2. uaaah ihana tuo paituli...ja sinä tietysti...

   Poista
 7. mielettömän ihania kuvia, tykkään tosta paidasta paljonpaljon ja oot niin kauniina taas että :) ! ja täytyy sanoo et savo on ihan paras paikka relata, ite oon menossa sinne jouluks ja luultavasti uudeks vuodeks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos hurjan paljon sinä upeus siellä! :--) savo on kyllä mahtavaa seutua, niin uskomattoman kaunis osa suomea ja ihmiset on hauskoja! lisäks alan aina vahingossa puhhuu savvoo ku oon viettäny siellä vähän pidemmän aikaa hahaha :--D

   Poista
 8. I think I'm falling in love, thank you <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw the sweetest comment ever, thank you so much <3

   Poista
 9. Thanks for the tip about Sheinside, gosh, they have a bunch of pretty things! :o :)

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ