keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

keep my eyes to serve, my hands to learn

MUMFORD ANS SONS - BELOW MY FEET


Peruin tänpäiväisen autokoulun teoriakokeen eilen eikä edes harmita. Oikeastaan tajusin eilen seuraavaa lehtijuttuani editoidessani, että aloin tunnistaa itseni kaikista loppuunpalamisen merkeistä joista tekstikenttään naputtelin. Parempi siis ehkä höllentää tärkeysjärjestyslistan häntäpäätä kuin saada hermoromahdus kaiken stressin keskellä. Eilen yöllä aiheesta kirjoittaessa tuli muuten taas huomattua, miten paljon rakastan toimittajanhommia - takana oli ihan tajuttoman raskas ja hermojaraastava päivä, mutta päästessäni purkamaan huonon olon tuomaa turhautumista töihin, fiilis parani heti. Kivaa olla verbaalinen taiteilija, haha! Tänään luovat hommat on jatkuneet Iniksen kanssa kahden photoshootingin muodossa, jonka jälkeen päädyttiin mun luo - toi yks on jo useamman tunnin ajan piirrellyt ja maalaillut lattialla mun tehdessä blogihommia. Mun mielestä jo aidosti hyvän ystävän tunnistaa siitä, että pystyy tekemään omia juttuja samassa tilassa, ilman että tarvitsee välttämättä puhua ollenkaan. Se toisen seura vaan riittää.

Kuvailtiin aluksi tässä keskustassa, jälleen GOSSENGOLDin paketista tullutta tavaraa. Tämä ja huomisen postauksen paita tuli ylläriekstrana alkuperäisten yhteistyötuotteiden ohelle ja pakko myöntää, että tää yksisarvinen on kaikessa huvittavuudessaan aika hauska. :--D Yhdistin vaatekappaleen eilen kirpparilta löytyneisiin mesh-shortseihin, jotka oli kyllä paras hankinta ikinä. Ihan älyttömän mukavat ja rennot, tykkään! Niin ja koska kuvaillessa oli myös ehtaa asfalttipintaa alla, päädyin iskemään jalkoihin Milanosta ostetut uudet kaksiväriset korkkarit. Hitto kun noi lumet sulais äkkiä ja pääsisin kipittelemään kyseisissä popoissa ihan koko päivän!

I deleted theory exam of driving school today and I don't even feel bad about that. Yesterday when I was editing my upcoming article about burn out, I realized how clearly I saw myself in diagnostic risks of that thing. So I thought it was maybe better to drop something out from the end of my "to do" -list than totally get tired up with everything and lose it all in the storm of the stress I'm feeling right now. Last night I also noticed how much I love working as a journalist - I had extremely hard and nervracking day, but when I started to write my feelings were instantly better. It's lovely to be verbal artist, haha! Today creative things have continued as for photoshooting with Inari, and after that we headed to my place. Inari has drew and painted many hours now on the floor and I have done blog things. I think that you can say that you have truly good friend when you both can do your own things without talking. It's just enough when the other person is there with you.

Firstly we photographed today in centre, me wearing again stuff from gigantic packet sent by GOSSENGOLD. This shirt and the one which I will post tomorrow were surprise extra and I need to admit that this unicorn tee is just way too funny and cool. :--D I combined it with comfy mesh shorts I found yesterday from second hand shop and I need to say that they are the best purchase ever, me likes! Because we photoshooted in parking garage, I also pulled on my new heels bought from Milan. Damn I wish spring would come soon so I could walk them on whole day long!idkuva


BEANIE - GOSSENGOLD
PEARL COLLAR - 2ND HAND
DENIM JACKET - 2ND HAND
CROSS BODY CHAIN - GINA TRICOT
UNICORN TEE - GOSSENGOLD
MESH SHORTS - 2ND HAND
HEELS - FROM MILANO

32 kommenttia:

 1. hei nyt ihan oikeesti miten on mahollista että sun asut on postaus postaukselta aina vaan kivempia??+:-D tänkin asun jokanen vaate kelpais kyllä munki vaatekaappiin, varsinki toi eeppinen yksisarvinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiva kuulla jos kehitystä tapahtuu hyvästä laadusta huolimatta! :--D voin kyllä lämmöllä suositella noita gossengoldin tuotteita, mielettömän laadukkaat printit ja hyväntuntoinen kangas :>

   Poista
 2. Oii näytät itsekin ihan yksisarviselta, noi kengät on kuin pinkit kaviot edestäpäin ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voi muru oot ihana! kauhea ikävä sua ja miskaa, hymyilytti tää kommentti!

   Poista
 3. Toi paita on niin siisti! Gossengoldilla on kyllä vaikka mitä upeaa, pitäisiköhän shoppailla joku päivä vähäsen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti pitäis! suosittelen enemmän kuin lämmöllä :--) kiitos!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. kiitos! sulaispa lumet äkkiä niin noilla vois kipitellä ihan katuasfaltillakin :--)

   Poista
 5. rakastuin nuihin kenkiin heti, aivan täydelliset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja maksoivat vaan kympin! kiitti söpöliini :--)

   Poista
 6. noi kenkulit!! ja paidan sanoma <3

  VastaaPoista
 7. awesome heels!
  x

  veruzkas.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Hihi mikä paituli <3 äläkä pala loppuun pikkuinen! Tiiän miltä susta tuntuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi mikä situli <3 en pala, hyvä tietää et on joku kohtalotoveri! oli niin ihana nähä, ikävä jo nyt!

   Poista
 9. siitä wildfoxin neuleestä et tietenkin mä voin säästää sitä sulle, ei oo yhtään kiire! se mun pitää vaan sanoo etten sit oikeen tiiä siitä sen aitoudesta kun ebaysta oon sen ostanu (käyttämättömänä) joten nii... :D mut jos tää ei sua haittaa ja oisit kiinnostunu niin todellakin mä voin myydä sen sulle! eikä hinta oo paha voin luvata sen kun itekkään en siitä oo nii hirveesti maksanu (muistaakseni 50-60euroa) enkä tietenkään pyydä sulta tota samaa hintaa vaikka ei se mulla oo ollu ees päällä mut you know what i mean. haha mut jos oot kiinnostunu vielä nii kerro ihmeessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ihana! mulla on nimittäin just nyt pieni rahansäästöprojeti meneillään, et tarvisin vähän harkinta-aikaa. :--) mut joo, kyl mä uskon et se aito on mikäli niskasta löytyy wildfoxin lappu :D pidän tän mielessä!

   Poista
 10. ihana asu!
  ja oon ihan samaa mieltä tosta, mistä hyvän ystävän tunnistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos sinä ihana! ja todellakin :--)

   Poista
 11. Jos vielä kerran sanois et kengät! Sun blogi on kyllä ihan parhaita mutta ehkä voisit siihenkin käytettyä aikaa vähän vähentää jos uhkaa uupumus painaa, nääs en edes meinaa ehtiä seurata tätä muiden seuraamieni blogien ohella kun sulta tulee niin usein päivityksiä ^____^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos! :-) IRS nyt ei pahemmin uupumusta aiheuta, päin vastoin se on pikemminkin hetkeksi arjesta pois päästävä tekijä. mikäli mun päivitystahti tuntuu turhan tiiviiltä, voit seurata esimerkiksi bloglovinin kautta tarkistaen uudet postaukset vähän harvemmin tai sit vaan vaikka hetkeksi piilottaa mun blogin bloggerin dashboardin lukuluettelosta :-)

   Poista
 12. Ja nimenomaan se on mahtavaa tosi ystävissä, että se tulee luontevasti se omien hommien tekeminen, ilman että tulee minkäänlaista painostavaa hiljaisuutta tai että kumpikaan jotenki ahdistuis että nyt on tylsää. : D Ja nuo kengät on mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot asian ytimessä! ihan parasta on kans se, että kumpikaan ei vittuunnu siihen toisen omaan tekemiseen (yleensä :-D) vaan alkaa sit omalla painollaan duunailla omiaan. sit kun taas huvittaa tehä jotain yhteistä ni sit vaan tehään!
   ja kiitti :> !

   Poista

SUOMEKSI | IN ENGLISH | PÅ SVENSKA | ПО-РУССКИ