perjantai 7. joulukuuta 2012

we'll share a drink and step outside

JOY DIVISION - NEW DAWN FADES


Voisin sanoa, että tää oli varsin tehokkaasti ja hyvin käytetty vapaapäivä! Heräilin yhdentoista aikoihin, laitoin itseni ihmisen näköiseksi ja suuntasin keskustaan tapaamaan Saaraa. Aikataulut kuitenkin vähän viivästyi ja ei ehditty kuvailemaan ekaa asua ulkona vaikka piti. Toisaalta eipä ollut mikään iso vahinko, upeita otoksia saatiin silti! :--) Ankaran hallitsemattoman huippumalleilun jälkeen poistettiin itsemme café 21:seen suunnittelemaan tulevaa artikkelia. Me ollaan Saaran kanssa jo aika vakiintunut duunikaksikko - mä kirjoitan ja Saara kuvittaa. Ihan huippua, että pystyy tekemään töitä jonkun sellaisen kanssa jonka tuntee jo hyvin - läppää voi heittää ihan huoletta ja brainstormaus on jotenkin ankarammalla tasolla, haha.

Tän päivän outfitissa on aika paljon uusia juttuja! Nahkahihainen huppari, panta, ristisormus ja feikkilitat on kaikki tulleet kiinalaisesta WHOLESALE-DRESS.NET nimisestä nettikaupasta. Pakko sanoa, että valikoima on aika tyrmäävä. Selaillessani kaupan tarjontaa ensimmäistä kertaa, tuntui tuotesivuja olevan loputtomiin. Onneksi laaja valikoima takasi myös paljon mielenkiintoisia tuotteita vaatteista kenkien kautta asusteisiin asti! Jotenkin tuntui myös miellyttävältä odottaa pakettia, sillä asiakaspalvelu oli sähköpostin välityksellä erinomaista ja tiesin tuotteilla olevan 7 päivän mittaisen palautusoikeuden. Lisäksi Wholesale-dress lähetti pakettinsa DHL:n kautta, joka on minulle jo ennestään tuttu ja turvallinen postivälittäjä. Postitusmaksut ovat tosin aika fataalit - ensimmäisestä puolesta kilosta joutuu pulittamaan noin 15 e ja siitä eteenpäin vajaa 4 e per puoli kiloa. Toisaalta tuotteiden halvat hinnat korvaavat melkoisen paljon, paketti ei juutu tulliin ja jokaisen tuotteen sivulla on kerrottu sen paino, jolloin postituskulut pystyy tarkasti laskemaan.

I could say that this has been quite good holiday! I woke up around 11AM, made myself look like human being and went to centre to meet my friend Saara. After all our timings delayed little bit and we didn't manage to photoshoot the first outfit outside because it was already too dark... Damn Finnish Lapland and living in Arctic Circle. :( Luckily that wasn't big pity, 'cause we took good photos also inside. After this we headed to café 21 to plan our upcoming article. Saara is going to illustrate my writings - it's amazing to work with your good friend who knows you already. It's much more fun and much more easy to brainstorm, haha.

In today's outfit I have quite many new things! Leather sleeved sweater, headband, cross ring and fake litas are all from China based web store called WHOLESALE-DRESS.NET. I must say that their assortment is quite impressive. When I browsed their website at the first time I felt like there were thousands and thousands interesting items! I found so many interesting pieces all from clothes to shoes and accessory. Somehow it also felt comfortable to wait packet when knowing that it would be posted trough DHL. It's familiar delivering company for me and I have always been always happy with it. Wholesale-dress also had well explained shipping prices on their site - costs depend on weight of your parcel. Safe payment methods are also guaranteed - credit card and PayPal are both accepted.

idkuva


STUDDED HEADBAND - WHOLESALE-DRESS.NET
CROSS RING WHOLESALE-DRESS.NET
LEATHER SLEEVED SWEATER - WHOLESALE-DRESS.NET
CROSS NECKLACE
- SOUVENIRE FROM BALI
PLEATED LEATHER SKIRT - BERSHKA

HEELS - WHOLESALE-DRESS.NET

Vähän jännitti millaisia tuotteita tulen saamaan, sillä kaupan hinnat olivat niin huokeat. Mun tapauksessa lopputulos oli kuitenkin onnellinen ja varsinkin ton hupparin laatuun oon erittäin tyytyväinen! Se on ihanan lämmin ja paksua kangasta, hihat on ommeltu vaatteeseen hyvin kiinni ja mitat pitivät paikkansa. Myöskin korkkarit olivat positiivinen yllätys - hyvin paljon Jeffrey Campbellin versioiden kaltaiset, erinomainen pitävä pohja ja kestävältä vaikuttavat nauhat. Lisäksi noilla oli tosi helppo ja tukeva kävellä. :--) Tykkäättekö te päivän outfitista?

I was little bit excited about the quality of products I would get, because the prices were so cheap. After all I was happily surprised, because every item I got were just perfect. Especially I'm pleased with the sweater - it's warm and thick fabric, sleeves are well sewed and measurements were perfect. I don't have any negative to say about the heels also - they look very much like Jeffrey Campbell Litas with excellent sole and good quality laces. They also are very comfy to walk! :--) Do you like today's outfit? What is your favourite item from it?

24 kommenttia:

 1. upee as usual! hei onks noilla kengillä yhtä hyvä kävellä, ku aidoilla campbelleillä? :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi hurjasti kiitoksia! :--) en oo kävellyt aidoilla campbelleillä tarpeeksi jotta osaisin vastata kunnolla tuohon kysymykseen, pahoittelen. :s kyllä ne ainakin aika lailla yhtä hyvältä tuntuu jalassa! saa nähdä sitten kun noita on käyttänyt vähän pidempään, miten kestävät todellisuudessa ovat. :--)

   Poista
 2. Ihan mieletön toi huppari, kelpais !!! Ja tosi kiva asu :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo huppari ja kengät :---)! Taas nappisuoritus sulta, asukokonaisuus on vaan niin mahtava. Yllätyin kyllä että kiinan tuotteet olis noin hyviä mitä sä tuossa kuvailit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeasti aasiasta tilaaminen on ihan arpapeliä - oon kuullut aika paljon kauhutarinoita siitä, että postissa on tullut tuotteita jotka ei ole millään muotoa vastanneet alkuperäistä tuotekuvaa, tavarat on olleet rikkinäisiä jne, mutta mä olin ainakin tyytyväinen tilatessani tältä verkkokaupalta. :> kiitos paljon kehuista!

   Poista
 4. ei pahalla mutta pesetkö/harjaatko hiuksias koskaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei pahalla ei... :--Dd harjaan hiukset useasti päivässä ja pesen ne noin joka toinen päivä. helpottiko tieto?

   Poista
 5. Hi,Paula :)
  I always look forward to your blog‼

  I love that sweater and boots<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw thank you very much megumi, you made me smile :--) !

   Poista
 6. Developing a certain fondness and love for your unique style :)

  Love your headband !

  Much Love
  Heiress
  The Heiress Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you million times! :--) really appreciate your words!

   Poista
  2. Jotenkin tuntuu että tuo wholesale-dress lähettää kaikille bloggaajille ne hyvät vaatteet että sais hyvää mainosta, kun itellä ja monella muulla jääny vaan paha maku suuhun :(

   Poista
  3. ei kai! :o kerro toki lisää, kokemusten jakaminen näitten aasialaisten nettikauppojen kanssa on kyllä aina hyväksi.

   itseasiassa munkin paketista jäi puuttumaan pari korua, mutta ne oli todella halpoja ja niin pikkujuttuja etten jaksanut alkaa nillittämään asiasta. :s

   Poista
  4. No siis, parissa vaatteessa tahroja, repeämiä ja laukussa oli toinen hihna rikki :( sain kyllä rahat takasin sitte lopulta.

   Oli siellä pari vaatetta jotka oli käyttökelposia ja saattaa toki olla että valitsin vaan huonosti ne vaatteet sieltä, mutta en taida enää niin kauheasti näitä aasialaisia nettikauppoja käyttää ellei niistä löydy hyviä kokemuksia :)

   Poista
  5. no jopas on kyllä käynyt huono tuuri sulla. :--( tästä kiinnostuneena mäkin harrastin vähän salapoliisityötä ja googlailin kokemuksia wholesale-dressistä, löytyi kyllä aika mielenkiintoisia sivustoja. :/

   valmistusvirheellisiä tuotteita sattuu varmasti jokaiselle vaatteiden jälleenmyyjälle, mutta oon yhtä mieltä kanssasi siitä, että kannattaa tilata vain hyvämaineisista nettikaupoista. mun näkökulmasta vaatteita ei pitäis onnistua "valitsemaan huonosti", vaan kaupan pitäis pystyä vastaamaan myös laadusta ihan joka ikisen myytävän tavaran kohdalla.

   Poista
 7. The leather skirt is my favourite item from this outfit. Also love that Joy Division song.

  http://in-ternal.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. the song truly is amazing, gotta love JD!! thank you very much :--)

   Poista
 8. Oletko miettiny koskaan mallinuraa? Sulla on niin persoonalliset kasvot ja osaat käyttää niitä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi hurjasti kiitoksia, onpa ihanasti sanottu - oon otettu. :--) kyllä mä joskus oon ajatuksella leikitellyt, mutten oo mitään vakavampia suunnitelmia miettinyt koskaan. :--D en oo oikeen varma olisko musta malliksi.

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ