keskiviikko 19. joulukuuta 2012

this conversation was already present before we talked

RUBIK - WASTELAND


Thank god lomat alkaa huomenna, en jaksa velvollisuuksia enää hetkeäkään. Tänäänkin pystyin hengaamaan Auran kanssa vain tunnin kahvilla siitä syystä, että mun piti palata pian kotiin editoimaan juttua ja tekemään kouluhommia. Tekis vaan mieli polttaa kaikki opiskeluihin ja duuniin liittyvä roviolla... Lisäks oon nyt kahtena peräkkäisenä yönä kärsinyt ihan mielettömän oudoista jonkintapaisten unihalvauksien ja painajaisten yhdistelmistä - en oikein osaa sanoa muuta kuin että ne on äärettömän epämiellyttäviä. Sama ilmiö on tapahtunut toistuvasti aiemminkin, yleensä niinä aikoina, kun mulla alkaa olla kestämätön määrä stressiä. Viime yönäkin tuli havahduttua ihan järkyttävästä unesta jossa sain jonkinlaisen riivauskohtauksen (tyyliä Emily Rosen riivaaja...) ja heräsin valveuneen ihan jäätävässä kuolemanpelossa. Meni pari sekuntia ennen kuin pystyin liikuttamaan jalkoja ja nukahdin saman tien uudelleen, koska olin niin väsynyt etten kyennyt vaihtamaan asentoa. Nää ei kai ole ihan tavallisia unihalvauksia, sillä sama painajainen jatkui uudelleen ja heräilin toistuvasti samalla periaatteella ennen kuin jaksoin vaihtaa asentoa. Joskus nää johtuu siitä, että Dara nukkuu käpertyneenä mun polvitaipeiden mutkaan ollessani kyljelläni. Epäilen, että jalat ei pysty silloin sätkimään normaalisti nukkuessa, joka sitten taas vaikuttaa jotenkin uneen ja se muuttuu painajaiseksi (jalkojen liike estyy myös alitajunnan tuottamissa kuvissa) josta sit herää samaan ulkopuoliseen tekijään (jalkoja mahdoton liikuttaa). Onko joku muu kokenut joskus jotain samantapaista?

Ladan kuvaama outfit on eiliseltä - jalassa pitkästä aikaa itsetuunaillut ristishortsit jotka esittelin blogissa jo alkusyksyn puolella. Eipä oo noitakaan tullut käytettyä vähään aikaan! Idioottihelppo tuunausohje löytyy tästä linkistä.

Thank god holidays will start tomorrow, I can't take these duties anymore. Today I had only one hour to hang out with Aura, because I needed to go home and edit my upcoming article and do couple of essays. That was really pity because we haven't seen for a while and would have had lot of thinks to discuss. :( At the moment I'm only wanting to burn my school books and work stuff, argh. In addition to that I have suffered from very odd combination of nightmares and sleep paralyses. Last night I had dream about me being possessed by some kind of demon (like in movie The Exorcism of Emily Rose) and I woke up with incredibly strong fear of death. After couple of seconds I was able to move my legs and fell asleep again, being too tired to swith the position. I don't think these are normal sleep paralyses, because the same dream continued immediately and this weird thing happened again. Sometimes cause to these is probably my dog Dara, who sleeps right next to my legs when I'm laying on my sparerib. I suppose that my feet can't twitch normally when she's there and that bothers my sleep. Have anybody else had this kind of experiences before?

This outfit is photographed yesterday by Lada. I'm wearing my DIY cross shorts for a long time, I have made them already in September but haven't used them lot yet. You can find out how to make them from here. It's so easy!

idkuva


CROSS NECKLACE - CUBUS
GLOSSY BLOUSE - 2ND HAND
SKELETON SWEATER - NECESSARY CLOTHING
BELT - 2ND HAND
CROSS SHORTS - 2ND HAND + DIY
SPIKED HEELS - ROCK WITH U

26 kommenttia:

 1. Dhaumn gurl, oossom asu taas kerran!! Toi rankopaita näyttää äärimmäisen mukavalta; niin ulkonäöllisesti kuin materiaaliltaanki.

  Painajaisista herääminen kuulostaa tutuilta, riivauskohtaukset ei niinkään. Toivottavasti loma tuo helpotusta sätkyttelyyn :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh kiitos ihana! se on kyl yllättävän pehmeää matskua ollakseen tekokuitua :--)

   jotenkin huvitti toi sun viimeinen lause! :--D toivottavasti sätkyttely tosiaan loppuu haha :--)

   Poista
 2. upeeta jälleen kerran <3 haluun sun jalat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja mä sun hiukset <3 kiitos hurjasti! :--)

   Poista
 3. ihana asu taas !! ja hyi että noi painajaiset, joskus on käynyt itellekin niin, että herää eikä pysty liikkumaan tai avaamaan silmiä, se on kauheeta.. mut toivottavasti sun stressi helpottais et painajaisetkin loppuis!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ihana! mäkin todella toivon et helpotusta asiaan tapahtuis pian. :--/ eiköhän se taas tästä, kun saa parit kunnon yöunet nukuttua! :--)

   Poista
 4. the shorts look super cute! doesent the crosses wash away when putting the shorts in the laundry??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. the print is made with fabric pen so it won't wash away :--) thank you so much darling! i try to e-mail you during my holiday :--)

   Poista
  2. yeahh! i am totally looking forward to holidays, too! hope to hear from you soon sweetie!!!

   Poista
 5. Oi nuo ristishortsit, muistan ku teit sen postauksen. Ihana asukokonaisuus taas kerran :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiva et joku muistaa! :--D kiitos hurjasti :>

   Poista
 6. so cool‼‼
  I love that sweater and DIY shoes<3

  VastaaPoista
 7. You rock! Love your outfits and sense of style. Following the blog and fashiolista account as well.

  www.thefashionistaswardrobe.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks a lot gavriela! love to hear that you like my fashiolista too :> special thanks for following!

   Poista
 8. Unihalvaukset on persiistä. >: Mulle on joskus "parhaimpina" öinä tullut 10-20 unihalvausta peräkkäin.. se on jo tosi hirveää. Just nimenomaan sillon kun päällä on kauheeta stressiä. En pysty myöskään nukkuun selällään, koska se tarkottaa lähes poikkeuksetta unihalvausta. Sama juttu jos ennen nukahtamista ajattelee/ahistuilee et "voi ei, toivottavasti ei tuu unihalvauksia en halua!". Koita kestää muru!

  PS NÄHDÄÄN JOSKUS.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyäää mullakin oli just tätä postausta edeltävänä yönä joku 10 putkeen ja se oli ihan hirveetä. mulla ne tulee jostain syystä myös sillon kun nukahdan selälleen, aika erikoista. pitää koittaa kestää, onneks nyt alko loma!

   PS KOSKA?? MAHD PIAN!! koodaa mua ku tuut rolloon :--)

   Poista
  2. Ihan karmeeta, yäk. D: Aika harva niistä kumminkaan kärsii! Mutta toi selälleen nukahtamisen ja unihalvausten yhteys on kyllä aika yleistä. Jostain myös luin, että halvaus menee nopeammin ohi jos yrittää liikutella/heilutella varpaita/sormia. :D Tiedä sitten.

   PS NO JOULUN JÄLKEEN tai joskus? Lähen Oulun kautta Kemicityyn joskus 11.-12.1. mutta mutta! Oon Rovaniemellä jo, hui! Ooksie koko loman Rovaniemellä?

   Poista
 9. Amazing Outfit, I love the shorts!
  xx

  VastaaPoista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ