torstai 17. tammikuuta 2013

★ BLOG OF THE WEEK: ENYA/E


ENYA/E
Enya, 21, Pori, Finland

Arvatkaa vaan onko ihan perkeleen vaikeaa valita tähän mitään kuvia, kun blogi on täynnä toinen toistaan upeampia otoksia?! Voisin hehkuttaa ENYA/E:n olevan superlatiivi jokaiselta osaltaan - käsittämättömän ihana, kaunis ja loppuunviety kokonaisuus viimeistä piirtoa myöten.

It's damn hard to choose best photos from blog which is totally full of them! I could hype ENYA/E from the moon and back - incredibly lovely, beautiful and stylish entirety, actually the whole blog is superlative.Oon lukenut Enyan blogia jo aika pitkään ja aina rakastanut hänen tapaansa muokata kuvia - niissä on jotain hyvin omaleimaista ja samanlaista, mutta kuitenkin kerta kerran jälkeen persoonallista ja erilaista. En voi sanoin tarpeeksi ylistää kuinka kadehdittavan upeita omakuviakin tää muija itsestään saa - varmasti sellainen taito, johon eivät ihan kaikki pysty (nostan oman handun tässä vaiheessa pystyyn). Henkilökuvat, maisemakuvat, sisustuskuvat - kaikki tuntuu toimivan, kun linssin takana on Enya.

I have read Enya's blog quite long and loved her style to edit photos since the moment I at the first time visited in ENYA/E. They are somehow very alike but still different. I can't praise enough with words how incredibly beautiful self portraits she manages to take - the skill which isn't self-evident thing for all bloggers (I'm raising my own hand up now). Person profiles, landscape photos, decorating pics - everything seems to work, when Enya is behind her camera.Oon myös aika vakuuttunut, että Enya on yks kauneimmista tietämistäni bloggaajista. Kattokaa nyt vaikka tota tukkaa, kroppaa ja meikkaustyyliä - oikeastaan koko kokonaisuutta. "Vau" ei taida ihan riittää! Persoonallinen tyyli kiinnittää huomion asap ja samalla herää myös (positiivissävytteinen) tukka-, kirpparilöytö-, kenkä- ja korukateus.

I'm also kinda convinced that Enya is one of the most beautiful bloggers I know. I mean, just look at that hair, body and make up style - actually the whole person. "Wow" maybe isn't enough said. Personal style catches attention like asap and also enlightens huge envy (in positive way) as for her hair, second hand finds, shoes and accessories.Ja hei, kai on siisteintä ikinä, että joku voi olla saanut niin kauniin nimen kuin Enya?
And hey - how can someone has so beautiful and unique name than Enya - so cool.

14 kommenttia:

 1. en kestä!!! oot ihana... kiitos sanoinkuvaamattoman paljon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kukakohan tässä se ihana on! ole hyvä <3

   Poista
 2. ps. alimmassa kollaasissa kaks korukuvaa vasemmalla ei oo mun omia, vaan tumblrista poimittuja inspiskuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, näyttivät ihan suntyylisiltä niin automaattioletus oli et ne on sun omia! bongasinkohan mä noi jostain sun vuoden koostepostauksesta, en muista juuri nyt. :--D mut ei ne varmaan tossa haittaa, kun lähde löytyy kuitenkin teikäläisen blogista :--)

   Poista
  2. hihi, ei se mittään! :> voiku saiski noi korut itelle.

   Poista
  3. kelpais kyl tähänki osotteeseen! upeita :>

   Poista
 3. teijän molempien blogit on sulaa ihanuutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. omas on kyllä semmonen paketti kans et huhhuh!! kiitos paljon :>

   Poista
 4. Ihana postaus Paula! Jumaloin Enyaa myös niin paljon. Upeita kuvia, upee nainen ja huhhuh <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis mitäihmettä, miten tähän kehutulvaan oikeen pitäis suhtautuu!! kiitos, ää. ihanaa ♥ btw jasmin, käytätkö vielä sitä sun norsusormusta? haha random :-D eiku yhdessä kuvassa sulla oli sellanen ja se on niin magee... 8>

   Tossa se näkyy: http://2.bp.blogspot.com/-a-HODhxU2os/TtzYUWHW24I/AAAAAAAAHIc/pcuY63ag9SI/s1600/Jasmin.jpg

   Poista
  2. kunnon chatti muodostumassa tähän! :--D

   Jasmin, Enya on kyllä niin upee nainen munkin mielest et huh! Kuin myös sinä. :--)
   Enya, ansaitset kyllä joka ikisen kehun <3

   Poista
  3. <3 oivoi sentään. kiitos. :-)

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ